agipaok Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εχω το εξης προβλημα εχω περασμενα καποια Windows στο λαπτοπ μαλλον αγγλικα πρεπει να ειναι , εχω περασει την ελληνικη γλωσσα , εχω βαλει στον πινακα ελεγχου ολες τις ρυθμισεις ελλαδα , ελληνικη γλωσσα κτλ κτλ ... αλλα οταν μπαινει στους browser's σε καποια σελιδα μπαινει συνεχεια στην αγγλικη και οχι στα ελληνικα site οπως ειχα συνηθισει...Δηλαδη αντι να μπει google.gr μπαινει google.com αντι να μπει vodafone.gr μπαινει vodafone.com . Οχι οτι ειναι τιποτα σημαντικο αλλα θελω να βρω την λυση για να την ξερω Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αφού όρισες χώρα ξανά κατέβασε και εγκατέστησε των browser να καταλάβει που είναι(μάλλον γίνετε και με καθαρισμό τίποτα registry και τα λοιπά,αλλά ποιος ψάχνει τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 καταλαβα... Ευχαριστω παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 στον firefox options-->content-->languages και επιλέγεις πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.