Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην αγχωνεστε, ο καθενας ας παρει οτι ομαδα θελει. Ας μην ορισουμε δυναμικοτητα, εγω δεν εχω θεμα με το οτι θα εχω ΠΑΟΚ και θα παιζω με Barca, μη σκατε τσαμπα :)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο H2H seasons? Γιατι αν δεν ηταν εκει αλλα σε καποιο unranked mode, τοτε μπορεις να επιλεξεις custom squad για την καθε ομαδα και οχι τα default online που ειναι ιδια για ολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωταθλημα ξεκιναει 8/11/11 θα παιζεται 2100-2400 καθημερινως καντε εγγραφη με το nick name σας στο [email protected] εως και 8/11 1800

μεχρι τωρα ειναι εγγεγραμενοι

1 polonos , 2 jason theod , 3 explorer 21 , 4 biz niz , 5 george9000m , 6 manolis1908 , 7 minotavros , 8 padelis71992 , 9 smc625 , 10 Dimitris-Tzane , 11 nikosk22 , 12 fixxer29 , 13 patric24, 14 eurochampion13 , 15 knightofcor , 16 sheikgr , 17 npor

μολις τελειωσουν οι εγγραφες θα ανακοινωθουν οι αγωνες.

post-227710-0-66664300-1320620299_thumb.jpg

Επεξ/σία από George9000m
Δημοσ.

Το πρωταθλημα ξεκιναει 8/11/11 θα παιζεται 2100-2400 καθημερινως καντε εγγραφη με το nick name σας στο [email protected]

1 polonos 2 jason theod 3 explorer 21 4 biz niz 5 george9000m 6 manolis1908 7 minotavros 8 padelis71992 9 smc625 10 Dimitris-Tzane 11 nikosk22

Σου χω στείλει και γω e-mail

Δημοσ.

Στο H2H seasons? Γιατι αν δεν ηταν εκει αλλα σε καποιο unranked mode, τοτε μπορεις να επιλεξεις custom squad για την καθε ομαδα και οχι τα default online που ειναι ιδια για ολους.

Επίσημο ματς; Ή απλό;

δεν ήταν σε H2H seasons.Σε unranked mode ήταν.Α δε το ξέρα οτι μπορείς να βάλεις custom squad εκεί.οκ τότε

Δημοσ.

Φτουυυ, αυριο ειδικα υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι σπιτι 9 το βραδυ, ισως πιο μετα.. Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα..

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

εστειλα και εγω μολις μαιλ επιβεβαιωσης

θερμοπαρακαλω ομως οταν ερθει η ωρα, να μας πειτε και σε μας τους νεους τον τροπο που θα εισελθουμε

στο τουρνουα απο το μενου του φιφα.

Δημοσ.

Παδια θα συμμετεχω κ εγω.Μολις εστειλα το e mail στο [email protected]

Απλα να ξερετε οτι η συνδεση μου ,που ηταν ο ανασταλτικςο παραγοντας, σταματαει οποτε της βαρεσει,δηλαδη μπορει μετα απο 5 ωρες μπορει και μετα απο 1 λεπτο.Γι αυτο θελω να προτεινω σε περιπτωση που νικαω ή υπαρχει ισοπαλια και διακοπει ο αγωνας (λογω της δικιας μου συνδεσης) εστω και στις καθυστερησεις, να γινετε ξανα ο αγωνας απο την αρχη στο 0-0.Σε περιπτωση που νικαει ο αντιπαλος μου και διακοπη ο αγωνας σε οποιοδηποτε σημειο να κατοχυρωνετε ο αγωνας υπερ του αντιπαλου.Ας μου πουν οι διοργανωτες αν συμφωνουν με αυτο.Ετσι κι αλλιως για την πλακα μας παιζουμε.

Να πως επισης οτι παιζω μονο με Μπαρτσελονα στα 1v1 ειτε περνει ο αντιπαλος τα απσρα χωματα είτε την διαγαλαξιακη all star.. :P αν εχετε προβλημα με αυτο πειτε το να ξερω να ακυρωσω

full assisted απο μενα.

Τελος αν δεν μπορεσω να ειμαι σπιτι καποια μερα στις ωρες που λετε μπορουν τα παιχνιδια να μεταφερθουν την επομενη μερα η αλλη ωρα?

Δημοσ.

Φτουυυ, αυριο ειδικα υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι σπιτι 9 το βραδυ, ισως πιο μετα.. Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα..

οι αγωνες θα ειναι 2100 με 2400 den υπαρχει προβλημα να μπεις λιγο μετα τισ 2100

καλημερα σε ολους

εστειλα και εγω μολις μαιλ επιβεβαιωσης

θερμοπαρακαλω ομως οταν ερθει η ωρα, να μας πειτε και σε μας τους νεους τον τροπο που θα εισελθουμε

στο τουρνουα απο το μενου του φιφα.

το δικο σου δεν το εχω λαβει ακομα σημειωσε και το nick που εχεις στο φιφα

Το πρωταθλημα ξεκιναει 8/11/11 θα παιζεται 2100-2400 καθημερινως καντε εγγραφη με το nick name σας στο [email protected] εως και 8/11 1800

1 polonos , 2 jason theod , 3 explorer 21 , 4 biz niz , 5 george9000m , 6 manolis1908 , 7 minotavros , 8 padelis71992 , 9 smc625 , 10 Dimitris-Tzane , 11 nikosk22 , 12 fixxer29 , 13 patric24, 14 eurochampion13 , 15 knightofcor , 16 sheikgr , 17 npor

δηλωστε συμμετοχη...

Δημοσ.

Να σημειώσω και γω όπως και ο φίλος rebellion , ότι παίζω Arsenal και δεν αλλάζω ομάδα. Επίσης τα controls μου είναι Semi/Assisted , στο τι θα επιλέξει ο αντίπαλος δεν έχω κανένα θέμα.

Η μόνη παρατήρηση που θέλω να κάνω είναι τα Squads να είναι πάντα στο Online και όχι Custom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...