gl_xristos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλησπερα. Εχω σπιτι το Toshiba mini NB200. Μου το εφερε μια φιλη για φορματ γιατι ο αδερφος της το εχει σε κακη κατασταση. Το προβλημα ειναι οτι γενικα τρωει κολληματα και δεν λειτουργει το restore system. Αρχικα ελειπε ενα dll και οταν το προσθεσα παλι δεν λειτουργουσε. Δοκιμασα να κανω φορματ απο usb για να βαλω τα Xp αλλα δεν εβλεπε τον σκληρο. Οταν αλλαξα το sata mode Anchi σε Capability ειδε τα εξης διαμερισματα. C: (Xp Ntfs) E: (Data) F: (Inactive Os/2 Boot Ma) Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το restore system η να εχει recovery οπως τα vista η πρεπει να κανω φορματ απο usb? Επισης με το sata mode τι να κανω? Ευχαρηστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 τι λειτουργικο φορουσε ? μαζι του ειχε κανενα λειτουργικο (cd,dvd, usb etc (αν και τα netbook δεν εχουν dvd/cd rom))? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gl_xristos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Φορουσε Xp. Οχι δεν εχει dvd rom. Μου ειπαν οτι τους δωσαν δυο usb αλλα με προγραμματα για το σχολιο. Εχει δυο ορατα partition μεσα απο τα xp. ΤΟ ενα ονομαζεται Data. Εγω εικαζω για καποιο ειδος restore. Δεν ξερω σιγουρα. Φορουσε Xp. Οχι δεν εχει dvd rom. Μου ειπαν οτι τους δωσαν δυο usb αλλα με προγραμματα για το σχολιο. Εχει δυο ορατα partition μεσα απο τα xp. ΤΟ ενα ονομαζεται Data. Εγω εικαζω για καποιο ειδος restore. Δεν ξερω σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Γεια σου gl_xristos. Για να γίνει το restore θα πρέπει να το πας εκει που το αγόρασες να το το στείλουνε στην toshiba ή να το πας εσυ στην toshiba. Η δουλειά γίνεται με δυο φλασάκια usb. Το ξέρω γιατι τα έφτιαχνα στο electroworld όταν εργαζόμουνα. Μας τα είχε στείλει η toshiba. Το ένα φλασάκι σηκωνει ενα προγραμμα σαν το ghost, δυστυχως δε θυμαμαι το ονομα του, και στο άλλο έχει το image του toshiba. Τώρα πόσο θα σου πάρουν για την επισκευή, δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gl_xristos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ευχαρηστω πολυ φιλε μου. Αν αποφασισουμε να το κανω format απο usb , ξερεις γιατι δεν βλεπει τον C απο μονο του? Και τι πρεπει να κανω με το sata mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δυστυχώς οχι. Ο μόνος τρόπος που είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν ο τρόπος που προανέφερα. Με κάποιο τρόπο γινόταν να περάσεις τους sata drivers του δίσκου (για οποιοδήποτε μηχανημα) στο cd εγκατάστασης των windows xp, αλλα έπρεπε με κάποια εργαλεία να το φτιάξεις απο την αρχή. Φαντάζομαι οτι κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και με το usb αλλα δεν ξέρω καθόλου τον τρόπο. Εάν κάποιος φίλος γνωρίζει ας ποστάρει. Φαντάζομαι εαν το ψάξεις στο google ολο και κατι θα υπάρχει. Θα πρέπει να εχεις φυσικα και τον driver του ΝΒ200 για το sata. Δε χανεις τίποτα να παρεις ένα τηλέφωνο την toshiba και να τους πείς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Νομίζω οτι τα toshiba είναι με διετή εγγύηση (δε θυμάμαι εάν καλύπτει το λειτουργικό) οπότε εάν εισαι τυχερός μπορεί να στο φτιάξουν δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το cd των XP δεν βλέπει sata από μόνο του πρέπει να περάσεις τον κατάλληλο sata(mass storage)driver που αντιστοιχεί στο laptop σου,ψάξε στην σελίδα του,και να το περάσεις στο iso me to nLite και από αυτό το iso να κάνεις bootable usb. Ή απλά το αφήνεις όπως είναι τώρα,όπου λογικά θα βλέπει των δίσκο και στην εγκατάσταση. Πάντως βρες,αν μπορείς, όλα τα driver πριν κάνεις κάποια κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gl_xristos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Βρηκα πως βαζουμε driver σε xp. ( juventinos Αν θες σου στελνω το link). Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω τους driver του δισκου ουτε στην toshiba. Ο μονος τροπος για να δει τον δισκο ειναι αυτος που ανεφερα προηγουμενος με το sata mode. Μονο τοτε τον βλεπει στην εγκατασταση. Επισης νομιζω η εγγυηση ειναι 3 χρονια. Θα ρωτησω αν καλυπτει. Ας μου πει καποιος τι παιζει με το Sata mode σας παρακαλω. Πρεπει να φυγω για τωρα θα δω τις απαντησεις σας μετα. Τελικα βρηκα στην Toshiba κατι που ελεγε Storage Manager. Πρεπει να κανει ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ριξε μια ματια εδω αν δεν βαριεσαι http://forums.pcper.com/showthread.php?t=444831 ελπιζω να σου λυσει τις αποριες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gl_xristos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ευχαρηστω πολυ χρησιμο το link σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.