overpower Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 παιδια στο λαπτοπ εχω 2gb ram ddr 3.θα υπαρξει κανα προβλημα αν βαλω τα 64ρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telcomfreak Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αν δεν το φορτωσεις δεν εχεις προβλημα Sent from my E15i using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τα 64άρια θα είχανε νόημα να τα βάλεις αν είχες πάνω από ~4GB ram. Στα Specs έχουν 2GB min ram. Θα δουλέψουν αλλά γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τα 64άρια θα είχανε νόημα να τα βάλεις αν είχες πάνω από ~4GB ram. Στα Specs έχουν 2GB min ram. Θα δουλέψουν αλλά γιατί; Αν ακούγαμε όλοι μας την Microsoft....άσε. Μια χαρά τρέχουν και με λίγοι μνήμη,το θέμα είναι να μας πει τον επεξεργαστή να δούμε αν είναι συμβατός,όλα τα άλλα βρίσκονται(άντε και τα driver να δει από πριν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δε διαφωνώ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και λόγος. Είπα παραπάνω θα δουλέψουν αλλά γιατί; Απάντηση δεν πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Γιατί ακόμα και με μικρή........μνήμη με τα 64άρια μπορείς να τρέχεις ποιο γρήγορα κάποια προγράμματα,εγώ έτσι με 1,5 γίγα είμαι και φορτώνοντας πλήρες τα windows 7 64 antivirus/ιστορίες + chrome με πολλές καρτέλες μου περισσεύουν πάνω από 500MB οκ μπορεί να κολλάει όταν τρέχεις μεγάλα προγράμματα,για να καθαρίσει την μνήμη και να χωρέσει,αλλά αυτό θα το κάνει ο,τι και να τρέχεις με τόσοι λίγοι μνήμη(ε,για σύγχρονα λειτουργικά μιλάμε έτσι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Θα το ξαναπώ τα μεταξωτά αυτά, θέλουν και επιδέξιους αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 + 1 στην καμμεν εκτος και αν εχεις σκοπο να βάλεις 4+ ραμ Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 + 1 στην καμμεν εκτος και αν εχεις σκοπο να βάλεις 4+ ραμ Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App Αυτό είναι typo από το keyboard του κουνητού ή μπααααα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 εχω πανω τον amd v120. οκ δεν χρειαζεται φορματ,μπορω να το γυρισω στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.