grigoriou Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μεγαλη συζητηση γινεται τελευταια για τα ιχθυελαια που ειναι πλουσια σε ω-3 λιπαρα. Κυκλοφορουν σκευασματα με καψουλες, ειναι καλο να παιρνουμε ως συμπληρωμα διατροφης? Στο ιντερνετ λενε οτι το ιχθυελαιο ωφελει σχεδον στα παντα... Υπαρχουν ομως και καποια λιγα sites οπου αναφερονται παρενεργειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Βάλε στη διαστροφή σου τη σαρδελίτσα και το σολωμό και άσε τον οργανισμό σου να αποφασίσει αυτός την ποσότητα που χρειάζεται για να νοιώσει ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγω παίρνω μαζί με το φαγητό και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Eίναι καλό για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού,να "διϋλίζονται" οι απαραίτητες ουσίες και όχι να "ρουφιούνται" έτοιμες. Μέσα απ' τη σωστή διατροφή. Αν και εδώ που τα λέμε,τώρα με τον κώδικα,αυτά θα είναι απαγορευμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ζητα απο το φαρμακειο Salmon oil 5 euro εχει το κουτακι και εισαι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bulldog3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τα ω3 συμπληρωματα περιεχουν βαρεα μεταλα. Αυτο γινεται γιατι τα μεγαλα ψαρια τα αποροφουν απο τους ωκεανους. Ειναι ο λογος που απαγορευουν στις εγκυους να καταναλωνουν π.χ. πολυ σολωμο κτλπ. Αν θες ψαξε να βρεις συμπληρωματα "μοριακα αποσταγμενα" (απο βαρεα μεταλλα). Ειναι δυσευρετα και πολυ πιο ακριβα αλλα αξιζει. Ιδιως αν σκοπευεις να τα παρεις για μεγαλο διαστημα. Μονο Αθηνα τα βρισκεις σε κανα πολυ ψαγμενο φαρμακειο.. Εγω εναλλακτικα για οικονομια και ευκολια χρησιμοποιω φυτικο Ω3-6-9. Αλλα εχει γευση και μυρωδια απο σανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Βάλε στη διαστροφή σου τη σαρδελίτσα και το σολωμό και άσε τον οργανισμό σου να αποφασίσει αυτός την ποσότητα που χρειάζεται για να νοιώσει ικανοποιημένος. To τελευταιο καιρο ναι, εχω βαλει σολωμο, πεστροφα, σκουμπρι, τσιμπουρα. Λενε ομως οτι δε φτανει οσο συχνα και να τρως, πρεπει να παιρνεις περισσοτερο ω3 λιπαρα(τη σαρδελα την αποφευγω, πολυ αλατι, πολυ κοκκαλο). Εγω παίρνω μαζί με το φαγητό και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα Ποιο ακριβως προϊον παιρνεις και σε τι ποσοτητα? ποιος στο συστησε? Εχεις δει αποτελεσμα ως τωρα? Τα ω3 συμπληρωματα περιεχουν βαρεα μεταλα. Αυτο γινεται γιατι τα μεγαλα ψαρια τα αποροφουν απο τους ωκεανους. Ειναι ο λογος που απαγορευουν στις εγκυους να καταναλωνουν π.χ. πολυ σολωμο κτλπ. Αν θες ψαξε να βρεις συμπληρωματα "μοριακα αποσταγμενα" (απο βαρεα μεταλλα). Ειναι δυσευρετα και πολυ πιο ακριβα αλλα αξιζει. Ιδιως αν σκοπευεις να τα παρεις για μεγαλο διαστημα. Μονο Αθηνα τα βρισκεις σε κανα πολυ ψαγμενο φαρμακειο.. Εγω εναλλακτικα για οικονομια και ευκολια χρησιμοποιω φυτικο Ω3-6-9. Αλλα εχει γευση και μυρωδια απο σανο! Μαλλον εχεις κανει λαθος στη πρωτη σου φραση, ενννουσες "τα ω3 απ τα ψαρια..." Πραγματι τα ψαρια που κολυμπανε σε μολυσμενες απο υδραργυρο θαλασσες ειναι επικινδυνα, οποτε προτιμαμε το ω3 σε σκευασματα(υγρο ή καψουλες) που ειναι απαλλαγμενα απο βλαβερες ουσιες. Σκεφτομαι να παρω αυτο στα 24€. http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=1333&cat=93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εάν σε προβληματίζει η κατανάλωση συμπληρωμάτων ωμέγα-3 για τους λόγους που έγραψαν πιο πάνω τα άλλα παιδιά, μπορείς να πάρεις ένα συμπλήρωμα από λιναρόσπορο. Το λινάρι περιέχει πολύ καλά λίπη, εξίσου καλά για την υγεία μας (flaxseed oil). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εάν σε προβληματίζει η κατανάλωση συμπληρωμάτων ωμέγα-3 για τους λόγους που έγραψαν πιο πάνω τα άλλα παιδιά, .......... Ποιους λογους εγραψαν??... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ποιους λογους εγραψαν??... Για τα μολυσμένα ψάρια, με βαρέα μέταλλα κτλ. Γι αυτό το καλά ιχθυέλαια έχουν διαφορά τιμής λόγω καθαρότητας. Είναι πολύπλοκη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bulldog3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τα βαρεα μεταλλα που σου ανεφερα, απο τα οποια η solgar, δεν εχει σημανση στο προιον της οτι ειναι απαλλαγμενη απο αυτα, το υψηλο κοστος και γενικα το οτι ενα συμπληρωμα ειναι παντα ενα παρα-φαρμακευτικο σκευασμα. Ο λιναροσπορος ειναι ενα εξαιρετικο προιον, φυσικο, φυτικο και πολυ ωφελιμο για την υγεια γενικοτερα. Ειναι σαν να παιρνεις βιταμινη c σε σκευασμα η να πινεις χυμο πορτοκαλιων (σαν παραδειγμα το δινω). Εγω θα προτιμουσα το δευτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω που δεν τρωω ποτε ψαρι, δηλαδη, ειμαι τελειωμενος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω που δεν τρωω ποτε ψαρι, δηλαδη, ειμαι τελειωμενος; Όχι. Απλά μπορεί κ να μη σου χρειάζονται τα Ω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για τα μολυσμένα ψάρια, με βαρέα μέταλλα κτλ. Γι αυτό το καλά ιχθυέλαια έχουν διαφορά τιμής λόγω καθαρότητας. Είναι πολύπλοκη διαδικασία. Τα βαρεα μεταλλα που σου ανεφερα, απο τα οποια η solgar, δεν εχει σημανση στο προιον της οτι ειναι απαλλαγμενη απο αυτα, το υψηλο κοστος και γενικα το οτι ενα συμπληρωμα ειναι παντα ενα παρα-φαρμακευτικο σκευασμα. Oxι παιδια, το εξηγησα ηδη αυτο, τα ιχθυελαια σε σκευασμα ειναι καθαρισμενα απο τα βαρεα μεταλα και ολες τις μολυνσεις των ωκεανων(και αλιμονο βεβαια αν δεν ηταν) γιαυτο ειναι ειναι πιο ασφαλη και υγιεινα απ οτι τα κανονικα ψαρια. Η διαφορά τιμης των ιχθυελαιων φυσικα δεν οφειλεται σε καποια καθαροτητα. Ο λιναροσπορος ειναι ενα εξαιρετικο προιον, φυσικο, φυτικο και πολυ ωφελιμο για την υγεια γενικοτερα. Επισης και το ιχθυελαιο ειναι εξαιρετικο φυσικο προιον και πολυ πολυ ωφελιμο για την υγεια γενικοτερα. Καλος και ο σπορος του λιναριου, αλλα οχι για ω3. Εγω που δεν τρωω ποτε ψαρι, δηλαδη, ειμαι τελειωμενος; Μιλαμε για τα ψαρια που παρεχουν το πολυτιμο ω3(σολωμος, σκουμπρι, πεστροφα, τονος, σαρδελα). Αν δε τα τρως τοτε παιρνεις σκευασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πρέπει να είναι μοριακά απεσταγμένο και φυσικά εγκεκριμένο από την IFOS.εγ΄χ τωρά έχω της Life Extension αθώς φέρνει ένας συνάδελφος του πα΄τερα μου(είναι IFOS 5 Star rated)και είχα και της Ζώνης,EnerZona,θα ξαναπάρω κι όλας,που και αυτά έχουν την σήμανση IFOS. Για περαιτέρω εδώ: http://www.ifosprogram.com/IFOS/ConsumerReport.aspx της Ζώνης να τα: http://www.zone.com.gr/gr/Producd-eshop/omega-3.html http://www.zone.com.gr/gr/Producd-eshop/omega-3/OMEGA-PILLS.html Μπορείς να δεις και πόσο δυνατό είναι το καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.