adams24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά έχω το vitural dj 7.0.3 το πρόβλημα μου είναι ότι αργεί να φορτώσει τα τραγούδια μήπως ξέρει κάποιος γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το αριστερό ηχείο σου ;;; κούνα το λίγο δεξιά και θα στρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 το αριστερό ηχείο??? εγώ λέω ότι αργεί να φορτώσει τα κομμάτια εκεί που λέει drag a song this deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι θα συμφωνήσω, το αριστερό ηχείο συνήθως φταίει. συγνώμη, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 σε εμένα δεν φταίει το ηχείο έχω 4 deck αλλά και πάλι δεν φορτώνω ταυτόχρονα τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ το πολύ σε 2decks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για δες μήπως ταυτόχρονα με την εισαγωγή των κομματιών κάνει και ανάλυση των BPM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 πως το βλέπουμε αυτό? μάλλον κάνει ανάλυση των BPM. γιατί όταν φορτώνει το τραγούδι τα BPM αλλάζουν μέχρι να φορτώσει πως το ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.