VagosTheGreat Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω PS3 60GB και μου κολλάει συνέχεια παγώνει η εικόνα και πρέπει πάντα να το κάνω επανακίνηση σε πολλά παιχνίδια και πιο πολύ σε nba2k11 και gt5 στο gt5 μπορεί να παίκσω καμία ώρα το πολύ 2 συνέχεια και μετά κολλάει ανά 5-10 λεπτά όταν το ανοίγω μετά ξανά και ξανά και στο nba2k11 παίζω έναν αγώνα και κολλάει. Τέλος έιχα βάλει και blu-ray ταινίες και πάλι κόλλησε ενώ έπαιζε την ταινία. Καμία βοήθεια τι να κάνω? Πάντως πιστεύω ότι φταίει το PS3 δεν είναι λογικό να κολλάει συνέχεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ετοιμασου για YLOD,βαλτο σε σημειο με καλο εξαερισμο κ αλλαξε του την παστα μεσα πριν σου βγαλει το YLOD ψαξε λιγο να δεις τι ειναι, γιαυτο σου κολλαει μετα συνεχεια γιατι εχει πολυ θερμοκρασια μεσα κ δεν εχει προλαβαει να κρυωσει,κ αυτα τα 2 games ειναι αρκετα βαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosTheGreat Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ποια πάστα να του αλλάξω τι εννοείς δεν τα ξέρω καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 γιαυτο σου λεω ψαξε να δεις τι ειναι το YLOD,ψαξε στο google ylod fix ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δοκιμασε να δεις καμια ταινια σε avi με usb stick μου κανει ποιο πολυ για προβλημα στο blu ray drive εμενα... αν πηγαινε για ylod παιζει να ειχε και κανα artifact.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosTheGreat Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 αν θυμάμαι καλά ειναι το κιτρινο φως του θανατου που καποια στιγμη θα κλεισει το ps3 και δεν θα ξανα ανοιξει (λογω υπερθερμανσεις η τροφοδοτικου η σκληρου) και θα πρεπει να παω καπου να μου το φτιαξουν οπως καταλαβα και τι ειναι και η παστα που λες. Ωραια που μπορω να παω να το φτιαξω εκτος της SONY η πρεπει να παω στην SONY? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δοκιμασε να δεις καμια ταινια σε avi με usb stick μου κανει ποιο πολυ για προβλημα στο blu ray drive εμενα... αν πηγαινε για ylod παιζει να ειχε και κανα artifact.. ναι παιζει κ αυτο που λες απλα στο xbox 360 εμενα το πρωτο που ειχα αυτο παθαινε παγωνε η οθονη κ τελικα εβγαλε 3 κοκκινα στο xbox απλα σκεφτηκα για YLOD γιατι ειναι το 60αρι μοντελο κ σχεδον ολα βγαζουν κ επειδη μετα το παθαινει καθε 5-10 λεπτα μαλλον επειδη δεν εχει πεσει η θερμοκρασια απο πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosTheGreat Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 παιδια αυτο με το avi το εχω δοκιμασει και κανενα προβλημα οπως και τωρα τελευταια τα blu-ray τα παιζει κανονικα απλα κολλαει στα παιχνιδια ξανα και ξανα μου εχουν σπασει τα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonheart Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ναι παιζει κ αυτο που λες απλα στο xbox 360 εμενα το πρωτο που ειχα αυτο παθαινε παγωνε η οθονη κ τελικα εβγαλε 3 κοκκινα στο xbox απλα σκεφτηκα για YLOD γιατι ειναι το 60αρι μοντελο κ σχεδον ολα βγαζουν κ επειδη μετα το παθαινει καθε 5-10 λεπτα μαλλον επειδη δεν εχει πεσει η θερμοκρασια απο πιο πριν Σχεδον ολα τα 60αρια το βγαζουν;;; Ενταξει χαλαρωσε λιγο, μην παραπληροφορουμε τον κοσμο με την αμαθεια μας.. Ελεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 αν θυμάμαι καλά ειναι το κιτρινο φως του θανατου που καποια στιγμη θα κλεισει το ps3 και δεν θα ξανα ανοιξει (λογω υπερθερμανσεις η τροφοδοτικου η σκληρου) και θα πρεπει να παω καπου να μου το φτιαξουν οπως καταλαβα και τι ειναι και η παστα που λες. Ωραια που μπορω να παω να το φτιαξω εκτος της SONY η πρεπει να παω στην SONY? Κοίτα αν μιλούσαμε για μια εταιρεία που σέβεται τον καταναλωτή, ναι θα έπρεπε να το πας. Αλλά αν κάνεις μια έρευνα για τη Sony Ελλάδας θα δεις ότι οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια και αυτό που θα σου προτείνουν είναι να σου αντικαταστήσουν τη κονσόλα με επιβάρυνση. Εγγύηση γι' αυτούς δεν υπάρχει. Έτσι ήταν τουλάχιστον πριν κανα χρόνο. Υπάρχουν άτομα εκτός Sony που το φτιάχνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Σχεδον ολα τα 60αρια το βγαζουν;;; Ενταξει χαλαρωσε λιγο, μην παραπληροφορουμε τον κοσμο με την αμαθεια μας.. Ελεος.. φιλε μου οσοι φιλοι μου ειχαν 60αρι βγαλαν YLOD κ μερικα που εχω φτιαξει εγω παλι 60αρια ηταν,σε διαφορα forum παλι το ιδιο λενε.δεν το ειπα ετσι στην τυχη,ασχολουμαι αρκετα με αυτα τα θεματα,δεν ειπα ολα απλα τα πιο πολλα κ βεβαια κ τη χρηση του κανεις. ενα κειμενακι που λεει ποια πσ3 παθαινουν πιο συχνα YLOD Prevalence of the problem also seems to be most common among the 60gb model, with the 40gb model coming in second and with the problem least prevalent in the 80gb model (whether this be attributed to it being a better console or just because the expiry date has not been reached we cannot say for certain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Φίλε μου το έχεις καθαρίσει ποτέ; Πρέπει να το έχεις ήδη 3-4 χρονάκια, σκέψου πόση σκόνη θα έχει μέσα το μηχάνημα, εκτός τη σκόνη είναι ευκαιρία να αλλάξεις και τη θερμοαγώγιμη πάστα. Μετά θα παίζει και πάλι τζιτζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν πας να στο φτιαξουν, δεν θα κρατησει για πανω απο 3-4 μηνες. Καλυτερα παρε ενα slim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosTheGreat Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosTheGreat Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Παιδια και παλι γεια σας πηγα το PS3 στην SONY και μου το αντικατεστησαν με αλλη κονσολα και ολα μια χαρα εχω ενα αλλο προβλημα ειχα αντιγραψει τα save σε flash drive μονο τα save και τωρα στην καινουρια κονσολα δεν τα αναγνωριζει τι να κανω για να τα αναγνωρισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.