Προς το περιεχόμενο

Αύξηση RAM

t13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

ο υπολογιστής μου φοράει τις OCZ 1GB(x2) με χαρακτηριστικά τα οποία επισυνάπτω παρακάτω.Θέλω να αυξήσω την ποσότητα της RAM που έχω κ σκέφτομαι να αγοράσω αυτές.Ξέρει κανείς αν θα δουλεύουν μαζί κανονικά -παλιές και καινούργιες- ή δεν υπάρχει καμία περίπτωση?έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο?

ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φαντάζομαι μιλάμε μόνο για ddr3...γράψε ποια είναι η μητρική σου.. αν και αν είναι όντως ddr3 δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα .γράψε και ποιες μνήμες ΑΚΡΙΒΩΣ έχεις

το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι να μην παίζουν και οι 2(παλιές -καινούριες) στα ίδια timings

ή στην ιδια speed

ps: welcome to forum

σορρυ δεν το πήρε πριν σας επισυνάπτω τα ακριβή χαρακτηριστικά των "παλιών" RAM.Η μητρική μου είναι η Asus PH5 deluxeram22.bmp

DDR2 είναι οι παλιές άρα να φανταστώ ποτέ ε?4 GB όμως είναι αρκετά για το σήμερα?

σορρυ δεν το πήρε πριν σας επισυνάπτω τα ακριβή χαρακτηριστικά των "παλιών" RAM.Η μητρική μου είναι η Asus PH5 deluxeram22.bmp

DDR2 είναι οι παλιές άρα να φανταστώ ποτέ ε?4 GB όμως είναι αρκετά για το σήμερα?

ναι μόνο ddr2 :shock:

τα 4 gb είναι αρκετά για το σήμερα

ανάλογα πάντα με το τι κάνει κάνεις..για ddr 2 θα σου πρότεινα να βάλετε άλλα 2χ1 νομίζω θα είναι αρκετά

γιατί τα 2 gb είναι πολύ λίγα.

αλλά τι κάνεις με το pc σου?

Καλημέρα, την μητρική μου την γράφω και από πάνω είναι η Asus P5H Deluxe.Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για τα πάντα,για "δουλειά" για games για τα πάντα..έχετε να μου προτείνετε μνήμες οι οποίεσ να είναι "πλήρως" συμβατές με αυτές που έχω?Εν γένει θεωρούνται πολύ "ξεπερασμένες" αυτές που έχω ή με μία προσθήκη άλλων 2GB DDR2 θα είμαι κομπλέ?

ευχαριστώ

ναι αυτό είτε το πιστεύεις είτε όχι το ήξερα!αυτό που ήθελα να ρωτήσω-συζητήσω είναι αν η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική DDr2 τους συγκεκριμένους μεγάκυκλους είναι "πολύ" ξεπερασμένη και αν όχι,τι θα μου πρότεινε κάποιος σαυτή την αρχιτεκτονική.

ευχαριστώ

Έτσι κι αλλιώς δε μπορείς κάνεις και πολλά πράγματα στην πλατφόρμα που βρίσκεσαι.

Αν αλλάξεις πλατφόρμα (μητρική, επεξεργαστή), αλλάζεις και μνήμες.

Ξεπερασμένη δεν την λες αφού ακόμη αρκετά άτομα έχουν συστήματα με ddr2 ακόμη και με ddr μνήμες επάνω όταν θα βγουν η ddr4 τότε ναι θα έχουν ξεπεραστεί.

Σας τα ρωτάω όλα αυτά γιατί έχω να ψαχτώ από τότε που πήρα αυτό τον υπολογιστή ο οποίος έγινε με πολύ μεράκι -και χρήματα- πριν 4-5 χρόνια όμως και τότε θεωρούνταν τούμπανος :-D (το λέω για τη μητρική που ανέφερες phanispal ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ενώ τότε ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε -αυτή είναι η τεχνολογία-) !Ελεγα να τις κρατήσω τις παλιές και να κάνω "επέκταση" με νέες.Rafail όντως καλές αλλά λιγο ακριβούτσικες :fear: !έχουμε κάτι σε πιο φτηνό αλλά δοκιμασμένο B) ?!κ εγω eshop ψαχνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...