Προς το περιεχόμενο

THotkey Error !

sinioris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδώ και λίγο καιρό με το που ανοίγω το pc και ξεκινάνε να τρέχουν τα windows xp που έχω , μου εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης σε συνδυασμό με τον χαρακτηριστικό ήχο του error (boom) το εξής μήνυμα : THotker error τα windows δεν είναι δυνατό να ανακτήσουν το thotkey........ κάτι τέτοιο πάνω κάτω! με την συνοδεία ενός μεγάλου αριθμού πχ: 0000234...

τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να φύγει αυτό το σφάλμα??????????

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!!!!!!! :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδώ και λίγο καιρό με το που ανοίγω το pc και ξεκινάνε να τρέχουν τα windows xp που έχω , μου εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης σε συνδυασμό με τον χαρακτηριστικό ήχο του error (boom) το εξής μήνυμα : THotker error τα windows δεν είναι δυνατό να ανακτήσουν το thotkey........ κάτι τέτοιο πάνω κάτω! με την συνοδεία ενός μεγάλου αριθμού πχ: 0000234...

τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να φύγει αυτό το σφάλμα??????????

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!!!!!!! :confused:

Εχουν bootαρει τα windows? Aν ναι , στειλε μας ενα screenshot..

Πόσο καιρό το έχεις στο Pc σου αυτό το "σφάλμα"

Ποιο Antivirus έχεις;

edit: btw μήπως είναι κανένα toshiba?

κανα 2 μηνες...ναι toshiba ειναι!

το avast εχω!

Εχουν bootαρει τα windows? Aν ναι , στειλε μας ενα screenshot..

bootαρει τα windows???????? δηλαδή???????????

Αφού είναι toshiba παίζει να μην είναι Malware. Το Hotkey στα toshiba είναι για να κάνουν κάποιες επιλογές από το πληκτρολόγιο και έχει σχέση με το fn πλήκτρο.

Δες αυτό και πράξε. Σε γενικές γραμμές θα κατεβάσεις το αντίστοιχο αρχείο από το site της toshiba που είναι για το μοντέλο σου και θα κάνεις εκ νέου Install

http://www.andybrain.com/qna/2007/12/05/toshiba-satellite-a10-error-retrieval-of-thotkey-failed-error-code-0x00031402-0x00000002/

Ουφ άντε καλό βράδυ

Αφού είναι toshiba παίζει να μην είναι Malware. Το Hotkey στα toshiba είναι για να κάνουν κάποιες επιλογές από το πληκτρολόγιο και έχει σχέση με το fn πλήκτρο.

Δες αυτό και πράξε. Σε γενικές γραμμές θα κατεβάσεις το αντίστοιχο αρχείο από το site της toshiba που είναι για το μοντέλο σου και θα κάνεις εκ νέου Install

http://www.andybrain.com/qna/2007/12/05/toshiba-satellite-a10-error-retrieval-of-thotkey-failed-error-code-0x00031402-0x00000002/

Ουφ άντε καλό βράδυ

θα δοκιμάσω να το κάνω!προσεξε μην καψεις το φαγητο αυριο παλι! :-D

κανα 2 μηνες...ναι toshiba ειναι!

το avast εχω!

bootαρει τα windows???????? δηλαδή???????????

Eχει ανοιξει η επιφανεια εργασιας? Φανταζομαι ναι , εφοσων ακους και τα χαρακτηριστικο ηχο του error...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...