Προς το περιεχόμενο

NFS Συλλογη

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλη τιμη, αλλα παλια τα παιχνιδια..

5 great games from the legendary Need for Speed series: NFSII: SE, NFSIII: Hot Pursuit, NFS: High Stakes, NFS: Porsche Unleashed, and NFS: Hot Pursuit 2

Ας ειχε το τελευταιο το καλο, και δεν ηθελα τιποτα αλλο!

http://store.steampowered.com/app/47870/?snr=1_4_4__13

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλη τιμη, αλλα παλια τα παιχνιδια..

5 great games from the legendary Need for Speed series: NFSII: SE, NFSIII: Hot Pursuit, NFS: High Stakes, NFS: Porsche Unleashed, and NFS: Hot Pursuit 2

Ας ειχε το τελευταιο το καλο, και δεν ηθελα τιποτα αλλο!

http://store.steampowered.com/app/47870/?snr=1_4_4__13

Απλα πιστευω πως πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα της σειρας γιαυτο και εβαλα την αγγελια

"Τα παιχνίδια Need for Speed Underground 1 και 2 και το Need for Speed Most Wanted τώρα όλα μαζί σε μια νέα απίθανη συλλογή."

Eνώ του Getit:

Και μονο που δεν ειναι μεσα τα Undercover και Most Wanted για μενα η συλογη ειναι fail.

To undercover μαζι με το shift παιζει να ειναι τα χειροτερα NFS που βγηκαν.

Επειδη σε κόβω μικρό, δοκίμασε να πάιξεις NFS III hot persuit και NFS: Porsche Unleashed, μαζι με το πρωτο NFS ειναι απο τα καλυτερα arcade racers κατα την γνώμη μου. μπορει τα γραφικά να μην συμβαδιζουν με την σημερινή εποχη, αλλα το feel που σου δίνουν αυτα τα games δεν νομιζω να βρεις κάπου αλλου.

cheers

To undercover μαζι με το shift παιζει να ειναι τα χειροτερα NFS που βγηκαν.

Επειδη σε κόβω μικρό, δοκίμασε να πάιξεις NFS III hot persuit και NFS: Porsche Unleashed, μαζι με το πρωτο NFS ειναι απο τα καλυτερα arcade racers κατα την γνώμη μου. μπορει τα γραφικά να μην συμβαδιζουν με την σημερινή εποχη, αλλα το feel που σου δίνουν αυτα τα games δεν νομιζω να βρεις κάπου αλλου.

cheers

Η ηλικια μου αναγραφεται στο προφιλ μου..

Στο Shift συμφωνω.. Το Undecover μπορει να ηταν ελλειπες , αλλα σιγουρα ηταν μακραν καλυτερο απο το Hot Pursuit και το World.. Δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο..

Επισης θα μπορουσε να μπει και το Carbon..

Για μενα παντως τα NFS που αφησαν εποχη ηταν το Undeground 2 και το Most Wanted...

Απο εκει και περα τα παιχνιδια αρχισαν να γινονται ολο και πιο μη-εραλιστικα-βαρετα (ουτε καν tuning δεν μπορουσες να κανεις) , μεχρι να φτασουμε σε σημειο να ψαχνουμε πιο ειναι λιγοτερο χαλια..

Η ηλικια μου αναγραφεται στο προφιλ μου..

Στο Shift συμφωνω.. Το Undecover μπορει να ηταν ελλειπες , αλλα σιγουρα ηταν μακραν καλυτερο απο το Hot Pursuit και το World.. Δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο..

Επισης θα μπορουσε να μπει και το Carbon..

Για μενα παντως τα NFS που αφησαν εποχη ηταν το Undeground 2 και το Most Wanted...

Απο εκει και περα τα παιχνιδια αρχισαν να γινονται ολο και πιο μη-εραλιστικα-βαρετα (ουτε καν tuning δεν μπορουσες να κανεις) , μεχρι να φτασουμε σε σημειο να ψαχνουμε πιο ειναι λιγοτερο χαλια..

Οκ! φιλε συγχωριανε, μιας και βλεπω εισαι απο Μεσολογγι( Εγω Αγρινιο), μιλαμε για arcade racing παχνιδια. Αν θελεις simulation racers πάρε μια καλή τιμονιέρα (άνω των 150 ευρώ) και πάιξε LFS(Live for Speed). Εκέι θα καταλάβεις τι πάει να πει ρεαλισμός στην οδήγηση αλλα και τι παει να πει tunning( αν δεν σκαμπάζεις απο μηχανολογικά θα πελαγώσεις)

Εγω απλα πιο πριν ειπα την αποψη μου, και μιας και ειμαι μεγαλυτερος κατα 10 χρονια απο σενα, σε συμβουλεψα να δοκιμασεις τα παραπανω NFS μιας και αξιζουν γιατι έχουν αφησει αποχη. Τα games δεν ειναι πάντα γραφικά-γραφικα-γραφικα. Μερικές φορές μετρανε και αλλα πραγματα, όπως ατμόσφαιρα, ηχος, gameplay, σεναριο και παει λεγοντας.

Anyway, αν εχεις τον χρονο και την διαθεση, αξιζει να παιξεις κυριος το πρωτο NFS, το πρωτο Hot Persuit και το Porshe.

Σου προτεινω να τα δοκιμασεις με την σειρα που σου έγραψα, για να δεις και την χρονική εξέλιξη των NFS.

Μην το παιρνεις στραβα, φιλικο ηταν το σχόλιο.

Cheers

Christos

Edit,

για του λογου το αληθες,

τσεκαρε βαθμολογια.

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeed3hotpursuit/index.html

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedporscheu/index.html

Σαν το NFS UnderGround 2 και το most wanted δεν είναι κανένα παιδιά.Μετά το Carbon έγιναν χάλια όλα τα NFS.Ούτε φτιαξίματα ούτε να κυκλοφορείς μέσα στην πόλη.Σε κοπανάνε ένα σωρό αμάξια και απλά τρέχεις.Κρίμα γιατί αν είχαμε ένα nfs underground 2 με καλύτερα αμάξια και με σημερινά γραφικά θα μιλάγαμε για έπος όπως ήταν το nfsug 2.

Η συλλογη εχει οντως τα καλυτερα, το Hot pursuit 1 ειναι το καλυτερο NFS Που βγηκε πτοε κατα τη γνωμη μου και εχω ξοδεψει απειρες ωρες πανω του σε atlantica summit κλπ...

Ομως οντως τα παιχνιδια αν και τα καλυτερα της σειρας, ειναι πολυ παλια ολα, και εφοσον δε δινει ενα συλλεκτικο κινητρο με τη συσκευασια (απλα 3 dvd-boxes ειναι αποτι καταλαβα με ενα περιτυλιγμα) δε βλεπω και πολυ το κινητρο να το παρω ανεξαρτητως τιμης... Προτιμω πχ να βρω στο ebay το NFS3 σε hardbox απο τα παλια και ας πληρωσω και κανα 30ευρο μαζι με τα μεταφορικα... ειδαλως, με download σε 5 λεπτα τα εχουμε ολα τα παραπανω...

Η συλλογη εχει οντως τα καλυτερα, το Hot pursuit 1 ειναι το καλυτερο NFS Που βγηκε πτοε κατα τη γνωμη μου και εχω ξοδεψει απειρες ωρες πανω του σε atlantica summit κλπ...

Ομως οντως τα παιχνιδια αν και τα καλυτερα της σειρας, ειναι πολυ παλια ολα, και εφοσον δε δινει ενα συλλεκτικο κινητρο με τη συσκευασια (απλα 3 dvd-boxes ειναι αποτι καταλαβα με ενα περιτυλιγμα) δε βλεπω και πολυ το κινητρο να το παρω ανεξαρτητως τιμης... Προτιμω πχ να βρω στο ebay το NFS3 σε hardbox απο τα παλια και ας πληρωσω και κανα 30ευρο μαζι με τα μεταφορικα... ειδαλως, με download σε 5 λεπτα τα εχουμε ολα τα παραπανω...

+1

Οκ! φιλε συγχωριανε, μιας και βλεπω εισαι απο Μεσολογγι( Εγω Αγρινιο), μιλαμε για arcade racing παχνιδια. Αν [...] τσεκαρε βαθμολογια.

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeed3hotpursuit/index.html

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedporscheu/index.html

ΟΚ φιλος θα το επιχειρησω ;)

Σαν το NFS UnderGround 2 και το most wanted δεν είναι κανένα παιδιά.

Well said!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...