mainboardER Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια, μολις εστισα αυτη την συνθεση και παρολο που μπουταρει κανονικα δεν μου δινει εικονα (χρησιμοποιω την onboard gpu).υποθετω πως φτεει το οτι δεν εχω συνδεσει το 4πινο στη μητρικη γιατι το τροφοδοτικο εχει μονο 6-8πινα,αν και εχω την εντυπωση πως σε μερικες μητρικες δεν ειναι απαραιτητο. τα φωτα σας το συντομοτερο δυνατον,ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ώπα, ποιο 4πινο δεν έχεις συνδέσει; Στον επεξεργαστή; Αν ναι, τότε λογικό να μην παίζει.
mainboardER Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ναι αυτο αριστερα του επεξεργαστη. εκανα και την ταρζανια να βαλω το 6πινο αλα τιποτα
Benton Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το psu ειναι αυτο? http://www.corsair.com/builder-series-cx430.html Αυτο εχει 8πινο για τον επεξεργαστη,αλλα "σπαει" σε 2x4pin...
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για κάτσε, το τροφοδοτικό σου δε βγάζει ένα 8πινο κι ένα 6πινο που 'χει κι άλλα 2 pins; Το τελευταίο, είναι για την κάρτα γραφικών, εσύ το άλλο πρέπει να βάλεις δίπλα απ' τον επεξεργαστή. Προφανώς μπαίνει μόνο με ένα τρόπο.
mainboardER Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 νασε καλα ρε φιλε,εχουν αναμεσα ενα κλιπακι και δεν καταλαβα οτι χοριζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.