vasso74 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μόλις ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει ''no sign'' και έπειτα κλίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλημέρα μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του post σου γι' αρχή; Κατά δεύτερον, τσέκαρε αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών ή το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso74 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 παιδια μου βγαζει '' no sign'' μολισ την ανοιξω και μετα κλεινει τη φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso74 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 συγνωμη για το χρωμα θα τοδοκιμασο σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenmachine Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Πρόβλημα α)στο dvi καλώδιο β)στην κάρτα γραφικών Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να πειραματιστείς να δεις τι φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso74 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ευχαριστω θα το προσπαθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso74 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 τιποτα ακομα τι να κανω καμια αλλη βοηθεια κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Τι εννοείς τίποτα; Τι έκανες ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δοκίμασες με άλλα καλώδια και δεν έκανες δουλειά; Για πες μας τι ακριβώς έκανες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.