Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καινουργια οθονη LG!

spy28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Αγορασα αυτη την οθονη LG M2380DF

Απο την πρωτη στιγμη που την συνδεσα στο PC και στο PS3 οτιδηποτε αποικονιζετε στην οθονη φαινεται θολο (οχι σε μεγαλο βαθμο)

και τα χρωματα φαινονται λιγο περιεργα (με ασχημο τροπο).

Εχω δοκιμασει να πειραξω τα λιγο τα settings αλλα καμια τυχη.

Ειδικα στα γραμματα υπαρχει μια ακατανοητη θολουρα. (Στο menu της οθονης τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα)

Εδω, καποιος αναφερει το ιδιο! :confused: αλλα κανεις δεν προτεινει μια λυση.

Αλλαγη στα settings, αλλαγη οθονης, καμοια ιδεα τελος παντων ??????????????????????????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν την έχεις συνδέσει με D-Sub, δε θα μου φανεί παράλογο..

Τελείως άκυρο αυτό που λές. Έχω μια 22'' Samsung συνδεμένη με D-Sub και η εικόνα είναι άψογη και πεντακάθαρη.

spy28

Είσαι σίγουρος ότι έχεις τη native αναλυση για το μονιτορ? Πρέπει να βάλεις ανάλυση 1920x1080 στο PC για να φαίνεται σωστά.

Τιμώρησέ με μέ θάνατο τότε :Ρ

Ίσως παρεξηγήθηκα, δεν υποννόησα ότι είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό σε όλες τις οθόνες με D-Sub, αλλά αρκετές είναι αυτές οι οποίες παρουσιάζουν τέτοια θέματα, ενώ με άλλα inputs (π.χ. DVI, HDMI) είναι κομπλέ.

Για την ανάλυση έχεις δίκιο, είναι άλλος ένας πιθανός παράγοντας.

Μάλλον θέμα ανάλυσης πρέπει να είναι.

Την καλύτερη απεικόνηση σε ένα μονιτορ την έχουμε μονο στη native ανάλυση του μονιτορ. Για 23'' και πάνω αυτή είναι 1920x1080 (1080p).

Οταν βάζουμε χαμηλώτερη ανάλυση στο PC το μονιτορ κάνει interpolation, δηλαδή προσπαθεί να "μοιράσει" τα λιγοτερα pixels που "δίνει" το PC, στα περισσότερα που έχει το μονιτορ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτη τη θολουρα που περιγράφεις.

1. Πέρασε τον οδηγό για το νέο σου monitor στο PC σου ώστε να αναφέρεται ονομαστικά το monitor σου και να αναγνωρίζεται η ανάλυση που υποστηρίζει. Το μονιτορ ηρθε μαζι με ενα CD αλλα μπορεις να τον βρεις και στο site της LG.

2. Βάλε την ανάλυση του PC στο 1920x1080

• Super Moderators

Τελείως άκυρο αυτό που λές. Έχω μια 22'' Samsung συνδεμένη με D-Sub και η εικόνα είναι άψογη και πεντακάθαρη.

καθόλου άκυρο, αρκετές οθόνες δεν έχουν καλή υλοποίηση d-sub με αποτέλεσμα να φαίνονται χάλια...

Το PC το εχω στα 1080, τι βαλω D-sub, τι βαλω HDMI το ιδιο προβλημα εχω!!!

κάτι μου λέει ότι είναι θέμα ρυθμίσεων της οθόνης (OSD), δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζω τέτοιους είδους πρόβλημα με monitor που έχει tv tuner

Ποιο απο αυτα τα να αλλαξω :

Φωτισμος

Αντιθεση

Φωτεινοτητα

Ευκρινεια

Χρωμα

Αποχρωση

Δυναμικη Αντιθεση

Μειωση Θορυβου

Gamma

Σταθμη Μαυρου

Λειτουργια Φιλμ

Επαγγελματικο Μοτιβο

Φιλτρο Χρωματος

Θερμοκρασια Χρωματος

• Super Moderators

trial and error θα το πας δυστυχώς, κοινώς δοκιμάζεις τα πάντα και ότι βελτιωθεί...

στην τελική πάρε και ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπία μπας και έχει πρόβλημα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

διαβάζω διαβάζω και από ότι καταλαβαίνω η λύση είναι τόσο απλή, για δες την σελίδα 80 στις οδηγίες της. Αναφέρει για τη ρύθμιση οθόνης σε σύνδεση με υπολογιστή μέσω HDMI. Γενικότερα η LG έχει ένα θέμα με τα HDMI της και δεν ξέρω γιατί. αλλά πρέπει να ορίσεις την σύνδεση με PC ή PS3 !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...