Προς το περιεχόμενο

Best PC Hack and Slash games

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον θελω να φτιαξω μια λιστα με επιλογες hack and slash games, κανουργια, παλια, οτιδηποτε αρκει να παιζονται με ανεση ακομα και σημερα. Να μην ειναι outdated δηλαδη σε περιπτωση που μιλαμε για παλιους τιτλους. Λογο δουλειας και καιρου φυσικα δεν μπορω να κατσω να ασχοληθω με "epic" παιχνιδια και προτιμω τις αμεσες "δουλειες" χωρις να θυσιαζω σε βαθος και ποιοτητα. Ξεκιναω λοιπον εγω με τη δικη μου λιστα και περιμενω κοσμο να ποσταρει και τις δικες του επιλογες (για να δω αν μου ξεφυγε και τιποτα) χωρις συγκεκριμενη σειρα.

1. Divine Divinity

2. Diablo 2

3. Torchlight

4. Lara Croft: Guardian of the Light

5. Dungeon Siege 1 + 2

6. Dark Messiah of might and magic

7. Oni

Φυσικα εχω παιξει αρκετα περισσοτερα αλλα αυτα μου εχουν μεινει και μπορω να παιξω ανετα ακομα και σημερα γιατι προφανως και εχουν αυτο το "κατι" και το γεγονος οτι οι εμπειριες τους ειναι "συμαζεμενες" και οχι οτι να 'ναι (οπως τα Sacred) ή εντελως ανεμπνευστα (οπως το Titan Quest). Περιμενω περισσοτερες προτασεις και λιστες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι ακριβώς hack-n-slash, αλλά δοκίμασε το HOARD αν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια τύπου "quick fix" - άνετα παίζεις ανά 10-15 λεπτά.

Source Έχει demo στο Steam.

titan quest ανεμπνευστό? μάλιστα........

και τα dark messiah, το oni, και το guardian of the light ειναι hack and slash games? μάλιστα......

τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας.......

• Moderators

+1 Για το (Severance) Blade of Darkness. ;)

Πιο hack n' slash δεν γίνεται. :P

(και κοπάναγες τον άλλον με το κεφάλι ή το χέρι/πόδι αυτού που έκοψες πιο πριν αν ήθελες. ;) )

titan quest ανεμπνευστό? μάλιστα........

και τα dark messiah, το oni, και το guardian of the light ειναι hack and slash games? μάλιστα......

τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας.......

Ανεμπνευστο ως προς το συνολο gameplay, κοσμοι, skills, εχθροι τα παντα. Ετσι μου φανηκε εμενα και δεν το ευχαριστηθηκα.

Για τον ορο hack and slash ναι τον χρησιμοποιησα γιατι δεν ηθελα να γραψω γενικα "action" παιχνιδια μιας και σχεδον ολα τα παιχνιδια ειναι action. Ποιο πολυ στο στυλ με ενδιαφερει. Και ναι το Dark Messiah ειναι hack and slash. Το Oni απλα combat action και το guardian of the light ειναι κατηγοριας Diablo με λιγο περισσοτερους γριφους και απλα με στυλ Alien Shooter.

blade of darkness (ta espage)

Crusaders of might and magic

Holy f_cks. Μιλάμε τι αναμνήσεις..

Ειδικά το Crusaders, το λάτρεψα.. το έπαιζα πολύ μικρούλα στο PS1.. δεν ήξερα καν καλά καλά αγγλικά, και μετέφραζα τις πέτρες με αγγλοελληνικό λεξικό. Γα__τη μουσική, ωραίο story, άψογο Gameplay.. μιλάμε το Game το τερματίσαμε πάνω από 4 φορές just for fun.

Μου αρεσε πολυ και το

Sacred 1

Παρολο που ελεγαν οτι η αρχικη εκδοση ειχε πολλα μπαγκ δεν μου ετυχε κανενα

+1 για το Sacred αν και το παράτησα σχετικά γρήγορα γιατί ανακάλυψα ότι δεν είμαι fan του είδους. ;)

το τοπικ είναι απλά άκυρο απο την αρχή... ή βάλε το Titan Quest πρώτο η κλείστο.. (φιλικά πάντα)...

αν θέλεις πάντως κάτι διαφορετικό δοκίμασε το Loki (δώστου λίγο χρόνο πριν το βαρεθείς αξίζει)

το τοπικ είναι απλά άκυρο απο την αρχή... ή βάλε το Titan Quest πρώτο η κλείστο.. (φιλικά πάντα)...

αν θέλεις πάντως κάτι διαφορετικό δοκίμασε το Loki (δώστου λίγο χρόνο πριν το βαρεθείς αξίζει)

++100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...