Xorxhs! Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ποιο magazine για pc games διαβάζετε? Ποιο θεωρείτε καλύτερο? Αυτην την περίοδο αγοράζω το pc-master, ως η μοναδικη επιλογή ελληνικού περιοδικού που γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κανένα. Ο έντυπος τύπος έχει πεθάνει....ΟΡΙΣΤΙΚΆ. Έχω το byteme.gr και το gameover.gr που ανανεώνονται καθημερινά με ειδησιογραφία που σπαρταράει τι να τον κάνω τον περιοδικό τύπο που αφορά το gaming από την στιγμή που προνοώ και δεν ξεμένω ποτέ....από κωλόχαρτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κανένα. Ο έντυπος τύπος έχει πεθάνει....ΟΡΙΣΤΙΚΆ. Έχω το byteme.gr και το gameover.gr που ανανεώνονται καθημερινά με ειδησιογραφία που σπαρταράει τι να τον κάνω τον περιοδικό τύπο που αφορά το gaming από την στιγμή που προνοώ και δεν ξεμένω ποτέ....από κωλόχαρτο ? toilet και περιοδικο ειναι ολα τα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καποτε υπηρχε το computer games magazine .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 toilet και περιοδικο ειναι ολα τα λεφτα... Ε αντί για περιοδικό πιάνεις το κινητάκι σου ή την ταμπλέτα σου και είσαι μια χαρά. Όλοι οι άντρες είναι γνωστό πως "σπουδάζουμε" στον θρόνο.....απλά πλέον δεν χρειάζεται να το κάνουμε με περιοδικά. Γιατί είμαστε και οικολόγοι και οικονομικοί...αμ πως win win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Έχω καιρό να διαβάσω, αλλά διάβαζα PC Gamer UK και PC Zone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliv3soul Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 +1 στο computer games magazine.. τι καλό που ήταν (εκτός από εκεί που όδευε προς το τέλος).. Είχαν και ένα channel στο IRC θυμάμαι, όταν μαζευόταν κόσμος ήταν καλή φάση.. χ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κανένα site και καμία συσκευή δεν θα με κάνει να αποχωρηστώ το PC MASTER μου την ώρα της απόλαυσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisRho Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Eγω ξεκινησα απο PIXEL,και απο τοτε που ξεκινησε μεχρι σημερα διαβασζω PC MASTER. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κανένα site και καμία συσκευή δεν θα με κάνει να αποχωρηστώ το PC MASTER μου την ώρα της απόλαυσης! Τα πραγματα εχουν αλλαξει. Γι αυτο αν ποτε αγορασεις μεταχειρισμενο ipad , καντου πρωτα μια απολυμανση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 και εγώ pc master λόγο παράδοσης πιο πολύ γιατί το διαβάζω από την εποχή του pixel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κανένα. Ο έντυπος τύπος έχει πεθάνει....ΟΡΙΣΤΙΚΆ.? Quote for truth. Στο παρελθόν υπήρξα τακτικός αναγνώστης του PCM. 1998-1999 ήταν η χρυσή εποχή. 2000-2001 ίσως τo πιο αδικοχαμένο χαρτζιλίκι ever... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ε, αν το πάμε παλιά κι εγώ διάβαζα Pixel (προφανώς) και USER που έκανε και αστεία στις λεζάντες και στα άρθρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ο θρόνος απαιτεί στιγμές ηρεμίας me pc master/random εφημερίδα του σπιτού/ακόμα και καβάντζες περιοδικά από λοιπά μέλη της οικογένειας άμα τα έχω διαβάσει όλα. τελευταία όμως usara το Χ8 για να παίζω angry birds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Από περιοδικά αυτό τον καιρό δε διαβάζω κανένα. Παλιότερα διάβαζα Computer Games Magazine για πολύ καιρό, και ακόμα παλιότερα...CD Games play. το θυμάται κανείς? Αυτό το ρημάδι το PC Master ποτέ δεν το γούσταρα, ενώ Pixel και USER δεν τα πρόλαβα σα gamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα