Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμος ΔΕΗ

panos2171

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο έναντι λογαριασμός υπολογίζεται με βάση όχι την πραγματική σου κατανάλωση, αλλά τον μέσο όρο των 5 τελευταίων μετρήσεων. Στον εκκαθαριστικό θα φανεί τι πραγματικά κατανάλωσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον εκκαθαριστικό θα σου αφαιρέσουν μάλλον.

Σ'εμένα έγινε ακριβώς το ίδιο όταν μου ήρθε το πρώτο έναντι, για ένα δίμηνο που δεν είχα μείνει καν στο σπίτι. Στον εκκαθαριστικό μου έβγαλαν αυτά που μου χρωστούσαν. Θα το γράφει και στην ανάλυση του λογαριασμού.

Να ρωτησω με την ευκαιρια κι εγω κατι γιατι εμπλεξα τα μπουτια μου.

Λοιπον, στις 06/01/2011 νοικιασα ενα διαμερισμα. Αρχες Φλεβαρη μου ηρθε ενας εναντι λογαριασμος, αξιας 49ευρω, για το διαστημα 16/11/2010 - 17/01/2011. Επειδη σε αυτο το διαστημα εγω συμπεριλαμβανομαι στο τελευταιο δεκαημερο, συννενοηθηκα με τον ιδιοκτητη και πληρωσα στην ουσια 12 ευρω, τα υπολοιπα 37 τα πληρωσε αυτος.

Τωρα, μου ηρθε ο εκκαθαριστικος. Εχει για ποσο πληρωμης 56ευρω, για το διαστημα 16/11/2010 - 17/03/2011, ενω εχουν αφαιρεθει 18ευρω λογω εναντι. Τα 56 ευρω δηλαδη ειναι τελικο ποσο. Μπορει κανεις να καταλαβει τι μου αναλογει? Τα πληρωνω ολα εγω?

Να ρωτησω με την ευκαιρια κι εγω κατι γιατι εμπλεξα τα μπουτια μου.

Λοιπον, στις 06/01/2011 νοικιασα ενα διαμερισμα. Αρχες Φλεβαρη μου ηρθε ενας εναντι λογαριασμος, αξιας 49ευρω, για το διαστημα 16/11/2010 - 17/01/2011. Επειδη σε αυτο το διαστημα εγω συμπεριλαμβανομαι στο τελευταιο δεκαημερο, συννενοηθηκα με τον ιδιοκτητη και πληρωσα στην ουσια 12 ευρω, τα υπολοιπα 37 τα πληρωσε αυτος.

Τωρα, μου ηρθε ο εκκαθαριστικος. Εχει για ποσο πληρωμης 56ευρω, για το διαστημα 16/11/2010 - 17/03/2011, ενω εχουν αφαιρεθει 18ευρω λογω εναντι. Τα 56 ευρω δηλαδη ειναι τελικο ποσο. Μπορει κανεις να καταλαβει τι μου αναλογει? Τα πληρωνω ολα εγω?

Το τι σου αναλογει... δυσκολο, αλλα αν ηταν ακατοικητο το πσιτι πριν απο σενα, τα κιλοβατ που γραφτηκαν και μετρηθηκαν μεχρι σημερα, τα εκαψες εσυ, αληθεια, ποσα ειναι;

Τωρα, επειδη το θεμα της δεη ειναι παντα πονεμενο, καλο ειναι να πας με τον ιδιοκτητη και να κανετε διακοπη-επανασυνδεση στο ονομα σου, ωστε να ειναι στο ονομα σου το ρευμα.

Aπ'οτι θυμαμαι το σπιτι ηταν ξενοικιαστο λιγοτερο απο μηνα πριν το νοικιασω εγω.

Οι κιλοβατωρες που χρεωθηκαν ειναι 483

Αρα δυστυχως, καποιες απο αυτες ισως τις εκαψαν πριν. Οτοτε κακως που δεν κανατε διακοπη πριν ξεκινησεις την ενοικιαση. Πιστευω οτι θα τα λουστεις αυτα (δεν ειναι και πολλα βεβαια), κι απο δω και περα, ξερεις οτι πληρωνεις οτι εκαψες εσυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...