Προς το περιεχόμενο

Μοtherboard για socket 775

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια. Μπορειτε να μου προτεινετε μια μητρικη καρτα για s775 που να υποστηριζει sli και να ειναι σχετικα καλυτερη με την asus p5q-e που εχω αυτη την στιγμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω intel core quad q9550 @3400MHz

ram 2x2GB Kingston

Μητρικη asus p5q-e

Και καρτα γραφικων την gtx 470 evga

απλα σκεφτομαι για sli.εχετε να μου πρωτεινετε κατι?

Δεν αξίζει κατα την γνώμη μου. Για να κάνεις SLI σε socket 775 πρέπει να πάρεις nforce μητρική που έχουνε εκλίψει τελείως και αντε να βρείς καμια (αν βρεις).

Bottleneck έχεις όταν ένα part δεν αποδίδει τα μέγιστα επειδή το «κόβει» ένα άλλο part, στην περίπτωσή σου θα είναι ο επεξεργαστής που θα σε κόβει.

Αν ας πούμε το SLI με GTX470 μπορεί να σου δώσει 100fps με ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή, στην περίπτωσή σου θα σου δίνει 85.

Οι τιμές σαφώς και είναι τυχαίες/ενδεικτικές.

Δε μπορώ να μιλήσω με ακριβή νούμερα.

Σε γενικές γραμμές οι κάρτες γραφικών είναι τόσο γρήγορες πλέον, που λίγοι είναι οι επεξεργαστές με τους οποίους δεν έχεις καθόλου bottleneck.

Η άποψή μου σε περίπτωση που σε καλύπτει η μία σε 1920*1080 (μεταξύ μας, έτσι πρέπει να είναι), πούλα τη δεύτερη.

Οι πούλα τες κανά 160-170άρη έκαστη και πάρε καμιά 570 ή ακόμα καλύτερα την 5970.

Λογικά θα φύγουν σφαίρα.

Εγω προσωπικά θα πούλαγα την 1 και τον q9550 που πιάνει καλά λ7 και θα πήγαινε σε SB σούμπιτος. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...