Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγκαταστασης win7

sotos888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας, εχω ενα προβλημα οταν παω να κανω εγκατασταση τα windows 7 εκει που λεει να επιλεξω σκληρο δισκο για εγκατασταση δν βγαζει κανεναν λεει ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΙΚΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ κατι τετοιο τι εχει γινει παρακαλω βοηθιστε με!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε μια διανομή linux να βοοτάρει και κάνε format τον σκληρό σου με το Gparted λογισμικό. Όταν τον κάνεις φορμάτ, επέλεξε NTFS filesystem. Επίσης επέλεξε την επιλογή να είναι bootable o σκληρός όταν τον κάνεις format. Μετά reboot με το win 7 CD και τα λοιπά τα ξέρεις...

Άν τελικώς δεν μπορέσεις ή αντιμετωπίσεις άλλα προβλήματα στείλε μου μήνυμα να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Και προπάντων μην αγχώνεσαι...

ευχαριστω για την απαντηση!

εμενα ενας φιλος μ εδωσε την εγκατασταση τον windows 7 μεσω usb γιατι εχω netbook και δεν εχει σιντιερα

οποτε κανενας αλλος τροπος για εγκατασταση???:S

Αν μπορείς μέσα από το BIOS να θέσεις των δίσκο σαν ATA/SATA/AHCI βάλε το ATA,

αν δεν έχεις τέτοια επιλογή,ψάξε και το εγχειρίδιο αφού μπορεί να αλλάζουν οι ονομασίες,θα πρέπει να περάσεις των SATA driver στο μέσο εγκατάστασης με το N-lite

Φυσικά και υπάρχει άλλος τρόπος φίλε. Λοιπόν εφόσον έχεις netbook χρησιμοποίησε ενα usb flash stick , κατέβασε το iso του puppy linux , κατέβασε και το unetbootin ή το GRUB και φτιάχε με αυτό και το κατεβασμένο ISO ένα bootable usb flash stick με το puppy linux. Μετά κάνε τα όσα σου είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου και θα είσαι οκ.

συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλα θέλω να προσθέσω ότι έχω βάλει τα windows χρ μετά από restore και όταν πάω να κάνω εγκατάσταση τον windows μέσω τον χρ δen εντοπίζει δίσκους :Σ έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα παρόμοιο με το gparted....στα χρ δen ξέρω τι να κάνω ....

Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις πήγαινε το μηχάνημά σου σε τεχνικό να στο επισκευάσει. Εάν είσαι από Αθήνα μπορω να το αναλλάβω κι εγώ . Στείλε μου μήνυμα στο προφίλ μου και το κανονίζουμε όποτε θέλεις.

Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις πήγαινε το μηχάνημά σου σε τεχνικό να στο επισκευάσει. Εάν είσαι από Αθήνα μπορω να το αναλλάβω κι εγώ . Στείλε μου μήνυμα στο προφίλ μου και το κανονίζουμε όποτε θέλεις.

λεω να μην το παω απο τωρα σε τεxνικο απλα να μοu λετε γνωμεs τι πρεπει να κανω και αν μπορω ολα οκ:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...