Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω 17 premier cups, αλλά το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να παίζεις τελικό premier cup για πρώτη φορά, να κερδίζεις 1-0 με γκολ στο 45' και να σε πιάσει άγριο κόψιμο. Εκεί τα κάνεις πάνω σου, απλά.

Απο τα πιο EPIC post που εχω δει :lol:

Δημοσ.

Ανεβαίνουμεεε...στα τοπ100 μπηκα στο πινακα 98η θεση... :mrgreen: :mrgreen:

Και 222 στο κόσμο :mrgreen:

21 league titles

Αι παραταμας κυριε Παντελη....

Ειμαι division 2 ολη την ωρα. Που και που πεφτω 3 αλλα αμεσως ανεβαινω παλι 2. Στην 1 εχω παει μονο 2 φορες και δεν εχω παρει κανενα τιτλο...με τον πονο μας παιζεις??!?!!??

Δημοσ.

Ρε μάγκες ξέρετε πως μπορώ να βάλω τις online squads στο kick off;

Δεν ειδα να σχολιαζεις το μηνυμα μου...ελπιζω να καταλαβες οτι κανα πλακα...

Δημοσ.

Ναι ρε αγορίνα το ξέρω οτι κάνεις πλάκα απλά όταν έκανα το ποστ έιχα ανοιχτό παιχνίδι φιφα με φίλο και κατέβηκα με τη μια κάτω...και δεν είδα τίποτα.

Εγω συστήνω καθαρό μυαλο και απλότητα στο παιχνίδι για να ανέβεις ψηλά.

Δημοσ.

λοιπον θα σας πω ένα μυστικό που δοκίμασα πριν απο λίγο.

Επαιξα 3-4 αγώνες με όλα στο manual και slow εναντιων υπολογιστή, και μετά απο λίγο είπα να δοκιμάσω να παίξω και online head to head(assisted) .

E λοιπόν το σκορ ήταν υπέρ μου 5-0 στο 65' λεπτό.

Υποθέτω θα πήγαινε και παραπάνω αλλά ο αντίπαλος τα πήρε στο κρανίο και αποσυνδέθηκε με alt+shift υποθέτω.

Το κόλπο δλδ για να νικάς πιο έυκολα είναι να παίζεις τουλαχιστον 1 ματς με όλα στο manual και slow εναντιων υπολογιστή,και αμέσως μετα να παίζεις online .(στο online assisted όμως)

Δλδ συνηθιζεις την δυσκολία του manual και μετά στο online (assisted)σου φαίνεται πανέυκολο

Δημοσ.

ρε δεν γινετε!εφτασα για 2η φορα τελικο κυπελου στο h2h seasons και αυτη την φορα κερδιζα 2-1 μου το κανει 2-2 και απο το 85 μεχρι το 90 εφαγα αλλα 2 γκολ :mad:

εκει που κερδιζα 2-1 βγαινω τετατετ 2 με 1 δινω πασα στον λετο με κενο τερμα στην μικρη περιοχη και το μ@λ@κισμενο την εστειλε στο οριζοντιο...θα ειχα καθαρισει το παιχνιδι!ειληκρινα αν δεν ειχα κανει και τις 3 αλλαγες θα τον πεταγα εξω τον @#!$%*&^*$ :mad:

σκαπετησα 2 φορες το τζουστικ στον τοιχο και εφυγε και ενα κομματακι!

πολυ σπασιμο ρε το παιχνιδι!

Δημοσ.

Φίλε, παίζοντας αποκλειστικά με ΠΑΟ έφτασα αισίως τα 20 premier cups σήμερα, αλλά όσον αφορά αυτό που είπες με τον Λέτο, δεν ξέρεις πόσες φορές την έχω πατήσει. Για κάποιο λόγο ο τύπος δεν βάζει γκολ με τίποτα. Τι διαγώνια, τι στον άξονα, τι βολίδες, τι πλασεδάκια, finesse shots, τα πάντα όλα. Σε έναν αγώνα είχα τρία δοκάρια με τον Λέτο. Σε κενή εστία δε, εύχομαι να μην πάει η μπάλα πάνω του. Στανταράκι άουτ. Μόνο για ντρίπλες τον έχουν ικανό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...