Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση

soulkeeper134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω το παρακατω συστημα, εχετε να μου προτεινετε καποια αναθμιση? Η χρηση που κανω ειναι κυριως cubase,επεξεργασια ηχου και mixing,αλλα ενιvτε και gaming. budget ειναι γυρω στα 500 euro.

post-115981-0-40722800-1301945599_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε γνωρίζω και πολλά για Cubase κ.λπ., αλλά δε νομίζω πως υστερεί κάπου το σύστημά σου.

Ίσως να πήγαινες σε άλλα 4GB RAM τώρα που είναι ψιλοχώμα οι τιμές.

Για επεξεργασία ήχου όπως και εικόνας και video χρειάζεσαι αρκετή μνήμη ram και γρήγορο σκληρό δίσκο γιατί ανοίγεις μεγάλα αρχεία.

Για μένα η αναβάθμιση που μπορείς να κανείς είναι η αγορά ενός ssd και άλλα 4gb ram

Για επεξεργασία ήχου όπως και εικόνας και video χρειάζεσαι αρκετή μνήμη ram και γρήγορο σκληρό δίσκο γιατί ανοίγεις μεγάλα αρχεία.

Για μένα η αναβάθμιση που μπορείς να κανείς είναι η αγορά ενός ssd και άλλα 4gb ram

+1 και επίσης πες μας τι κάρτα ήχου έχεις ή σκεφτεσε να πάρεις

τις πηγα 9-9-9-24 και 1.65 απο μπαιος και παλι εφαγα μπλε οθονη δν ξερω τι συμβαινει μαλλον κατι εχω κανει λαθος. τωρα για ssd εχετε καποιον να προτεινετε? η καινουργια μνημη πρεπει να ειναι ακριβως ιδια με την παλια?

1. Βαλε το ζευγος μνημων ειτε στα 1, 3 ειτε στα 2, 4 memory slots (το ζευγος πρεπει να μπει σε slots που εχουν ιδιο χρωμα).

2. Ρυθμισε στο BIOS τις μνημες στα 1333MHz, 9-9-9-24, 1.5V, Command Rate: 1T (λογικα πρεπει να δουλεψει με 1T). (JEDEC defaults).

3. Λογικα αν αφησεις τις ρυθμισεις του BIOS στο auto, θα πρεπει να κανει τις παραπανω ρυθμισεις που εγραψα. Εκτος αν κανεις υπερχρονισμο στις μνημες ή εχεις αλλαξει τιμες στο bus (HyperTransport frequency - default 200MHz με αντιστοιχο πολλαπλασιαστη - αν θυμαμαι καλα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...