stratigos24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Στο τελευταίο update της ATI drivers μου εμφανίζονται χοντρα πιξελς στα φώτα των γηπέδων και στις γραμμες των offside . Τα εμφανίζει και σε σας? σε εσάς το εμφανίζει? Το κάνει και σε σας? To κανει και σε μενα αλλα δεν ξερω αν το εκανε τωρα μετα απο update ή αν το ειχα και πριν. Ισως να υπηρχαν και πριν και να μην τα ειχα παρατηρησει....δυσκολο ομως.
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει από cdkeyshere στα 19 περίπου ευρώ. Τώρα το έχουν 16. Παράλληλα είχα προπαραγγείλει και 2 κόπιες από Amazon (στα 30 ευρώ) και καταριόμουν την ώρα και τη στιγμή... Όχι μόνο το πλήρωσα σε πολύ μεγαλύτερη τιμή, αλλά περίμενα και μια βδομάδα μέχρι να έρθει (ενώ το κλειδί το είχα μέσα σε 2 ώρες). Επίσης η boxed έκδοση δεν μπορούσε καν να αναβαθμιστεί με το μεγάλο patch του Νοέμβρη (?) και έπρεπε να το ξανακατεβάσω απ' την αρχή όλο. Του χρόνου μόνο cd key, δεν ξαναγοράζω retail. Μάλιστα. Πολύ καλό. Θα το έχω υπόψιν. Δεν αξίζει να παίρνεις τα FIFA retail έτσι όπως τα έχουν κάνει. Έχει μόνο ένα DVD μέσα και ένα φύλο χαρτί! Ήμαρτον! Θα το σκεφτώ αν θα πάρω το επόμενο ΦΙΦΑ.
rebellion Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το Πηρα και το Πρωταθλημα στην Πρωτη Κατηγορια Μονο Με Νικες Παρακαλω (7-0-0 ρεκορ) . Με τη Δευτερη μου Σεζον στην πρωτη κατηγορια και ο λογος που δεν το πηρα με την πρωτη ειναι αποκλειστικα και μονο η συνδεση μου καθως στα δυο πρωτα ματς ενω νικουσα στματησε κ τα εχασα ενω μετα απο συνεχομενες νικες στο τελευταιο παιχνιδι που ηθελα μονο νικη παλι νικουσα ανετα και σταματησε η αθεοφοβη με αποτελεσμα να το χασω. Το θεμα ομως δεν ειναι οτι πηρα το πρωταθλημα καθοτι δεν εχει καμια αξια..Γιατι πολυ απλα το επιπεδο των παιχτων ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ . Και μιλαω για την Πρωτη Κατηγορια.Noobaδιλικη σε ολο του το μεγαλειο. Σε ολα τα ματς που εχω παιξει μεχρι τωρα δεν συναντησα παιχτη που να ειπα αυτος ειναι παιχταρας και να παιζει Το ποδοσφαιρο που μαρεσει με κατοχη μπαλας κλεισιμο του αντιπαλου στα καρε και σφυροκοπημα.ισως δυσκολευονται απεναντι μου γιατι δεν τους αφηνω περιθωρια καθοτι αυτο ακριβως παιζω εγω ΛΟΛ.Μπαρτσα Στυλ. Το μονο που ξερουν ειναι οταν κλεβουν τη μπαλα (απο τις σπανιες φορες σε μενα ) να βγαινουν καμια αντεπιθεση ΚΑΙ ΑΝ .. Ή παλι αλλοι παιζουν με Σεντρες απο τα φτερα. Κανενα δημιουργικο ποδοσφαιρο. Ειναι θεμα Ποδοσφαιρικης Νοοτροπιας. Για μενα η ΕΑ πρπει να θεσπισει στο Fifa 13 και μια επιπελον Κατηγορια του χρονου που θα ειναι η "Champions League " (Σε επιπεδο ) κατηγορια για τους TOP of The Top παιχτες (Αν Υπαρχουν ΛΟΛ ) .
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλά ναι, για να έχουμε και "top of the top" αποσυνδέσεις, "top of the top" imba ομάδες (όπως οι φετινές Ανζί, Σπαρτάκ και CSKA Μόσχας, Άστον Βίλα κλπ) και "top of the top" αν-το-παιχνίδι-δεν-θέλει-να-νικήσεις-δεν-τη-γλυτώνεις-με-τίποτα.
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ωραία, μπορεί να αρχίσει και επίσημα το κράξιμο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 140€ πρέπει να πληρώσω για το παράθυρο που έσπασα απ τα νεύρα μου στο φιφα
FIFA12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Γεια σας αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το FIFA12..μολις χτες πηγα και το αγορασα αυθεντικο,ειχε Serial number μεσα κτλπ..παω να το εγκαταστησω,βαζω το Serial Number και μου λεει αυτος ο κωδικος εχει ηδη χρησιμοποιηθει..ελεος ποιος μπορει να τον χρησημοποιει αφου μολις ειχα ανοιξει την κασετα?? τι γινετε μπορει να μου πει καποιος??
Bourdoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ήταν σφραγισμένο το κουτί; Επικοινωνία με το μαγαζί πρώτα και στη συνέχεια με την Εα.
FIFA12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ήταν σφραγισμένο το κουτί; Επικοινωνία με το μαγαζί πρώτα και στη συνέχεια με την Εα. Φιλε ητανε σφραγισμενο με ζελατινα..36 ευρω πληρωσα απο το Multirama!! δεν νομιζω οτι μπορουνε να κανουνε κατι αυτοι δεν ειναι δικια τους δουλεια..δεν ξερω αν η EA μπορει να κανει κατι Υ.Γ:Δεν ξερω μπορει να εχει προβλημα το Origin παντως..μολις το εκανα install χτες εκανε update σε λιγοτερο απο 1 λεπτο ητανε ετοιμο..να κοιταξουμε μηπως εχει καποιο προβλημα το Origin και μετα να στιλω μυνημα στην EA λεω εγω Μαγκες κανενα νεο?? ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ?? εχω αρχισει ηδη να κλαιω τα λεφτα μου!!
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εγώ αρχικά θα επικοινωνούσα με το Multirama. Ίσως έχουν αντιμετωπίσει ξανά το γεγονός.
FIFA12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ενα μελος με το ναμε 'rebellion' στην σελιδα 36 εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα και λεει οτι το εφτιαξε..αλλα δεν εξηγει το πως το εφτιαξε...
knox Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τι γίνεται ρε γμτ... Από εκεί που ήμουν 1η κατηγορία και τσίμπησα και 2 πρωταθλήματα, τώρα έπεσα στην 4η... Τα νεύρα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα