nikos21aek Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1582457/ To είδε κανείς;Λέω να το ξεκινήσω. http://www.youtube.com/watch?v=58hmD2sGV7Q http://www.youtube.com/watch?v=ItLou92CsEM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αν δεν πάει ο Ezio να αρχίσει να σκοτώνει, μπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αμάν όλοι με της αναφορές στο Assassin's Creed! Φτάνει κάψιμο πια Εγώ το χω το πρώτο επ κατεβασμένο εδώ και μέρες αλλα δεν έχω προλάβει... Θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ειναι εξαιρετικο με εξυπνες και ειρωνικες ατακες and i approve this message Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αμάν όλοι με της αναφορές στο Assassin's Creed! Φτάνει κάψιμο πια Εγώ το χω το πρώτο επ κατεβασμένο εδώ και μέρες αλλα δεν έχω προλάβει... Θα επανέλθω E δεν γίνεται να μην έχει αναφορές.Οι borgias είναι οι κακοί στο assassin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αμάν όλοι με της αναφορές στο Assassin's Creed! Φτάνει κάψιμο πια Επίσης, ο ηθοποιός που έπαιζε τον Giovanni Auditore (Romano Orzari) στο AC Lineage (και στο AC II) παραπέμπει πολύ τον Jeremy Irons Δεν ψήνομαι πολύ για το Borgias ωστόσο. Βασικά λόγω έλλειψης χρόνου και γιατί αυτό το σκηνικό που είδα στο trailer δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Επίσης, ο ηθοποιός που έπαιζε τον Giovanni Auditore (Romano Orzari) στο AC Lineage (και στο AC II) παραπέμπει πολύ τον Jeremy Irons Χα, πράγματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 να πω την αλήθεια και εγω το άρχισα. υπερπαραγωγή ,πολυ καλοι ηθοποιοι, τρελα σκηνικά αλλα μου φανηκε λιγο αργο σαν πλοκή. και οσο και ωραιο θεμα να εχει δεν ειναι σειρα δρασης. μας εχουν κακομαθει οι ξενοι με τα αστυνομικα, και τα sci-fi για να με κρατήσει κάτι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 φαση φαινετε να εχει αλλα περα απο τη πλακα αν δεν σκασει μυτη ο ezio βλεπω να το παραταω χαχα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εμένα γρήγορο μου φάνηκε στην πλοκή.Απλά δεν έχει δράση.Επειδή με ενδιαφέρει η θεματολογία θα το βλέπω μέχρι να βαρεθώ σίγουρα.Αλλά όντως ένας eizo θα το έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν είδα ακόμα το 3ο, αλλα το πρώτο διπλό επεισόδιο μου φάνηκε μια χαρά ταχύτητα η πλοκή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.