Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν κι οι συσκευές καλές εκτός από το λειτουργικό. Κι η τιμή καραμπινάτη.

Μη συγκρίνουμε τις Android κινεζιές με τα Trophy και Optimus 7. Εδώ περσινές επώνυμες συσκευές με Android (Optimus 540, Galaxy 3) δεν έχουν καμμιά σχέση με τα τερατάκια που τσιμπήσαμε με 200 ευρώ.

Το Android πέρασε ΠΟΛΥ χειρότερα μέχρι να φτάσει εδώ που είναι τώρα. Κι αν διορθωθούν κάποια πράγματα στα WP7, θα ξαναγυρίσει εκεί που ήταν.

Προσωπικά, βλέπω ότι τις υλοποιήσεις της NOKIA σαν τηλεφωνικές συσκευές δε τις φθάνουν οι άλλοι (είναι απαράδεκτο εν έτη 2011 να κυκλοφορούν κινητά που να μην υποστηρίζουν εκτενώς τα sim toolkit των εταιριών κινητής με λειτουργίες της τελευταίας τριετίας, ενώ οποιοδήποτε Nokia δουλεύει σωστά 100%)... Γι' αυτό και μία από τις δύο συσκευές που έχω μαζί μου είναι πάντα Nokia.

Αν συνδυαστεί αυτό με το ολόφρεσκο WP7 που μου αρέσει πάρα πολύ (μόνο αυτό το ξεκλείδωμα μου τη δίνει για να απαντήσεις, λες κι έχω Samsung αφής πενταετίας) θα έχουμε ένα killer συνδυασμό.

Εκφράζω πάντα προσωπική άποψη.

συμφωνώ με αυτά που λες... απλά πρωταρχικό κίνητρο είναι δυστυχώς πάντα το κόστος. Είχα φάει πολύ κράξιμο για το πρώτο trophy που είχα πάρει.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες ξέρετε κανένα κατάστημα Vodafone στην Αθήνα με απόθεμα Trophy;

Φίλε μου μπαίνεις στην σελίδα της Vodafone.Πας εκει που λεει καταστήματα.Βάζεις την περιοχή που θες και ξεκινάς τα τηλέφωνα... Όλο και κάποιο μαγαζί θα βρεις να έχει 1 και να το τσιμπήσεις. ;)

Δημοσ.

Φίλε μου μπαίνεις στην σελίδα της Vodafone.Πας εκει που λεει καταστήματα.Βάζεις την περιοχή που θες και ξεκινάς τα τηλέφωνα... Όλο και κάποιο μαγαζί θα βρεις να έχει 1 και να το τσιμπήσεις. ;)

Και πές ότι θες να κάνεις και συμβόλαιο, πίστεψέ με βοηθάει. Ο υπάλληλος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να στο βρεί xD

Δημοσ.

Ήταν κι οι συσκευές καλές εκτός από το λειτουργικό. Κι η τιμή καραμπινάτη.

Μη συγκρίνουμε τις Android κινεζιές με τα Trophy και Optimus 7. Εδώ περσινές επώνυμες συσκευές με Android (Optimus 540, Galaxy 3) δεν έχουν καμμιά σχέση με τα τερατάκια που τσιμπήσαμε με 200 ευρώ.

Το Android πέρασε ΠΟΛΥ χειρότερα μέχρι να φτάσει εδώ που είναι τώρα. Κι αν διορθωθούν κάποια πράγματα στα WP7, θα ξαναγυρίσει εκεί που ήταν.

Προσωπικά, βλέπω ότι τις υλοποιήσεις της NOKIA σαν τηλεφωνικές συσκευές δε τις φθάνουν οι άλλοι (είναι απαράδεκτο εν έτη 2011 να κυκλοφορούν κινητά που να μην υποστηρίζουν εκτενώς τα sim toolkit των εταιριών κινητής με λειτουργίες της τελευταίας τριετίας, ενώ οποιοδήποτε Nokia δουλεύει σωστά 100%)... Γι' αυτό και μία από τις δύο συσκευές που έχω μαζί μου είναι πάντα Nokia.

Αν συνδυαστεί αυτό με το ολόφρεσκο WP7 που μου αρέσει πάρα πολύ (μόνο αυτό το ξεκλείδωμα μου τη δίνει για να απαντήσεις, λες κι έχω Samsung αφής πενταετίας) θα έχουμε ένα killer συνδυασμό.

Εκφράζω πάντα προσωπική άποψη.

χωρίς παρεξήγηση αλλά αν αναφέρεσαι στη huawei τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο πρώτα δες το κινητό και μετά σύγκρινε...

και το ideos x5 τερατάκι είναι (αν εννοείς ως προς τα χαρακτηριστικά, γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω, ειδικά και αν ανεβάσεις τον επεξεργαστή πράγμα πολύ εύκολο)

και προς το παρόν για μένα το android παραμένει αυτή τη στιγμή το καλύτερο λειτουργικό..όταν γίνουν τα updates στα windows τότε τα ξανασυζητάμε...

προσωπικά είμαι ανάμεσα στο ideos x5 και το lg optimus...το πρώτο το είδα και μου άρεσε πολύ..τώρα και εγώ ψάχνω να βρω κάπου που να έχει διαθέσιμο το lg..μόλις το δω

και αυτό (αν το βρω) θα συγκρίνω τι θα πάρω...πάντως και το lg υποπτεύομαι ότι στην κίνα θα φτιάχνεται :P

Δημοσ.

χωρίς παρεξήγηση αλλά αν αναφέρεσαι στη huawei τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο πρώτα δες το κινητό και μετά σύγκρινε...

το κινητο το ειδα....δυστυχως δεν πιανει μια μπροστα στο WP7 λυπαμαι που το λεω....

μιλαω παντα για μαμα κινητα οχι με πειραγματα...για τον απλο κοσμο που δε τον νοιαζει να βαλει custom rom

http://www.youtube.com/watch?v=GDs2heTF_1c

Δημοσ.

δε πιάνει μια απο άποψη κατασκευής?χαρακτηριστικών? ρωτάω γιατί όπως είπα και εγώ ψάχνω να πάρω και επειδή σε κανά 2 vodafone δε το βρήκα να ξέρω κατά πόσο αξίζει να τα πάρω σβάρνα τα καταστήματα για να το δω..

Δημοσ.

δε πιάνει μια απο άποψη κατασκευής?χαρακτηριστικών?

δε λεω γιαυτα. λεω για το user experience. αυτο βλεπεις απο τα videos

Δημοσ.

Παίδες ξέρετε κανένα κατάστημα Vodafone στην Αθήνα με απόθεμα Trophy;

Σε ενα vodafone store που ρώτησα μου ειπαν πως μπορεις να παραγγείλεις αλλά δίνεις 50 ευρώ προκαταβολή

Δημοσ.

Σε ενα vodafone store που ρώτησα μου ειπαν πως μπορεις να παραγγείλεις αλλά δίνεις 50 ευρώ προκαταβολή

μηπως μπορεις να μου πεις ποιο ηταν αυτο γτ οπου εχω ρωτησει μου εχουν πει πως δν εχει και δν μπορουν να το κανουν παραγγελια

Δημοσ.

παιδια ηθελα να αγορασω κινητο και τυχαια ανακαλυψα την προσφορα της vodafone για το optimus 7 και το trophy.η πρωτη μου επιλογη ηταν το τrophy εξαιτιας του design του και τα σχολια που εχω ακουσει οτι γενικοτερα τα lg δεν ειναι καλα κινητα.πηγα σε δυο καταστηματα της vodafone αλλα με ενημερωσαν οτι ειχε τελειωσει η παραγωγη του trophy οποτε κατεληξα στο lg με μερικες αμφιβολιες.το παραγγειλα και αυριο ερχετε.ηθελα να ρωτησω αν εχει αρκετα διαθεσιμα apps και τι θα γινει με το ελληνικο μενου...διαβασα ενα αρθρο για το mango αλλα δεν ξερω ακριβως τι παιζει...τελος,αν υπαρχει διαθεσιμη πλοηγηση στα ελληνικα και απο που μπορω να το κατεβασω.

Δημοσ.

εγω ως φανατικός της LG έχω καταλήξει στο Optimus 7

μέχρι στιγμής δε με έχει απογοητευσει πουθενα(τηλεορασεις,dvd,κινητα...δηλώνω φαν κατα κάποιο τρόπο)

όμως παιδιά επειδή χρησιμοποιώ πολλές φορές το κινητό μου τηλέφωνο ως Media Player ενδιαφέρομαι περισσότερο γιαυτό το κομμάτι του τηλεφώνου..

πως πάει ως Media Player?

παίζει αρχεία

avi/divX

MP4

flv

mkv

μήπως τυχόν παίζει ταινείες και με εξωτερικούς υπότιτλους .srt?

μπορεί να κάνει αναπαραγωγή αρχείων 720p?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...