Karellen Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, Παιζει κανεις με κουμπια να ρωτησω κατι....; Αυτος ο τυπος δεν λεει ανοησιες; βαζει τα κουμπια s & d στo attack και μετα στο defence τα αλλαζει σε d & s...γινεται κατι τετοιο; http://www.youtube.com/watch?v=bFvtu1dGFXY
pavlos77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Επειδή παραξενεύτηκα που είχε τόσα λίγα foul , έψαξα για patch και βρήκα αυτό >http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=3187796&postcount=1763 .Μπορεί να γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι αλλά κατά την γνώμη μου είναι καλό...
PolonosJ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδια απαραδεκτοι οι σερβερ της EA !!!!!!Εχω τυχη να παιξω με πολλους αντιπαλους και να κολλαει απιστευτα και να μην με πεταει απο το παιχνιδι και να βαριεμαι και να παραταω τον αγωνα ελεος!!!!
aslanG7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδια απαραδεκτοι οι σερβερ της EA !!!!!!Εχω τυχη να παιξω με πολλους αντιπαλους και να κολλαει απιστευτα και να μην με πεταει απο το παιχνιδι και να βαριεμαι και να παραταω τον αγωνα ελεος!!!! Τι συνδεση εχεις?Μια απο τα ιδια και σε μενα
Erunildo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν πρεπει να ειναι θεμα συνδεσης,εχω 100αρα οπτικη και παλι εχω προβληματα σε αρκετα ματς
Karellen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 τι γινεται επιτελους.....ολο χανεται η συνδεση και χρεωνομαι τσαμπα ηττες... Devision 2 αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα...
nzeppos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Όπως γράψαμε και αλλού, δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη που να έχουν πέσει κατηγορία από καθαρά αγωνιστικούς λόγους... Εγώ πάντως από τότε που το απεγκατέστησα έχω ησυχάσει. Ασχολούμαι με ένα κάρο διαφορετικά παιχνίδια (Skyrim, Mass Effect 3, NBA 2k12, NCAA Football 11, Uncharted 3 κλπ) και δεν χάνω το χρόνο μου με τις μλκίες των ανίκανων devs της ΕΑ.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς το πήραμε χαμπάρι αφού αγοράσαμε το παιχνίδι τους. Δεν πειράζει...του χρόνου θα φάνε άκυρο.
ektelion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το έβγαλα κι εγώ. Δεν τίθεται θέμα loser, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα. Απλά κατέληξα στο ότι το παιχνίδι είναι τελικά πολύ περισσότερο εκνευριστικό, παρά ψυχαγωγικό. Δυστυχώς, η ΕΑ προσπάθησε να επιβάλει ένα ρεαλιστικό ( ; ) αποτέλεσμα στους αγώνες, ουσιαστικά αφαιρώντας τον έλεγχο από τους παίκτες. Και σε συνδυασμό με προβλήματα συνδεσιμότητας (εγώ πάντως βαρέθηκα να βάζω κάθε τρεις και λίγο το PC μου στο DMZ μόνο και μόνο για να παίζω FIFA), το παιχνίδι απλά δεν αξίζει τον κόπο. Ελπίζω σε αλλαγή πλεύσης του χρόνου, αλλά δεν το νομίζω για τέσσερις λόγους. Πρώτον, το παιχνίδι πούλησε τα άντερά του. Δεύτερον, ο ανταγωνισμός δεν δείχνει τρομερά σημάδια βελτίωσης. Τρίτον, δεν θα χρειαστούν απλά ορισμένα tweaks. Θα χρειαστεί ολική αλλαγή νοοτροπίας προκειμένου να επανέλθει η σειρά στο σωστό δρόμο. Και τέταρτον, αν κρίνουμε από δηλώσεις των devs και των μανατζαραίων της ΕΑ, έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι για να ασχοληθούν με το community feedback. Όσο ζούμε ελπίζουμε, όμως...
aslanG7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Όπως γράψαμε και αλλού, δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη που να έχουν πέσει κατηγορία από καθαρά αγωνιστικούς λόγους... Εγώ πάντως από τότε που το απεγκατέστησα έχω ησυχάσει. Ασχολούμαι με ένα κάρο διαφορετικά παιχνίδια (Skyrim, Mass Effect 3, NBA 2k12, NCAA Football 11, Uncharted 3 κλπ) και δεν χάνω το χρόνο μου με τις μλκίες των ανίκανων devs της ΕΑ. Βαλτο ξανα να ξαναρχισουν τα νευρακια
Bourdoulas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το έβγαλα κι εγώ. Δεν τίθεται θέμα loser, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα. Απλά κατέληξα στο ότι το παιχνίδι είναι τελικά πολύ περισσότερο εκνευριστικό, παρά ψυχαγωγικό. Δυστυχώς, η ΕΑ προσπάθησε να επιβάλει ένα ρεαλιστικό ( ; ) αποτέλεσμα στους αγώνες, ουσιαστικά αφαιρώντας τον έλεγχο από τους παίκτες. Και σε συνδυασμό με προβλήματα συνδεσιμότητας (εγώ πάντως βαρέθηκα να βάζω κάθε τρεις και λίγο το PC μου στο DMZ μόνο και μόνο για να παίζω FIFA), το παιχνίδι απλά δεν αξίζει τον κόπο. Ελπίζω σε αλλαγή πλεύσης του χρόνου, αλλά δεν το νομίζω για τέσσερις λόγους. Πρώτον, το παιχνίδι πούλησε τα άντερά του. Δεύτερον, ο ανταγωνισμός δεν δείχνει τρομερά σημάδια βελτίωσης. Τρίτον, δεν θα χρειαστούν απλά ορισμένα tweaks. Θα χρειαστεί ολική αλλαγή νοοτροπίας προκειμένου να επανέλθει η σειρά στο σωστό δρόμο. Και τέταρτον, αν κρίνουμε από δηλώσεις των devs και των μανατζαραίων της ΕΑ, έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι για να ασχοληθούν με το community feedback. Όσο ζούμε ελπίζουμε, όμως... Οι πωλήσεις το φάγανε. Πραγματικά η πλειονότητα είναι πολύ ζώα!
Karellen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Eγω μετα απο τρελη αποχη απο το παιχνιδι με ειχα αφησει Devision 3 και πλεον ανεβηκα στην 1! Εχει διαρευσει τπτ για το φιφα 13; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2012 από Karellen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα