poedeer7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 καλησπερα, Εχω την οθονη αυτη περιπου μια βδομαδα τωρα ολα οκ εχει λιγο bleeding κατω δεξια αλλα δεν ενοχλει. Αυτο που εχω διαπιστωσει ομως ειναι οτι οταν ανοιγουμε μια ασπρη σελιδα(word,excel,σελιδα στο Insomnia κτλ) το αριστερο μερος της οθονης ειναι πιο γκριζο,πιο σκουρο απο το δεξι, σαν να εχει λιγοτερη φωτεινοτητα!το παρατηρω μονο στο ασπρο χρωμα αλλα δε ξερω αν το κανει και σε αλλα... μπορει οντως να συμβαινει κατι τετοιο?δειτε και τo screen... σας φαινετε ποιο ασπρο δεξια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλά ρε παιδιά βλέπω τόσο καιρό που λέτε για την u23h11 ότι έχει το ένα έχει το άλλο, δηλαδή 200ευρώ με ελάττωματα έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εγώ το βλέπω κατασπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εγώ το βλέπω κατασπρο ναι ρε συ κατασπρο ειναι απλα πιστευω πως στα αριστερα ειναι πιο σκουρο λιγο... για κοιτα το μια λιγο καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εμένα το ίδιο μου φαίνεται επιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για να δούμε το πρόβλημα πρέπει να μας βγάλεις φωτογραφίες την οθόνη με φωτογραφική μηχανή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για να δούμε το πρόβλημα πρέπει να μας βγάλεις φωτογραφίες την οθόνη με φωτογραφική μηχανή οκ καταλαβα για να μπορεσετε να το δειτε γιατι ετσι ολοασπρο φαινεται! απο φωτογραφικη: Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Να πω την αλήθεια δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό. Αν πάλι είναι θέμα ψυχολογικό πάρε ένα τηλέφωνο την dell για να την δουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 μια χαρά φαίνεται. Τώρα αν είναι απειροελάχιστη η διαφορά και δεν φαίνεται στη photo κάνε ότι σου λέει ο rafail πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 καλα δεν ειναι τεραστια η διαφορα απλα υπαρχει! μετακινω στην οθονη αυτη τη σελιδα και δεξια εχει αλλο χρωμα!σε μενα ετυχε ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Όποια και οθόνη και να πάρεις μπορεί να έχει πρόβλημα μπορεί και όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Φυσιολογικό είναι, ολα τα panels εμφανίζουν ανομοιομορφία η οποία οφείλεται εν μέρει στις διαφορετικές θερμοκρασίες σε κάθε σημείο στο panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Φυσιολογικό είναι, ολα τα panels εμφανίζουν ανομοιομορφία η οποία οφείλεται εν μέρει στις διαφορετικές θερμοκρασίες σε κάθε σημείο στο panel. δε το ηξερα αυτο παντως ειναι λιγο ξενερωτικο...λες να γινει μη ορατο αν αλλαξω καμια ρυθμιση? τωρα εχω καποιες ρυθμισεις που προτεινε ενας φιλος σε αλλο topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να μειώσεις την φωτεινότητα μήπως και δεν σου φαίνεται τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ελπίζω έτσι κι αλλιώς να την έχει στο 30-35 το πολύ, για τα μάτια του, όχι για μένα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.