SVG20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλησπερα, λοιπον το προβλημα εχει ως εξης. Μολις συνέθεσα το πρωτο μου pc και με το που τον ανοιγω εχοντας βαλει το cd των Windows μου βγαζει: "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key" και οτι και να κανω μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα Μεσω του bios εχω πρωτη επιλογή το οπτικο μεσο... τι κανω λαθος? mobo asrock 870extreme 3
Tmark Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δουλεύει σίγουρα το οπτικό μέσο, το dvd-rom drive δηλαδή?
FasTaker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ειναι σιγουρα bootable το cd cd που εχεις βαλει?
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχεις επιλέξει σίγουρα το σωστό μέσο στο BIOS; Ρωτάω γιατί μερικές φορές τα AMI BIOS βγάζουν διάφορες επιλογές και κάποιες εμφανίζονται ως DVD-ROM χωρίς να είναι αυτές που ψάχνεις.
SVG20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δουλεύει σίγουρα το οπτικό μέσο, το dvd-rom drive δηλαδή? To οπτικο μεσο δουλευει κανονικα και το αναγνωριζει και η μητρικη ειναι σιγουρα bootable το cd cd που εχεις βαλει? Το cd ειναι bootable, μολις το δοκιμασα και σε ενα αλλο πισι Έχεις επιλέξει σίγουρα το σωστό μέσο στο BIOS; Ρωτάω γιατί μερικές φορές τα AMI BIOS βγάζουν διάφορες επιλογές και κάποιες εμφανίζονται ως DVD-ROM χωρίς να είναι αυτές που ψάχνεις. εχω βαλει πρωτη επιλογη το οπτικο μεσο και 2η επιλογη τον σκληρο... Αλλα το δοκιμασα και με τον σκληρο ως πρωτη επιλογη και παλι τιποτα...
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αν έχει πάνω από ένα οδηγό cd/dvd το δισκάκι θα πρέπει να μπει στο πρώτο σε σειρά για να το δει.
SVG20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχεις επιλέξει σίγουρα το σωστό μέσο στο BIOS; Ρωτάω γιατί μερικές φορές τα AMI BIOS βγάζουν διάφορες επιλογές και κάποιες εμφανίζονται ως DVD-ROM χωρίς να είναι αυτές που ψάχνεις. 2 επιλογες μου βγαζει, dvd-rom kai skliro
SVG20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τελικα το cd των Windows εφταιγε...Δοκιμασα ενα αλλο cd που ειχα και ολα οκ
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Το cd ειναι bootable, μολις το δοκιμασα και σε ενα αλλο πισι
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ^^^Είπα να μην σχολιάσω αλλά εσύ δεν κρατήθηκες ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.