overpower Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 θελω να παρω απο εκει τοn sklhro ton spinpoint f4 2 tb και θελω να μαθω αν κανει δωρεαν αποστολη στην θεσ/νικη
maparios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 δωρεάν δεν είναι, είναι με αντικαταβολή+έξοδα αποστολής +3.81 +2.83
Tony_Montana Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 καλο μαγαζακι. αν και αργουν λιγο να στροφαρουν .καλες τιμες και ποικιλια. απο RMA εχουμε καμια πληροφορια πως τα πανε?
EliasKir Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Θεσσαλονικη ειναι και το καταστημα, γιατι δεν περνας απο εκει?
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Θεσσαλονικη ειναι και το καταστημα, γιατι δεν περνας απο εκει? +1 εύκολο πιστεύω και στο συνιστώ και εγώ.
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 καλο μαγαζακι. αν και αργουν λιγο να στροφαρουν .καλες τιμες και ποικιλια. απο RMA εχουμε καμια πληροφορια πως τα πανε? Έμενα πάντως μου άφησαν την καλύτερη εντύπωση. Από rma πολύ γρήγορα είχα πρόβλημα με το τροφοδοτικό της υπογραφής μου το πήγα την επομένη μέρα και μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν .Απλώς επειδή δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο περίμενα να φέρουν καινούριο από το εργοστάσιο
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γλυτώνεις την αντικαταβολή πάντως, έχε το υπόψη σου σε περίπτωση που σε βολεύει/ενδιαφέρει.
digimyth Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Η δικιά μου εμπειρία έχει ανάμεικτα συναισθήματα... Από τη μια είχα βρει απίστευτα πράγματα σε hardware αλλά από την άλλη έκανα την παραγγελία η οποία μου ήρθε μετά από 1 ολόκληρο μήνα! Επίσης κάνανε λάθος στα έξοδα αποστολής και με χρέωσαν παραπάνω και επίσης δεν μου στείλαν όλα όσα παρήγγειλα γιατί δεν υπήρχαν λέει... (τραγικό) και τα χρήματα της διαφοράς τα είχαν μέσα σε ένα φάκελο σε αυτά που μου στείλαν... Θεωρώ ότι ήμουν ο μέγας γκαντέμης στη προκειμένη περίπτωση. Θα το σκεφτόμουν πολύ για να ξαναπάρω (καθότι από Αθήνα) γιατί ικανούς τους έχω να μου στείλουν άλλη παραγγελία απ' ότι θα πάρω. Ο μόνος λόγος που επέλεξα το vision studio ήταν ότι αυτά που έλεγε ότι είχε δεν υπήρχαν σε κανένα Αθηναϊκό μαγαζί...
rafail1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πάντα υπάρχουν και καλές και κακές εμπειρίες από όλα τα καταστήματα
maparios Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 εμένα απο vision studio (φοιτητής στα τεί Καβάλας) μου ήρθε μέσα σε 5 εργασιμες η παραγκελεία μου..
duffyduck Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 εξαρταται το τι θα παρεις. εμενα ειχε αργησει πολυ η μητρικη, αλλα ειχα υπομονη. αλλωστε το καλο πραγμα αργει να γινει. σε γενικες γραμμες ειναι καλο μαγαζι. REQUEST: Αν καποιος moderator/admin μπορει να μου αλλαξει το username σε: daffyduck (βλεπω οτι δεν το χρησιμοποιει κανεις σε αυτο το forum) Ευχαριστω πολυ, DaffyDuck
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 ^Δε νομίζω πως είναι έυκολο να γίνει αυτό, εμπεριέχει μπόλικη δουλειά απ' όσο ξέρω :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 REQUEST: Αν καποιος moderator/admin μπορει να μου αλλαξει το username σε: daffyduck (βλεπω οτι δεν το χρησιμοποιει κανεις σε αυτο το forum) Ευχαριστω πολυ, DaffyDuck η αλλαγή username γίνεται στο insomnia γίνεται με ένα τρόπο μόνο, φτιάχνεις νέο account και ζητάς από κάποιον της ομάδας διαχείρισης να σου bannάρει μόνιμα το παλιό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.