rangel450 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 χμ.... θα το σκεφτώ.. ξέρω και ένα παιδί πού μπορεί να με βοηθήσει.... Δηλαδή αν ζητήσω να μου στείλουν απλά τα υλικά θα έρθουνε πιο γρήγορα;;;
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Κοίτα, εγώ δεν το είπα για τη συγκεκριμένη περίπτωση απαραίτητα, αλλά γενικά. Για τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι, μπορείς να τους ρωτήσεις. Η συναρμολόγηση δωρεάν είναι, οπότε φαντάζομαι πως αν δε συντρέχουν άλλοι λόγοι δε θα χαλαστούν ιδιαίτερα αν δεν μπουν στον κόπο τελικά να το κάνουν εκείνοι.
zizu10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αλλιώς πάρτους τηλέφωνο και πίεσέ τους, δεν λογίζεται να κάνουν 7 και 10 μέρες να στήσουν ένα pc... (Και από το amazon να τα παραγγείλουν σε 7-8 μέρες θα τα έχουν... )
Vaggos02 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 χμ.... θα το σκεφτώ.. ξέρω και ένα παιδί πού μπορεί να με βοηθήσει.... Δηλαδή αν ζητήσω να μου στείλουν απλά τα υλικά θα έρθουνε πιο γρήγορα;;; Απ όσο μου είπαν πάντα, η καθυστέρηση δεν είναι λόγω της συναρμολόγησης αλλά λόγω έλλειψης αυτών που είχα παραγγείλει. Πάρε ένα τηλ, δεν έχεις να χάσεις κάτι...
rangel450 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. ναι, θα τους ρίξω ένα τηλέφωνο, ή θα πάω τετ-α-τετ στο κατάστημα άυριο...
pamaxon Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Kαλημέρα σας, δεν ξέρω γιατί το eshop έχει εξελιχθεί σε ένα από χειρότερα από άποψη καθυστέρησης μιας παραγγελίας.Μέχρι πριν 1 χρόνο ότι παρήγγελνα σε το πολύ 2-3 μέρες το είχα.Αλλά τον τελευταίο καιρό κάνει βδομάδες για ανάλογες παραγγελίες,φυσικό είναι να έφυγα από κει και να κάνω μόνο μικρές παραγγελίες επειδή είναι κοντά μου.
pournaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τι εννοεις, δεν ξερεις, απλα πλεον επαψε να στοκαρει προιοντα.
rangel450 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν ξέρω ρε παιδιά.. πήγα σήμερα, τον ρώτησα, είδε και μου είπε ότι έχουνε μαζέψει 3 από τα 8 υλικά... Μού είπε ότι το αργότερο σε δυο βδομάδες θα ναι εδώ... Μπορεί και νωρίτερα... Εγώ τον πιστεύω, γιατί είναι νορμάλ τύπος.. και δν φταίει αυτός αν κάτω φαγουρίζονται όλη μέρα...
agent_smith Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ρίξε τους άκυρο λέω εγώ και πήγαινε σε κανένα άλλο σοβαρό κατάστημα να το πάρεις.
rafail1994 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Όπως τα λες ^^ Και εγώ μια παραγγελία που είχα κάνει μετά από 1,5 μηνά μου την φεραν έχε χάρη που δεν το έβρισκα πουθενά αλλού
eftihios1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Στο κατω-κατω αν δεν θες να ρισκαρεις να το συναρμολογησεις μονος σου, βρες καποιον που ξερει και πληρωσε τον Ουτε πολλα θα σου παρει και θα σου κανει και μια χαρα δουλεια
Vaggos02 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μα αν το πάρεις όλο το pc από αλλού, κι εκεί μπορούν να στο συναρμολογήσουν... Δεν είναι αποκλειστικότητα του eshop. Πάντως σήμερα γέλαγα μόνος μου. Πήγα κατά τις 2 το να παραλάβω από εκεί όσα είχαν ετοιμοπαράδοτα από την παραγγελία μου και μόλις βλέπει πως το σύνολο ήταν 192,5€ έσκασε το χειλάκι του. Όταν του έδωσα το 50λεπτο για να συμπληρώσω το λογαριασμό (είχα πιστωτικό 192€) με κοίταγε λες και τον είχα βρίσει
rangel450 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι, αλλά να τα παραγγείλω ξανά μανά από την αρχή;;; ήδη το ακύρωσα από προηγούμενη ιστοσελίδα.... κι εξάλλου και μόνο τα υλικά να παραγγείλω από κάπου πάλι, καιρό θα πάρει...
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι, αλλά να τα παραγγείλω ξανά μανά από την αρχή;;; ήδη το ακύρωσα από προηγούμενη ιστοσελίδα.... κι εξάλλου και μόνο τα υλικά να παραγγείλω από κάπου πάλι, καιρό θα πάρει... Τι εχεις παραγγειλει να δουμε μηπως το εχουν πουθενα αλλου και σε συμφερει να παρεις κατι παρομοιο αμεσα.
rangel450 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.e-shop.gr/status.phtml?id=1104011603429468219226 δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο ακριβώς... Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλή ιδέα να περιμένω πάλι από την αρχή και μετά να το συναρμολογήσω μόνος... τέσπα... αν μπορεί να γίνει κάτι, ας γίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.