Προς το περιεχόμενο

Gtx570 Overclock

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει ενα ελαφρύ overclock στην Asus που αγόρασα πρόσφατα όπως θα δείτε και παρακάτω αλλα το θέμα ειναι όπως γνωρίζουμε τις gtx570 που καίγονται τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο να ανέβω λίγο ακομα αν και αν ναι πόσο.

Δώστε μου καμία γνώμη να ανέβω λιγάκι ακομα και αν εχει κανένας φίλος την 570 να μας πει και εκείνος την άποψη του.

Φυσικά θα ήθελα να παίζω αν μπορώ σε stable για καθημερινή χρήση οχι μόνο για benchmark κτλπ

Κάθε σχόλιο δεκτο δώστε μου τα φώτα σας :-D

post-40279-0-33563800-1301512561_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανέβα - αν πάει χωρίς ρεύμα. Ειδικά αν έχεις και χαμηλό VID.

Μην τεζάρεις τις μνήμες. Αφού βρεις το μέγιστο τους, αφαίρεσε ένα γενναίο -80Mhz και το πυρήνα μέχρι εκεί που πάει χωρίς ρεύμα -20MHz. Ααα και μην το παρακάνεις με furmark, τέσταρε με μπόλικο gaming όταν έχεις χρόνο και κανένα 3D Mark ;)

Θα δοκιμάσω να ανέβω μόλις πάω σπίτι και θα σου πω τα αποτελέσματα.Όποτε αν πάω λίγο παραπάνω χωρίς να πειράξω καθόλου το ρεύμα δεν υπαρχει ιδιαίτερος κίνδυνος λες ?

Με 3dmark,unigine και crysis2 θα τεστάρω την κάρτα

Κοίταξε, αν δεν ανεβάσεις ρεύμα και δεν τρέχεις και πολλά stress τεστ (furmark, kombustor κτλ) λογικά η κάρτα καταπονείται περίπου όσο και σε stock - οπότε μικρός ο κίνδυνος. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θα μας κάμψει μια nV, όσο έχουμε εγγυήσεις θα παίζουμε :) Καλά αποτελέσματα ;)

Ανέβηκα στα 850/1010/1700mhz χωρίς να πειράξω το ρεύμα και έχωντας τρέξει μέχρι στιγμής 3dmark06-11 και το crysis2 ολα φαίνονται καλώς μέχρι στιγμής.

Θερμοκρασίες idle 46c και full load στα παιχνίδια και στα bench 78c περίπου.

Ελπίζω να μην ξυπνήσω μια μέρα και παραδώσει πνεύμα γιατι περιμένει και αδελφάκι να της κάνει παρέα σε καμια 10αρια μέρες :rolleyes:

Update : κόλησε στο 2ο benchmark στο 3dmark 11 οπότε θέλει σίγουρα ρεύμα παραπάνω

SLI 570 θέλεις να πείς :-D Είμαι σε 1920x1080 και μιας και δεν έχω κάνε και ποτέ sli λέω να το δοκιμάσω, θέλω να δώ πως θα πάνε και το benchmark σε sli

Πιστεύεις οτι δεν αξίζει sli σε αυτην την ανάλυση ?

Ναι, έχεις δίκιο :Ρ

Νομίζω πως και με τη μία είσαι καλυμμένος για καιρό, δε νομίζω να μασάει κάπου σε 1920*1080, αλλά αν είναι για benchmarking και εμπειρία, πάσο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...