Προς το περιεχόμενο

vision studio

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω απο εκει τοn sklhro ton spinpoint f4 2 tb και θελω να μαθω αν κανει δωρεαν αποστολη στην θεσ/νικη

Δημοσ.

καλο μαγαζακι.

αν και αργουν λιγο να στροφαρουν .καλες τιμες και ποικιλια.

απο RMA εχουμε καμια πληροφορια πως τα πανε?

Έμενα πάντως μου άφησαν την καλύτερη εντύπωση.

Από rma πολύ γρήγορα είχα πρόβλημα με το τροφοδοτικό της υπογραφής μου το πήγα την επομένη μέρα και μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν .Απλώς επειδή δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο περίμενα να φέρουν καινούριο από το εργοστάσιο

Δημοσ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γλυτώνεις την αντικαταβολή πάντως, έχε το υπόψη σου σε περίπτωση που σε βολεύει/ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Η δικιά μου εμπειρία έχει ανάμεικτα συναισθήματα... Από τη μια είχα βρει απίστευτα πράγματα σε hardware αλλά από την άλλη έκανα την παραγγελία η οποία μου ήρθε μετά από 1 ολόκληρο μήνα! :confused:

Επίσης κάνανε λάθος στα έξοδα αποστολής και με χρέωσαν παραπάνω και επίσης δεν μου στείλαν όλα όσα παρήγγειλα γιατί δεν υπήρχαν λέει... (τραγικό) και τα χρήματα της διαφοράς τα είχαν μέσα σε ένα φάκελο σε αυτά που μου στείλαν...

Θεωρώ ότι ήμουν ο μέγας γκαντέμης στη προκειμένη περίπτωση. Θα το σκεφτόμουν πολύ για να ξαναπάρω (καθότι από Αθήνα) γιατί ικανούς τους έχω να μου στείλουν άλλη παραγγελία απ' ότι θα πάρω.

Ο μόνος λόγος που επέλεξα το vision studio ήταν ότι αυτά που έλεγε ότι είχε δεν υπήρχαν σε κανένα Αθηναϊκό μαγαζί...

Δημοσ.

εξαρταται το τι θα παρεις. εμενα ειχε αργησει πολυ η μητρικη, αλλα ειχα υπομονη. αλλωστε το καλο πραγμα αργει να γινει. σε γενικες γραμμες ειναι καλο μαγαζι.

REQUEST:

Αν καποιος moderator/admin μπορει να μου αλλαξει το username σε:

daffyduck

(βλεπω οτι δεν το χρησιμοποιει κανεις σε αυτο το forum)

Ευχαριστω πολυ,

DaffyDuck

• Super Moderators
Δημοσ.

REQUEST:

Αν καποιος moderator/admin μπορει να μου αλλαξει το username σε:

daffyduck

(βλεπω οτι δεν το χρησιμοποιει κανεις σε αυτο το forum)

Ευχαριστω πολυ,

DaffyDuck

η αλλαγή username γίνεται στο insomnia γίνεται με ένα τρόπο μόνο, φτιάχνεις νέο account και ζητάς από κάποιον της ομάδας διαχείρισης να σου bannάρει μόνιμα το παλιό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...