kOnstantinosGr16 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπερα σας και συγνομη που γραφω ετσι. 8α ηθελα να μου πειτε καπιο σιτε η οτιδιποτε για να αγορασο μια ηλ.κιθαρα φτηνη και ενισχυτη αλλα να κανυν την δυλεια τυς. δεν εχο καμια σχεση με κιθαρες η κατι και 100% 8α με πιασουν κοτσο λογο και τισ ηλικιας μου. Ευχαριστο για το χρονο και ελπιζο να με βοηθησετε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 για μοστρα την θες ? φθηνω και να κανει την δουλεια του ? μην περιμενεις και πολλα.... απο ποια πολη εισαι ? "φιλιππος νακας" εχετε ? Φιλικα παντα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kOnstantinosGr16 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 για μοστρα την θες ? φθηνω και να κανει την δουλεια του ? μην περιμενεις και πολλα.... απο ποια πολη εισαι ? "φιλιππος νακας" εχετε ? Φιλικα παντα!!! απο πειραια (περαμα) αλλα παο οπου χρειαστει εντα3ει οταν λεο φτηνο ενοω μεχρι τα 200 ευρο εκει. Μπορεις να μου προτινεις κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 200 ευρω ολα μαζι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Με τέτοιο budget κοίτα σε μεταχειρισμένα: Squier Stratocaster Affinity (προτιμάς made in Korea αν βρεις, αλλιώς made in Indonesia) Οποιονδήποτε ενισχυτή πέραν της σειράς MD(X) της Marshall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 με 200 ευρω ειναι δυσκολο να βρεις κιθαρα+ενισχυτη που να παραγουν ωραιο ηχο. καλυτερα θα ηταν να αγοραζες κατι προς ακουστικη/κλασσικη κιθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μην τον αποκαρδιώνετε τον άνθρωπο. Δεν έχει ιδέα, δε θα καταλάβει διαφορά και Gibson ταυράκι να πάρει... Ας ξεκινήσει και αν γουστάρει θα βρει το δρόμο του. Εγώ στην ίδια φάση με τις ηλεκτρικές πήρα μεταχειρισμένη μια Epiphone Les Paul Special και πακετάκι έναν ενισχυτή (της πλάκας) με 100Ε. Τζάμι η κιθαρίτσα, πολύ προσεγμένη από τον προηγούμενο, ο ενισχυτής είναι λίγο για τα μπάζα, αλλά γούσταρα τρελά και έμαθα πολλά πράγματα. Μες στο καλοκαίρι αλλάζω και ενισχυτή. Κατάστημα δες το www.thomann.de. Είναι από Γερμανία και έχει καλές τιμές. Πέρνα μια και από τα στενά στα εξάρχια δίπλα στη Στουρνάρη που έχει πολλά μαγαζιά να δεις και από κοντά. Ακόμη δες τα σχετικά threads στο www.kithara.gr και στο www.noiz.gr. Πολύ συνηθισμένη η ερώτηση σου και πολλές οι συμβουλές που θα σου δώσουν τα παιδιά στα φόρα αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor88 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εχω και εγω μια epiphone les paul special. Εσυ τι χρωμα εχεις? Και πως σου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 για μοστρα την θες ? φθηνω και να κανει την δουλεια του ? μην περιμενεις και πολλα.... απο ποια πολη εισαι ? "φιλιππος νακας" εχετε ? Φιλικα παντα!!! seriously....νακας? αυτον που ειναι φαρμακειο και δεν εχει καν fender,epiphone k gibson? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor88 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 seriously....νακας? αυτον που ειναι φαρμακειο και δεν εχει καν fender,epiphone k gibson? +++++++++++++++++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εχω και εγω μια epiphone les paul special. Εσυ τι χρωμα εχεις? Και πως σου φαινεται? Τη μαύρη έχω. Αρκετά χοντρό μπράτσο αλλά με έχει βολέψει, άλλωστε από ακουστική έκανα τη μετάβαση. Απλή και απέριτη χωρίς τρέμολα και ιστορίες, όπως πρέπει για αρχάριο. Και όπως είπα, και το ταυράκι του κολλητού μου δοκίμασα αλλά δεν καταλαβαίνω διαφορά της τάξης των 2100Ε (πέρα από το προφανές λεπτότερο μπράτσο που έχω συνηθίσει). Τεσπά, καλή αρχή στον TS και καλές ροκιές ------------------------------------------------------------------------- Δική μου πρόταση σε κιθάρες: Epiphone Les Paul Special II ή Cort X1 ή καμιά από τις Squier που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω Και από ενισχυτές: Line6 Spider IV 15W ή Roland Cube 20XL ή Peavy Vypyr 15 ή Fender Mustang I Γύρω στα 250 βγαίνει το πιο φτηνό αλλά τίμιο (για μένα). Μπορείς να ρίξεις και άλλο την τιμή ρίχνοντας την ποιότητα ή τα Watt του ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor88 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγω συμφωνω και προτυνω για αρχη την epiphone les paul special II. Φοβερη κιθαρα (σε σχεση με τις υπολοιπες της ταξεως της παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kng Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν είναι τοσο απλό το θέμα. Εξαρτάται τι ήχο θέλεις να βγάλεις. Αν θες να βγάλεις "βρωμιά" σίγουρα θα κινηθείς προς Epiphone / Gibson. Εάν όμως σε ενδιαφέρει και το καθαρό κανάλι θα δεις προς Squier / Fender. Όπως και να έχει με 200 euro παίρνεις να σετάκι με το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις. Απο κει και πέρα μακάρι να εξελιχθείς τόσο όσο να καταλαβαίνεις διαφορές στον ήχο και να πάρεις κατι που σου ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.