Προς το περιεχόμενο

προβλημα με boot σε XP

gp13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα κοινοτητα του insomnia.gr...χθες μου προεκυψε ενα πολυ σοβαρο(ετσι πιστευω) προβλημα το παλιο desktop pc μου.Την στιγμη που πηγα να τον κλεισω,μου εγραφε για τερματισμο διαφορων προγραμματων οπως hello4.exe που δεν τα ειχα ξαναδει.ενω παταγα τερματισμο,το pc δεν εκλεινε με τιποτα!αναγκαστηκα να το βγαλω απο το ρευμα για να κλεισει!μαλλον ειχα κολλησει ιο αλλα λεω ενταξει θα τον βγαλω.ομως οταν τον επανεκκινησα,εφτανε μεχρι την φορτωση και μετα εκανε ολο επανεκκινησεις.τοτε σκεφτηκα αμεσως να κανω ενα φορματ,αφου ειχα διαφυλαξει και τα αρχεια μου...ενω λοιπον βαζω κανονικα το boot cd των xp και εχω ρυθμισει απο το BIOS να bootαρει απο CD,δεν το φορτωνει!οσες φορες και να το προσπαθησα.δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο!καθε βοηθεια ειναι δεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντι να μου βγαλει την μαυρη οθονη με το press any key to boot from cd,με βγαζει κατευθειαν στο logo των xp οταν φορτιζει και την στιγμη που πρεπει να δειξει το "καλοσωρισατε",μου βγαζει μια μπλε οθονη με κατι κινεζικα και κανει restart κατευθειαν

Ή το δισκάκι σου δεν είναι καλό(άσχετα πόσες φορές έτρεξε σωστά)

ή το drive σου αρχίζει να σε αφήνει

ή δεν ρύθμισες σωστά το bios

ή δεν πατάς κάποιο πλήκτρο όταν σου το λέει.

Ας ρωτήσω εδώ μια και το θέμα αφορά εκκίνηση των XP σε notebook HP NX 6110 .

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επικύρωσης γνησιότητας η μπαταρία θυμήθηκε ότι δεν είναι ακμαία και από τότε , κάτω αριστερά με "ενημερώνει" ότι τα Windows στο notebook ΔΕΝ είναι γνήσια και ότι έχω πέσει θύμα επιτήδειων .

Κάποια ιδέα για το πως το προσπερνάμε ;

Ας ρωτήσω εδώ μια και το θέμα αφορά εκκίνηση των XP σε notebook HP NX 6110 .

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επικύρωσης γνησιότητας η μπαταρία θυμήθηκε ότι δεν είναι ακμαία και από τότε , κάτω αριστερά με "ενημερώνει" ότι τα Windows στο notebook ΔΕΝ είναι γνήσια και ότι έχω πέσει θύμα επιτήδειων .

Κάποια ιδέα για το πως το προσπερνάμε ;

Ξανακάνε ενεργοποίηση των windows με το original κλειδί που θα βρείς στο κάτω μέρος του netbook,εκτος και αγόρασες τα windows ξεχωριστά οποτε το κλειδί υπάρχει στο κουτί.

Η ετικέττα είναι στην κάτω πλευρά του Notebook

Θα μου θυμίσεις το πως ακριβώς γίνεται γίνεται η επανενεργοποίηση ; fear.png

Ευχαριστώ Πολύ.

Η ετικέττα είναι στην κάτω πλευρά του Notebook

Θα μου θυμίσεις το πως ακριβώς γίνεται γίνεται η επανενεργοποίηση ; fear.png

Ευχαριστώ Πολύ.

Η microsoft ξέρει τα πάντα.

http://support.microsoft.com/kb/916247/el

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...