Rapsos13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλημέρα Ήμουν αρκετά χρόνια gamer όμως τα τελευταία 3 χρόνια έπαιζε μόνο ένα συγκεκριμένο browser game.Πλέον αφου το σταμάτησα ψάχνω ένα καινούργιο παιχνίδι για να περάσω την ώρα μου :Ρ Παλιότερα έπαιζα κυρίως παιχνίδια strategy(Age of Empire,total war,commander & conquer) και action(Devil may cry). Απο μια πρόχειρη ματιά που έριξα στην αγορά βρήκα μερικά παιχνίδια που φαντάζομαι θα μου αρέσουν. Όπως mass effect 2,Crysis 2 Limited Edition,Dragon Age 2 ή Commander & conquer 4. Εσείς ποιό έχετε να μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Από περιέργεια ποιο browser game σε κράτησε 3 χρόνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Προτείνω, όλα τα παραπάνω… Μη κολλήσεις πάλι με ΕΝΑ παίγνιο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το Mass Effect το προτείνω, καλοφτιαγμένο και πιο σκοτεινό από ό,τι το πρώτο (το οποίο επίσης αξίζει και πλέον θα βρίσκεται και σε προσφορά). Για το DA2 δεν έχω ακούσει καλά πράγματα (σε σύγκριση με το πρώτο) αλλά δεν έχω εικόνα. Κυκλοφόρησε πρόσφατα το Total War:Shogun 2 (ναι, τα τζιμάνια του μάρκετινγκ άλλαξαν τη σειρά των λέξεων) και είναι καλό, από όσο έχω δει -γενικά ακούω καλά λόγια για τη vanilla έκδοση, πράγμα που είχε καιρό να συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αν δεν σε τρομάζουν τα horror games μπορείς να παίξεις το Dead Space 2 το οποίο για εμένα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Για Mass Effect και Dead Space, καλό θα είναι να παίξεις και το νο. 1 της κάθε σειράς, μιας και η ιστορία συνεχίζεται. Ειδικά στο Mass Effect 2, το save του 1 γίνεται imported στο 2 για να περάσει τις διάφορες επιλογές που είχες κάνει στο πρώτο και κάνει ανάλογες μικρές και μεγάλες αλλαγές στο 2. ΥΓ. Ο Ερώδιος τρομάζει γιατί πατάει λάθος κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuero2k Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μείνε μακρυά από το Commander & conquer 4 είναι ψιλοπατάτα,για strategy υπάρχουν μακράν καλύτερες προτάσεις όπως starcraft 2 και warhammer 40k σε παρόμοιο στυλ.Επίσης το crysis 2 είναι μέτριο οπότε παίξε το crysis 1+warhead τουλάχιστον μέχρι να βγάλουν 2-3 patch ακόμα(και καλύτερα γραφικά έχουν και πιο "ανοιχτό" gameplay και φθηνότερα θα τα βρεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rapsos13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Από περιέργεια ποιο browser game σε κράτησε 3 χρόνια? Φυλετικές Μάχες/Tribal Wars :Ρ αλλά δεν με κράτησε το gameplay του παιχνιδιού αλλα όλοι η φάση του. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας Σκέφτομαι να κατεβάσω κάποια demo πρώτα απο τα παιχνίδια για να διαλέξω ποιο θα αγοράσω για αρχή και μετά βλέπουμε. Βέβαια ξέχασα να πω ότι έχω αγοράσει το Starcraft II απο την πρώτη εβδομάδα που βγήκε αλλά δεν έχω παίξει πάνω απο 2-3 ώρες συνολικά :Ρ Λέτε να ξεκινήσω με αυτό? Τα crysis 1+warhead τα έχω τερματίσει εδώ και καιρό οπότε σκέφτομαι να δοκιμάσω τουλάχιστον το 2. Από ότι κοίταξα απο τιμές το Mass Effect 2 είναι σε πολυ καλή τιμή σε σχέση με το DA2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει φετος ειναι το Assassins Creed Brotherhood. Αν ειναι να το ξεκινησεις ομως παιξε πρωτα και το AC2 για να ξερεις τι παιζει (συν οτι και αυτο ειναι παιχνιδαρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravage19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αστα αυτά και κατεύασε League of Legends! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.