jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αυτή η εντολή μπαίνει στο cmd: @echo off echo ipconfig /flushdns ipconfig /flushdns echo ipconfig /release ipconfig /release echo ipconfig /renew ipconfig /renew exit Αλλα ρε παιδια πως την ακυρώνουμε αυτήν την εντολή?Γιατί το έκανα στο pc μου και δε μπορώ να μπω σε κάποια site.
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το κομμάτι που παραθέτεις, αν καταλαβαίνω καλά, απλά καθαρίζει την cache του DNS και αλλάζει την ΙΡ σου, εάν δεν είναι στατική. Δεν πιστεύω πως παίζει κάποιο ρόλο που δεν μπορείς να μπεις σε κάποια site.
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Κάνε reboot και στο Η/Υ και στο router,μάλλον δεν μπαίνει στα σίτε επειδή καθαρίστηκε το DNS και αν είναι αργός ο DNS server σου θα χρειαστεί μερικές προσπάθειες,μέχρι να ξαναπάρει τα DNS ο Η/Υ.
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εκανα αυτα που μου είπατε αλλά πάλι δε μπαίνει. Συγκεκριμένα δε μπαίνει στο rapidshare και στο filesonic. Δηλαδη όταν λέω δε μπαίνει εννοώ οτι αντι να με βγάλει στο site μου όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο ,μου πετάει ένα παραθυρο για να το ανοίξω με το winrar. Πείτε μου πως κανω disable την παραπάνω εντολή ?pls
mtsouk Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δεν υπάρχει disable της εντολής αυτής καθώς δεν κάνει κάτι "κακό". Τα υπόλοιπα site παίζουν; Αν ναι, μήπως κάνεις κάτι λάθος στις διευθύνσεις που δίνεις; φιλικά,
alexnir Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 δεν εχουν σχεση οι εντολες που εδωσες με το οτι δεν ανοιγει καποιες σελιδες.... μηπως ταυτοχρονα με αυτα, πειραξες τιποτα ρυθμισεις του φυλλομετρητη σου? (καιρο ειχα να την πω αυτη την λεξη )
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Οχι δε πείραξα τίποτα .Τελοσπάντων ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δηλαδη όταν λέω δε μπαίνει εννοώ οτι αντι να με βγάλει στο site μου όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο ,μου πετάει ένα παραθυρο για να το ανοίξω με το winrar. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με της ποιο πάνω εντολές,αλλά με τα προεπιλεγμένα προγράμματα. Όταν θες να κατεβάσεις ένα αρχείο από σελίδα δεν το κάνεις;; αν όχι τότε από που;;; τι εννοείς; σε τι σίτε σε έβγαζε;; Τρέχοντας το winrar μπορείς να επιλέξεις ποιους τύπους αρχείων θα ανοίγει,βέβαια αυτό μάλλον δεν θα φτιάξει το πρόβλημά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.