stratigos24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Η μόνη παρατήρηση που θέλω να κάνω είναι τα Squads να είναι πάντα στο Online και όχι Custom. Nαι...ετσι πρεπει
g6519 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 παιδια τι εννοειτε οτι τα squads να ειναι online και οχι custom?? george9000m σου ξαναεστειλα μαιλ
sheik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 παιδια τι εννοειτε οτι τα squads να ειναι online και οχι custom?? george9000m σου ξαναεστειλα μαιλ Σε unrkaned παιχνιδια στο online μπορεις να επιλεξεις custom squad για την ομαδα σου. Π.χ εισαι ΑΕΚ και δε γουσταρες που η ομαδα σου ειναι η πιο αδυναμη απο τις ελληνικες στο παιχνιδι(οχι οτι δεν ειναι ) και πηγες και "πειραξες" τα στατιστικα των παιχτων και ξερω γω κερδισε μισο αστερι ακομα η ομαδα. Ε, στο online θα παιζουμε με τα default squads, που ειναι ιδια για ολους. Γιατι μπορει εσυ την ΑΕΚ φερ'ειπειν να την εκανες καλυτερη κι απο τη Μπαρτσα ...
George9000m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 προγραμμα αγωνων hellas super cup προγραμμα αγωνων hellas super cup
rebellion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 να πω οτι αυριο στα σιγουρα μπορω μετα τις 23.00 - 23.30 . εκτος και αν ο αντιπαλος μπορει μεσημεριανες ωρες ως τις 17.00 Αγωνες play off δεν θα βαλετε? Θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον νομιζω ωστε να φτασουμε και σε ενα μεγαλο τελικο!
Bizniz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ερώτηση κρίσεως πόσους αγώνες θα παίζουμε κάθε μέρα ? και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για μένα. το 21:00-24:00 μου είναι πρόβλημα για σχεδόν όλη την εβδομάδα. θα μπορώ να παίξω μέχρι τις 21:00. για να μην κάνω άνω κάτω το πρόγραμμα, αν υπάρχει κάποιος να μπει στη θέση μου είμαι οκ. αν πάλι μπορούν οι αντίπαλοί μου πριν τις 21:00 θα με βόλευε, αλλιώς να χάνω στα χαρτιά όποτε δεν μπορώ. θα στείλω mail στους αντιπάλους μου με τη σειρά που έχει βγει στο inbox του insomnia George9000m δες και πες μου αν είναι να με αντικαταστήσει κάποιος Sorry, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με τα τρεχάματα
Karellen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moλις επαιξα με εναν πολυ καλο παιχτη (ετσι νομιζω δλδ).Με Μπαρτσελονα αυτος-με Μαν Γιου εγω-, χειριζονταν πολυ καλα τους παιχτες ειδικα τον Μεσσι, εκανε καποιες προσποιησεις και 1-2 κολπα παντα πετυχημενα θα λεγα... σε καποιες φασεις-πιεζε πολυ ο ατιμος- ημουνα τυχερος που δεν σκοραρε.Στα δοκαρια παντως ηρθαμε 1-1 Ηταν πολυ γρηγορος γενικα, στις αντιδρασεις του, οι αμυντικοι του επεφταν δυο δυο (εκει τον χτυπησα) και γενικα γινοντουσαν ολα πολυ γρηγορα, αρκετες φορες εκανα λαθος πασα...δεν προλαβαινα ομως να σταθω λιγο να σιγουρεψω που θα δωσω...επαιξα αναγκαστικα πολυ με το ενστικτο. By the way, το εχει παρατηρησει κανεις ή ειναι ιδεα μου μερικες φορες ενω ειμαι 99% σιγουρος οτι σημαδευω σωστα ...παει αλλου η πασα!Αssisted ολα εννοειται... Ο Gigs εφαγε πολυ βρισιμο σε αυτο το ματς...μα ειναι δυνατον ο Gigs;τοσο χαλια πασες;...τον εκανα αλλαγη στο ημιχρονο! Τελικο σκορ 4-1!Οχι και τοσο ανετα οσο φαινεται απο το σκορ!!!!ο τυπος εκανε quit sto 89 οταν o Anderson εχωσε το 4ο αλλα αυτο που ηθελα να γραψω δεν ειναι οτι νικησα και χαιρομαι - ΑΛΛΑ το οτι επαιζα με tactical defence!γι αυτο η χαρα! Devision 2!οεο Υ.Γ Ευχομαι καλη επιτυχια στο πρωταθλημα (θα παρακολουθω τα αποτελεσματα-φανταζομαι θα αναγραφονται εδω σωστα; ),να νικησει ο καλυτερος και το fifa12!
PolonosJ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 προγραμμα αγωνων hellas super cup George μεσα στο φιφα ειμαι polonosgr οχι πολονος και επισης την τριτη θα μας ανακοινωσεις για να μπουμε στο πρωταθλημα μαζι και τον κωδικο ??? και καθε αγωνιστικη ποτε θα παιζουμε καθε μερα και απο μια αγωνιστικη ?? ή να καναμε μεγαλυτερη την διαρκεια ημιχρονων και να παιζαμε π.χ δευτερα μονο και παρασκευη?? Moλις επαιξα με εναν πολυ καλο παιχτη (ετσι νομιζω δλδ).Με Μπαρτσελονα αυτος-με Μαν Γιου εγω-, χειριζονταν πολυ καλα τους παιχτες ειδικα τον Μεσσι, εκανε καποιες προσποιησεις και 1-2 κολπα παντα πετυχημενα θα λεγα... σε καποιες φασεις-πιεζε πολυ ο ατιμος- ημουνα τυχερος που δεν σκοραρε.Στα δοκαρια παντως ηρθαμε 1-1 Ηταν πολυ γρηγορος γενικα, στις αντιδρασεις του, οι αμυντικοι του επεφταν δυο δυο (εκει τον χτυπησα) και γενικα γινοντουσαν ολα πολυ γρηγορα, αρκετες φορες εκανα λαθος πασα...δεν προλαβαινα ομως να σταθω λιγο να σιγουρεψω που θα δωσω...επαιξα αναγκαστικα πολυ με το ενστικτο. By the way, το εχει παρατηρησει κανεις ή ειναι ιδεα μου μερικες φορες ενω ειμαι 99% σιγουρος οτι σημαδευω σωστα ...παει αλλου η πασα!Αssisted ολα εννοειται... Ο Gigs εφαγε πολυ βρισιμο σε αυτο το ματς...μα ειναι δυνατον ο Gigs;τοσο χαλια πασες;...τον εκανα αλλαγη στο ημιχρονο! Τελικο σκορ 4-1!Οχι και τοσο ανετα οσο φαινεται απο το σκορ!!!!ο τυπος εκανε quit sto 89 οταν o Anderson εχωσε το 4ο αλλα αυτο που ηθελα να γραψω δεν ειναι οτι νικησα και χαιρομαι - ΑΛΛΑ το οτι επαιζα με tactical defence!γι αυτο η χαρα! Devision 2!οεο Υ.Γ Ευχομαι καλη επιτυχια στο πρωταθλημα (θα παρακολουθω τα αποτελεσματα-φανταζομαι θα αναγραφονται εδω σωστα; ),να νικησει ο καλυτερος και το fifa12! Εγω ειχα καιρο να παιξω ονλινε και μπηκα πρχθες ειχα ασχοληθει με το μανατζερ μοντ και πιο πριν ολο εχανα και με χιλια ζωρια εμενα στην 8η κατηγορια και εχθες μπηκα και επαιξα κ απο 8η πηγα στην 6η ....Στην 8η τερματησα με 16 βαθμους και στην 7η με 18
stratigos24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Aν εχεις στειλει εμαιλ polonosj στο [email protected] τοτε θα σου εχει στειλει εκει τον κωδικο για να μπεις.
sheik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 By the way, το εχει παρατηρησει κανεις ή ειναι ιδεα μου μερικες φορες ενω ειμαι 99% σιγουρος οτι σημαδευω σωστα ...παει αλλου η πασα!Αssisted ολα εννοειται... Eιναι αυτο που ειπα και μερικες σελιδες πριν. Στο assisted ΔΕΝ υπαρχει "σημαδι". Εκει που κοιταει ο παικτης, προς τα κει θα παει η πασα. Αν απλα πατησεις οτ κουμπι, θα παει στο κοντινοτερο παικτη, αν το πατησεις παρατεταμενα, θα παει απλα στον πιο απομακρυσμενο(δεν εχει σημασια ποσο θα κρατησεις πατημενο το κουμπι). Αυτος ο τροπος, ειναι ευκολος, γρηγορος, ειδικα στην αρχη, αλλα σε περιοριζει.Η μπαλα ΠΑΝΤΑ θα παει σε παικτη(αν δεν κοπει απο αντιπαλο), απλα μερικες φορες ισως να παει στον λαθος παικτη και οχι σε αυτον που ηθελες γιατι ετσι το "καταλαβε" η ΑΙ( επειδη ηταν πιο κοντα ας πουμε ασχετα εαν εσυ ηθελες να δωσεις σε καποιον αλλο). Ειναι ακριβως ο λογος για τον οποιο το γυρισα σε semi, ωστε να εχεις εσυ τον ελεγχο της δυναμης και μεγαλυτερη ελευθερια στο σημαδι. Κανω παλι λαθος πασες, αλλα καταλαβαινω οτι κανω λαθος πασες επειδη κατι δεν εκανα καλα, ενω στο assisted δεν ηταν ετσι , οι επιλογες σου ειναι πιο περιορισμενες. Γουστα...
George9000m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ερώτηση κρίσεως πόσους αγώνες θα παίζουμε κάθε μέρα ? και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για μένα. το 21:00-24:00 μου είναι πρόβλημα για σχεδόν όλη την εβδομάδα. θα μπορώ να παίξω μέχρι τις 21:00. για να μην κάνω άνω κάτω το πρόγραμμα, αν υπάρχει κάποιος να μπει στη θέση μου είμαι οκ. αν πάλι μπορούν οι αντίπαλοί μου πριν τις 21:00 θα με βόλευε, αλλιώς να χάνω στα χαρτιά όποτε δεν μπορώ. θα στείλω mail στους αντιπάλους μου με τη σειρά που έχει βγει στο inbox του insomnia George9000m δες και πες μου αν είναι να με αντικαταστήσει κάποιος Sorry, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με τα τρεχάματα θα κανονισεις με τουσ αντιπαλουσ σου να πεξεις οτι ωρεσ που μπορειτε μπορουμε να ξεκινισουμε με 4-5 αγωνιστικες την ημερα να πω οτι αυριο στα σιγουρα μπορω μετα τις 23.00 - 23.30 . εκτος και αν ο αντιπαλος μπορει μεσημεριανες ωρες ως τις 17.00 Αγωνες play off δεν θα βαλετε? Θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον νομιζω ωστε να φτασουμε και σε ενα μεγαλο τελικο! εχει πλαιυοφ George μεσα στο φιφα ειμαι polonosgr οχι πολονος και επισης την τριτη θα μας ανακοινωσεις για να μπουμε στο πρωταθλημα μαζι και τον κωδικο ??? και καθε αγωνιστικη ποτε θα παιζουμε καθε μερα και απο μια αγωνιστικη ?? ή να καναμε μεγαλυτερη την διαρκεια ημιχρονων και να παιζαμε π.χ δευτερα μονο και παρασκευη?? Εγω ειχα καιρο να παιξω ονλινε και μπηκα πρχθες ειχα ασχοληθει με το μανατζερ μοντ και πιο πριν ολο εχανα και με χιλια ζωρια εμενα στην 8η κατηγορια και εχθες μπηκα και επαιξα κ απο 8η πηγα στην 6η ....Στην 8η τερματησα με 16 βαθμους και στην 7η με 18 το πρωταθλημα ειναι hellas super cup εχω στειλει τον κωδικο στους παικτεσ μπορουμε να πεζουμε την ημερα μεχρι 5 αγωνιστικες
newlynx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά στο UT πως ανανεώνουμε τα συμβόλαια των παικτών; Που έχει επιλογή; EDIT Το βρήκα. Γίνεται με κάρτες τελικά. Τελικά το παιχνίδι έχει πολύ βάθος.
KraLL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 καλησπερες, αγορασα το παιχνιδι πριν 2-3 μερες και εβαλα σημερα να παιξω ονλαιν για πρωτη φορα αλλα εκτος της μιας φορας που καταφερα να παιξω καθε φορα που παταγα "search" μου ελεγε "opponenet found" και μετα απο 2-4δευτερα εγραφε "opponenet lost". ειναι συνηθες αυτο? εχει καποιο θεμα με τους σερβερς και δεν κανει καλη συνδεση? στον ενα αγωνα παντως που επαιξα δεν ειχα lag υγ. στην περιπτωση που θελει καποιος να το αγορασει τωρα, το βρηκα στα 17ευρω απο g2play.net, μιση τιμη απο οτι το πουλανε τα καταστηματα εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα