Προς το περιεχόμενο

Μόνιμη ενεργοποίηση σκληρού δίσκου

chrisosfp488

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω το εξής "πρόβλημα". Έχω έναν ssd που έχω φορτωμένο το λειτουργικό και διάφορα άλλα προγραματάκια κι έναν σκληρό που έχω εγκατεστημένα παιχνίδια κλπ κλπ. Όταν παίζω παιχνίδια μετά από λίγο απενεργοποιείται από μόνος του ο σκληρός και τα παιχνίδια κολάνε για λίγο μέχρι να ξανανοίξει και φορτώσει. Πως γίνεται να είναι μόνιμα ενεργοποιημένος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν έχω το εξής "πρόβλημα". Έχω έναν ssd που έχω φορτωμένο το λειτουργικό και διάφορα άλλα προγραματάκια κι έναν σκληρό που έχω εγκατεστημένα παιχνίδια κλπ κλπ. Όταν παίζω παιχνίδια μετά από λίγο απενεργοποιείται από μόνος του ο σκληρός και τα παιχνίδια κολάνε για λίγο μέχρι να ξανανοίξει και φορτώσει. Πως γίνεται να είναι μόνιμα ενεργοποιημένος;

Λοιπον κανεις αυτο Control Panel\Power Options\Edit Plan Settings\Change advanced power options και εκει που λεει Hard disk αλλαζεις την ρυθμιση σε ενα νουμερο που σε βολευει.

Επισης κατεβασε το διαγνωστικο προγραμμα απο τον κατασκευαστη του σκληρου σου και τρεξτο να δεις αν βγαλει κανενα προβλημα.

Καλά, δεν υποτίθεται ότι ο χρόνος που ορίζεις είναι καθαρά αδράνειας;

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο δίσκος και να μετράει κανονικά ο χρόνος και να σε «αφήνει» στη μέση του παιχνιδιού;

Τι διάολο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...