Προς το περιεχόμενο

Αθορυβο cpu cooler για E2220 775 socket

ivyhae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα core duo Ε2220 με το stock cooler αλλα προσφατα τον μετεφερα στο υπνοδωματιο μου και με ενοχλει πολυ ο θορυβος του ανεμιστηρα.Ακουω προτασεις για αθορυβη ψυξη του επεξεργαστη.Ο υπολογιστης χρησιμοποιειται σαν media player και για pro.Δεν ειναι υπερχρονισμενος και ουτε προκειται αφου με καλυπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

PhanisPal ευχαριστω για την προταση σου αλλα μολις εκανα ενα απλο τεστ και ειδα οτι τον πιο πολυ θορυβο τον κανει το τροφοδοτικο μου μολις αρχισει και ζεσταινεται και οι ανεμιστηρες δουλευουν στο full.Οποτε μαλλον θα χρειαστω τροφοδοτικο.Εχω ενα παλιο thermaltake xaserIII 480w που ομως ειμαι υπερ ευχαριστημενος αφου αν δεν με απαταει η μνημη μου το εχω γυρω στα 7-8 χρονια.Χμμμ λεω να το βγαλω πρωτα να το φυσηξω πρωτα μηπως εχει γεμισει σκονες και ζεσταινεται γρηγορα γιατι στην αρχη οταν ειναι κρυος ο υπολογιστης ειναι πολυ ηρεμα τα πραγματα.

( Αν πας σε κάτι πιο βαρβάτο (prolima/h50 μεριά) παίζει να μπορείς να παίζεις και passive τελείως - ειδικά αν undervoltάρεις ;) )

edit: Ένα καλό καθάρισμα σίγουρα θα μείωνε τις θερμοκρασίες του - οπότε και τις στροφές. Go go :)

Οκ ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις, αυριο αν βρω χρονο θα το καθαρισω και βλεπουμε.Αν δεν εχω βελτιωση παω για τροφοδοτικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...