Προς το περιεχόμενο

intel core I3-2310M (2.1Z0 ghz) vs intel core I3-380M (2.53 ghz)

panosmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο Intel i3-380 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορος σε επιδοσεις αλλα ο 2310 εχει καλυτερη ενσωματομενη καρτα + της AVX εντολες + Quick Sync.....

Αρα συνολικα +1 στο sandy....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια απλη ερωτηση εκανα φιλε μου για να με ενημερωμενος απλα ειδα τον intel core I3-2310M (2.1Z0 ghz) σε ενα λαπτοπ και ηθελα να δω τις διαφορες απο τον intel core I3-380M (2.53 ghz) !!! Σας ευχαριστω για της απαντησεις , θα θελα επισης να προσθεσω οτι ο intel core I3-2310M θερμαινεται λιγοτερο απο τον αλλο απο οτι ειδα σε κατι συγκρισεις

Γνωριζω οτι ο intel core I3-380M (2.53 ghz) ειναι σαφως καλυτερος απο τον Pentium Dual Core P6100 2.0 GHz καθως ειναι πιο καινουργιος και θα αντεξει περισσοτερο στο χρονο απο τον αλλο ο οποιος ειναι 4 ετιας το θεμα ειναι το εξης ομως επιδη ενας φιλος μου θελει λαπτοπ μεχρι 600 ευρω του βρηκα ενα (dell) που να τον καλυπτει το service απο αποψη γρηγοραδας και εξυπηρετησης το θεμα μου ομως ειναι το εξης ποσο καιρο παραπανω θα την εβγαζε με τον 2 επεξεργαστη να σημειωσω επισης οτι η χρηση του λαπτοπ θα ναι καθαρα και μονο για word , excel , fb , youtube , αλλα και για προβολη video και ταινιων σε τηλεοραση !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...