aposioan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλημερα πεδες, εχω βαλει στο ματι την Apple - LED Cinema Display 27 ", αλα πριν ην παρω εχςω καπιες αποριες. μπορει να σηνδεθει σε windows pc με την Sapphire 6950? δεν με νιαζει για την καμερα και τα ηχεια αρκει να μπορει να σηνδεθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Θες οπωσδήποτε glossy panel; Γιατί με 680€ παίρνεις την U2711 που φοράει το ίδιο panel, αλλά έχει AG Coating. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposioan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ναι θελω αυτην το θεμα ειναι ομως τρεχει σε windows pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Απ' τη στιγμή που η 6950 έχει mini DisplayPort, απ' όσο ξέρω θα τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 πολλά λεφτά χωρίς να τα αξίζει, ούτε καν Wide Gamut δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Είναι LED και glossy όμως :Ρ Το ότι είναι Apple δεν το θέτω καν σαν επιχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 edge led backlit όμως, όχι direct led/local dimming και δεν συμμαζεύεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλά ναι, εννοάται αυτό. Πάντως με 1 έτος εγγύηση, δε λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μπορεί να πληρώσει extra για να πάει στα 3 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Σωστός αυτό δεν το σκέφτηκα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Διπλα διπλα παντως που τις εχω δει η απεικονιση στη Dell ηταν καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πού τις είδες; Σϊγουρα παίζουν ρόλο και οι ρυθμίσεις πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakr Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εμείς έχουμε στη δουλειά έναν iMac με 27αρα glossy και οι αντανακλάσεις με ενοχλούν πολύ, αναγκάζομαι και σβήνω τα φώτα για να δουλέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Σε περιβάλλον με φως γενικά δεν αξίζουν τα glossy panels, σε σκοτεινά νομίζω παίρνουν τα πάνω τους. Εγώ πάντως, δεν τα πολυμπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ποιο πεταμενα λεφτα ever... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.