triffid Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Γεια χαρά. ¨Επεσε στα χέρια μου μία παλιά βιντεοκάμερα με κασέτα και έκανα κάποιες λήψεις. Την κασέτα αυτή την πήγα σε ένα φωτογραφικό κατάστημα για να μου τη δώσει σε dvd. Αντέγραψα το dvd στον υπολογιστή και το μετέτρεψα σε avi έτσι ώστε το αρχείο να είναι επεξεργάσιμο στο πρόγραμμα για μοντάζ που χρησιμοποιώ. Εκεί συνειδητοποίησα ότι κατά τη μετατροπή από vob σε avi δεν έχει καθόλου ήχο. Δοκίμασα όλα τα είδη αρχείων βίντεο(mov., mpeg, 3gp κλπ) και πάρα πολλά διαφορετικά προγράμματα για να κάνω τη μετατροπή αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το συγκεκριμένο dvd έχει δυό φάκελους: video_ts και video_rm ενώ κάποια άλλα projects που έχω στο pc σε vob μορφή είναι : audio_ts και video_ts. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι...μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 1.Έχει σίγουρα ήχο το DVD;; 2.Αν έχει δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα όπου μπορείς να επιλέξεις το trak του ήχου π.χ. το Avidemux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το Video_RM μάλλον σημαίνει ότι στο έγραψε σε φέτα εγγραφής της Philips και είναι άχρηστο (συνήθως). Δεν νομίζω να έχει τίποτα αρχεία μέσα, ιδίως σε μεγάλος μέγεθος, έτσι; Θα ρωτήσω κι εγώ αν το dvd το δοκίμασες σε κανένα player να δεις αν έχει όντως ήχο. Με ποιο πρόγραμμα έκανες την μετατροπή; Το format factory κάνει τέτοιες μετατροπές. Το ίδιο και το dvdfab platinum στην επιλογή dvd σε κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triffid Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά, λύθηκε το πρόβλημα...το dvd είχε κανονικά ήχο. Ένας φίλος μου πρότεινε το ΤMPGEnc 4.0 (υπάρχει και μεταγενέστερη έκδοση)και ω, εκ του θαύματος δούλεψε! Είχα δοκιμάσει περίπου 5 προγράμματάκια για τη μετατροπή και δεν δούλεψε κανένα εκτός από αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.