Προς το περιεχόμενο

Gay parade υπο την αιγιδα του δημου Αθηνας στις 4 Ιουνιου

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ, οι γυναίκες είναι όμορφα πλάσματα, τρυφερά, απαλά, βελούδινα... Με τα ωράια μακριά τους μαλλιά, τη μεσούλα τους, το λαιμουδάκι τους, το απαλό τους στήθος... Ό,τι πιο όμορφο στον κόσμο είναι οι γυναίκες! Και εσύ τη βρίσκεις με άντρες; Ούτε να το διανοηθώ. Κάτι δεν πάει καλά! :D

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τον αμφισβητήσαντα την αυθεντία του μπουγαδοσύνεφου,του λέω να ξανακοιτάξει το συγκεκριμμένο post του εν λόγω στραγγαλιστή των δενδρώνων μας και θα διακρίνει αυτό που μας βάζει κάθε φορά να ψάχνουμε,ο μπαγλαμάς.

Λέει απλά (γιατί όλα του είναι απλά) ότι δεν πάει να σντριμώξουμε στη γωνία το μπούστη επειδή είναι μειοψηφία.Δεν εύχεται τη πουστοποίηση της κοινωνίας,απλά φοβάται τη συγκεκριμμένη διαμόρφωση της δομής,ό,τι "περίεργο" και μειοψηφία=στο καιάδα.

...μ' αρέσει που με καταλαβαίνεις, κι ας σου στραγγακάτι τα δεντροκάτια σου. Η δε μεγάλη αλήθεια (συγκινήθηκα εδώ) είναι στην παρένθεσή σου. Μια διευκρίνηση όμως : δεν είναι ότι μόνο είπα "μη ρατσιστοφέρνετε", αλλά και βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου.

Τσοκομπανάνα, εκ των πραγμάτων δεν θα προλάβει να τραβήξει και πολύ το είδος, αν μια μέρα των ημερών ξυπνήσουμε και είμαστε οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι. Γι' αυτό δεν το βλέπω να γίνεται (οι νόμοι της φύσεως κλπ). Σχηματικό ήταν το παράδειγμα, για να καταλάβει ο άπας ενδιαφερόμενος, ότι πέραν των γονιδιωμάτων και της συνέχισης του είδους, υπάρχουν άνθρωποι με συναισθήματα και συνειδήσεις, και δεν ειν' ωραίο να περνάνε τον βίο με τη στάμπα του "μη-φυσιολογικού".

Και κάτι ακόμα γενικό, επειδή πολλές φορές αναφέρθηκαν παιδοφιλίες, ζωοφιλίες, νεκροφιλίες : και στις τριες περιπτώσεις, δε μιλάμε για συναινούντες ενήλικες, οπότε μην συμψηφίζετε. Χαλαρώστε λίγο με τη ρητορική μερικοί, γιατί σε λίγο θα βγάλετε αμαρτία τον αυνανισμό - κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά θα καείτε στην κόλαση.

Δημοσ.

Στην Ουγκαντα παντως ο αυνανισμος τιμωρητε με ευνουχισμο αν το κανεις 2 φορες.Την εχω καταβρει με την Ουγκαντα.Παιζει να χει τους πιο τρομερους νομους παγκοσμιως.

*επισης εαν η γυναικα σου σε καταγειλει για μη ιεραποστολικο/ορθοδοξο σεξ 2 φορες, θανατικη ποινη με συνοπτικες διαδικασιες (μεσα σε 3 ωρες)

Δημοσ.

Παντως εκανα μια ερευνα....

Παστορας σε εκκλησια εδειξε γκει τσοντα (με κοπρολαγνεια μαλιστα!!) σε 300 πιστους για να εκπαιδευσει το ποιμνιο του για το τι κανουν οι γκει στο κρεβατι...αλλα προσεξτε,δεν του εκαναν ΤΠΤ γιατι δεν το εκανε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

Δημοσ.

Κοιτα Τζονι τι παιζει,μπορω να σε παω με τα χιλια ετσι μεχρι τελικης πτωσεως.Απαντηση στην απαντηση κ αγιος ο θεος.Στο χαλαρο ομως.Με διαθεση να με πετυχεις κ σιγουρα δεν σε αφηνω στο παιχνιδι λογικης κ παραλληλης πραγματικοτητας.Επειδη ομως ειδαμε κ ενα αξιολογο ποστ πιο πανω λεω να σε αφησω στην εικονικη σου πραγματικοτητα ωστε να δωσουμε βημα σε καποια ωραια ποστ κ απο αλλα παιδια που μπορει να θελουν να μιλησουν.Κ οκ εσυ πιστευε οτι μονο εγω εχω κανει γκει σεξ στην υφηλιο αμα βολευεσαι.

Μόνο που το ωραιο πραγματι ποστ του Κορκ δεν λεει αυτα τα εξωπραγματικα και ανυποστατα που λες εσυ, οτι:

-οι στρειτ ανθρωποι ευκολα ή σχετικως ευκολα θα πηγαιναν με αλλους ιδιου φιλου για τα λεφτα(FOR GOD'S SAKE!!!!)

-πρεπει να προωθησουμε την ομοφυλοφιλια ως υγιες προτυπο(FOR GOD'S SAKE!!!!)

-το προβλημα ομοφυλοφιλιας μας αφορα ολους(εμενα πχ προσωπικα δεν με αφορα καθολου, εχετε προβληματα στα τετοια μου, λυστε τα μονοι σας, εγω εχω να ασχοληθω με καλυτερα πραγματα, σιγα μην αγωνιστω και μαζι σας. Αν το παιδι μου γινει ομοφυλοφιλο το ιδιο θα οτυ πω. Γιε μου η κοινωνια ειναι σκληρη. Πρεπει να δουλεψεις σκληρα για να λυσεις τα προβληματα σου)

-το κρατος πρεπει να δωσει ιδιαιτερη βαση και αυξημενη βαρυτητα(σε σχεση με τα προβληματα του γενικου πληθυσμου) στα προβληματα των ομοφυλοφιλων.

Μόνο στο 4ο σημειο εχετε σημειο επαφης με τον Κορκ αλλά αυτος δεν προτεινει οτι και εσυ. Αυξημενη ευαισθησια και ιδιαιτερη αντιμετωπιση και μεταχειριση οπως εσυ. Αυτος προτεινει να κατσουν εστω και λιγο να βρουνε καποιες λυσεις στο θεμα. Διοτι μαλλον αυτη τη στιγμη νομικα δεν πρεπει να υπαρχει κανενα πλαισιο για τα προβληματα που περιεγραψε των ομοφυλοφιλων.

Και εκει ειναι η διαφορά σου στα ποστ σου. Εσυ νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι ομοφυλοφιλοκεντρικος. Γυριζει γυρω απο τα προβληματα των ομοφυλοφιλων.

Οτι καθε ατομο μια ή περισσοτερες φορες στην ζωη του θα θελησει να δοκιμασει και την ομοφυλοφιλια.

Οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι ωραιο.

Οτι ολοι εμεις πρεπει να σχοληθουμε παραπανω με το θεμα της ομοφυλοφιλιας.

Ε μαθε λοιπον οτι εισαι τραγικα λαθος σε ολα!

Και επισης μαθε οτι ο κοσμος ΔΕΝ γυριζει γυρω απο την ομοφυλοφιλια.

Και προσωπικη αποψη, η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι ωραιο. Διοτι σχετιζεται αμεσα με διαταραχη. Με διαταραχη των ορμονων απο τα κανονικα επιπεδα στην εμβρυακη ηλικια ή στην εφηβικη. Και οποιαδηποτε ανωμαλια, ΔΗΛΑΔΗ σημαντικη αποκλιση επι του μεσου ορου στα θεματα (πχ και) ορμονων προκαλει και ανωμαλια, ΔΗΛΑΔΗ σημαντικη απομακρυνση απο τον μεσο ορο στην ολη δομη του ατομου. Τον απομακρυνει απο την φυσιολογικη=τυπικη υποσταση. Εχοντας ως αποτελεσματα ειτε αρρωστιες, ειτε ψυχασθενειες, ειτε ομοφυλοφιλια, κλπ κλπ.

Δεν λεω οτι η ομοφυλοφιλια ειναι ψυχασθενεια ή αρρωστια. Ξεκαθαρο αλλά αναγκαιο να το πω εαν δεν κατεστη σαφες απο τα παραπανω.

Απλως οτι οφειλεται κατα ενα μεγαλο βαθμο σε διαταραχη ορμονων.

Απο οσο ξερω η ομοφυλοφιλια οφειλεται σε ενα συνδιασμο γενετικης αιτιολογιας, ορμονικης αιτιολογιας και περιβαλλοντολογικων επιδρασεων απο μικρη ηλικια.

Απολυτα γενετικης αιτιολογιας δεν ειναι σιγουρα. Αλλιως θα ειχατε εξαφανιστει εδω και χιλιαδες χρονια.

Αλλά οπως ειπα ειναι σαφες οτι 2 απο τις πιο φερομενες ως επικρατεστερες θεωριες για την αναπτυξη ομοφυλοφιλιας σε ενα ατομο ειναι διαταραχες στα επιπεδα της τεστοστερονης στην εμβρυικη ηλικια οπου και προκαλει αυξημενες πιθανοτητες(οχι πιθανοτητα 1 βεβαια) για δημιουργια ομοφυλοφιλιας, καθως και διαταραχες στα επιπεδα της τεστοστερονης στην εφηβικη ηλικια οπου και προκαλει το ιδιο πραγμα, σε συνδιασμο ή και οχι με τον περιβαλλοντολογικο παραγοντα και τις επιδρασεις του κοινωνικου περιβαλλοντος.

Και ολα αυτα σε συνδιασμο με μια γενετικη προδιαθεση η οποια ειναι αδιευκρινιστη το ποια ειναι αλλά ειναι σαφες και εχει αποδειχτει οτι υπαρχει.

Το σημαντικο για εμενα ειναι οτι ΔΕΝ γινεται συνειδητα καποιος ομοφυλοφιλος! Δεν το θελησαν οι ομοφυλοφιλοι το να γινουν ομοφυλοφιλοι.

Και οποτε ολος αυτος ο σκοταδισμος και η προκαταλειψη γυρω απο αυτους ειναι εκτός απο αδικη και τραγικη.

Δημοσ.

Και προσωπικη αποψη, η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι ωραιο. Διοτι σχετιζεται αμεσα με διαταραχη. Με διαταραχη των ορμονων απο τα κανονικα επιπεδα στην εμβρυακη ηλικια ή στην εφηβικη. Και οποιαδηποτε ανωμαλια, ΔΗΛΑΔΗ σημαντικη αποκλιση επι του μεσου ορου στα θεματα (πχ και) ορμονων προκαλει και ανωμαλια, ΔΗΛΑΔΗ σημαντικη απομακρυνση απο τον μεσο ορο στην ολη δομη του ατομου. Τον απομακρυνει απο την φυσιολογικη=τυπικη υποσταση. Εχοντας ως αποτελεσματα ειτε αρρωστιες, ειτε ψυχασθενειες, ειτε ομοφυλοφιλια, κλπ κλπ.

Απο οσο ξερω η ομοφυλοφιλια οφειλεται σε ενα συνδιασμο γενετικης αιτιολογιας, ορμονικης αιτιολογιας και περιβαλλοντολογικων επιδρασεων απο μικρη ηλικια.

Απολυτα γενετικης αιτιολογιας δεν ειναι σιγουρα. Αλλιως θα ειχατε εξαφανιστει εδω και χιλιαδες χρονια.

Το γεγονός ότι κάποιες παράμετροι υπερβαίνουν ή είναι κατώτερες από όρια που θεωρούνται φυσιολογικά, δεν σημαίνει ότι οι καταστάσεις στις οποίες οδηγούν θα πρέπει εκλαμβάνονται ως μη φυσιολογικό να συμβούν. Μπορεί τα αίτια να παρεκκλίνουν, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάζουμε τις καταστάσεις ως ανώμαλες.

Για παράδειγμα, μπορεί τα επίπεδα ορμονών να είναι παρακάτω από το όριο ή μπορεί ένας άνθρωπος με σύνδρομο Down να έχει 1 παραπάνω χρωμόσωμα. Ναι οκ. Δεν είναι φυσιολογικό το παραπάνω αυτό χρωμόσωμα, αλλά το να συμβεί ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό. Οτιδήποτε συμβαίνει στην φύση, είναι φυσιολογικό. Το λέει και το όνομα άλλωστε.

Δημοσ.

Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος γενικα και μου δημιουργουνται και διαφορες αποριες απο την συζητηση.

Μπορει καποιος να μου δωσει τον ορισμο του ομοφυλοφιλου? Δηλαδη τι εννοω:

Ομοφυλοφιλος ειναι ο αντρας που γουσταρει και φτιαχνεται με αλλους αντρες?

Ομοφυλοφιλος ειναι ο αντρας που ικανοποιειται σεξουαλικα με τον γνωστο παρα φυσιν τροπο?

Τα 2 παραπανω ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους.

Δηλαδη. Στην πρωτη περιπτωση μπορει να εχουμε εναν αντρα που βλεπει αλλον αντρα και φτιαχνεται. Αλλα ερωτικα τον ικανοποιει η συνευρεση με γυναικες ή απλα δεν ικανοποιειται με το ομοφυλοφιλικο σεξ, παρα το γεγονος οτι γουσταρει αντρες.

Αντιστοιχα για τη δευτερη περιπτωση ενας αντρας μπορει να γουσταρει και να φτιαχνεται με γυναικες και μονο με γυναικες. Αλλα να βρισκει σεξουαλικη ικανοποιηση και με τον παρα φυσιν τροπο .

Οι 2 παραπανω περιπτωσεις ξεχωριστα ειναι περιπτωσεις ομοφυλοφιλιας? Η πρεπει να γουσταρεις και ατομα του ιδιου φυλου και να επιθυμεις ερωτικη συνευρεση με το ιδιο φυλο για να θεωρηθεις ομοφυλοφιλος?

Δημοσ.

Άσε, έχω ακούσει και για μερικές περιπτώσεις ατόμων, τα οποία είχαν αριθμό νευρικών συνάψεων στον εγκέφαλο που αποκλίνει πάρα πολύ από τον μέσο όρο. Τραγική συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι να εμφανίζονται στην ενήλικη ζωή με ιδιαίτερα αυξημένο IQ, το οποίο απέχει από του μέσου ανθρώπου, όσο απέχει ο μέσος άνθρωπος από τον ουρακοτάγκο. Προφανώς, από τη στιγμή που έχουμε σημαντική απόκλιση από τον μέσο όρο, μιλάμε για ανωμαλία. Καταλαβαίνετε επομένως πόσο στραβά πηγαίνει η κοινωνία μας, η οποία ανταμείβει τους ανώμαλους με βραβεία Νόμπελ και θέσεις καθηγητών πανεπιστημίων.

Μη σου πω και για κάτι άλλους ανώμαλους που γίνονται αθλητές στίβου ή παίκτες του μπάσκετ...

Δημοσ.

Άσε, έχω ακούσει και για μερικές περιπτώσεις ατόμων, τα οποία είχαν αριθμό νευρικών συνάψεων στον εγκέφαλο που αποκλίνει πάρα πολύ από τον μέσο όρο. Τραγική συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι να εμφανίζονται στην ενήλικη ζωή με ιδιαίτερα αυξημένο IQ, το οποίο απέχει από του μέσου ανθρώπου, όσο απέχει ο μέσος άνθρωπος από τον ουρακοτάγκο. Προφανώς, από τη στιγμή που έχουμε σημαντική απόκλιση από τον μέσο όρο, μιλάμε για ανωμαλία. Καταλαβαίνετε επομένως πόσο στραβά πηγαίνει η κοινωνία μας, η οποία ανταμείβει τους ανώμαλους με βραβεία Νόμπελ και θέσεις καθηγητών πανεπιστημίων.

Μη σου πω και για κάτι άλλους ανώμαλους που γίνονται αθλητές στίβου ή παίκτες του μπάσκετ...

Τελειως fail η απαντηση σου.

Γιατι?

Γιατι δεν ησουν καθολου προσεχτικος στο τι ειπα.

Γιατι παρελειψες ενα ΚΑΙ. Ενα συζευκτικο ΚΑΙ. Το οποιο δεν υπηρχε στο κειμενο αλλά ηταν σαφες απο το νοημα.

Τι εννοω? Μιλουσα για παρεκλιση απο τον μ.ο ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ.

Οχι για αποκλιση απο τον μεσο ορο ετσι γενικα οπως λες.

Δηλαδη παρεκλιση απο τον μεσο ορο ΚΑΙ αυτη να ειναι στο θεμα των ορμονων.

Good?

Δημοσ.

Βασικα,αλλαξα γνωμη B) Ας σου διασκεδαζω τις εντυπωσεις.Ειχα την εντυπωση οτι ηξερες τι κανει ολο το στρεητ πορν συστεμ κ γνωριζες οτι 2-3 ηταν αυτοι που εκαναν γκει σκηνες (α ξεχασα κ οι ''ιδιωτες'').Ας γινω καθρεπτης σου αλλη μια κ να σου υπενθυμισω οτι τα ''παραμυθια της χαλιμας'' κ ολα τα σχολια που αρχισες να μας πετας εδωσαν το εναυσμα για να αντιδρασω ακριβως σε αυτο το πνευμα της απολυτοτητας σου.Ετσι οπως μας το περνας βασικα,ναι αντε εγω κ αλλοι 2-3 να εχουμε κανει γκει σεξ αμα ακολουθησω την λογικη των ΄΄παραμυθιων της χαλιμας'' σου.Κανω λαθος?

Δηλαδη θα γινει αυτοβουλως ο διασκεδαστης μου? Καλο ακουγεται :)

Ναι σου ειπα πολλες φορες, γνωριζω πολλα απο την (στρειτ)πορνοβιομηχανια. Ποσες φορες ακομα να λεμε τα ιδια πραγματα?

Τη λεξη ιδιωτης τη χρησιμοποιησα για σενα, για να καταλαβεις τη διακριση μεταξυ του επαγγελματια και του απλου ανθρωπου.

Τα σχολια μου ειναι παντα λογικα και χωρις τις ακροτητες και τις εξαλλοσυνες των δικων σου. Απο τη τελευταια σου προταση βλεπω οτι δεν γινονται παντα αντιληπτα. 'Οποτε δε καταλαβαινεις κατι να μου το λες να στο διευκρινιζω πρωτου βγαλεις το λαθος συμπερασμα(οπως εκανες τωρα).

Δημοσ.

γράφτηκαν μερικά σωστά πράγματα μεταξύ των κλασσικών αντιπαραθέσεων.. το οποίο είναι ενας φαυλος κύκλος. Οι ομοφοβικοί θα κράζουν τους γκει, οι γκέι θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρούν το δίκιο τους, οι πράξεις τους θα ενοχλούν τους πρώτους και θα τους δίνουν έναυσμα για συνέχεια του κραξίματος κοκ..

Δεν έχω μια συγκεκριμένη άποψη επι τούτου, απο τη μια ναι ο καθένας κάνει οτι γουστάρει, απ την άλλη είναι μη-φυσιολογικό (αν και θα μ αρεσε διαφορετικό αφού όλα φυσιολογικά είναι σε ενα βαθμό). Με ενοχλεί όμως οτι το προβάλλουν σαν ένα ζήτημα (τα τελευταία χρόνια) ζωής και θανάτου. Γιατί να κάνεις παρέλαση ρε φίλε με τα λεφτά του άλλου? Για να πεις οτι είσαι σαν όλους τους άλλους? Ας χρηματοδοτήσουμε και μια παρέλαση περιπτεράδων τότε. Αλλά γιατί να το κάνουν οι φίλοι μας οι πολιτικοί αυτό.. δε πουλάει.. τους έχουν ήδη καβατζωμένους τους περιπτεράδες για τις εκλογές. Οπότε ας κάνουμε για τους γκέι.. του χρόνου θα κάνουμε για τους αλλοδαπούς κτλ.. Ετσι για να ενισχύσουμε λίγο περισσότερο τη διχόνοια. Γιατί τι λιγότερο είναι απο πράξεις διαχωρισμού όλα αυτά? Τι λέτε ρε που θα σας αφήσουμε να είστε όλοι ίδιοι.. δεν είστε.. εσύ εισαι μαυρός, εσύ γκέι, εσυ κομμουνιστής, εσύ παοκτζής και συ μουσουλμάνος.

Υπάρχουν γκέι που είναι σοβαροί (οχι σοβαροφανείς) άνθρωποι, που προσφέρουν, μπορεί να είναι επιστήμονες ή οτιδήποτε και υπάρχουν και γκέι που θα πάνε να τη πέσουν στο 15χρονο που δε ξέρει τι του γίνεται, θα του δημιουργήσουν ψεύτικα όνειρα και θα του τα εκπληρώσουν με αντάλαγμα το κώλο του. Παράλληλα με αυτούς βέβαια, υπάρχουν και στρέιτ που πάνε το κόσμο ενα βήμα παραπέρα με τη προσφορά τους αλλά υπάρχουν και 'στρέιτ' που παίρνουν κι αυτοί αντάλαγμα το κώλο σου για την εκπλήρωση των ψευτικων ονείρων. Υπάρχουν στρειτ και γκέι παιδόφιλοι, σίριαλ κίλερζ κτλ..

Οπότε που είναι η διαφορά? Γιατί να δημιουργήσουμε ομάδες? Μα για να τους χειριζόμαστε πιο εύκολα φυσικά.

Στο μόνο που είμαι σχεδόν αντίθετως σε οτι αφορά τους γκέι, είναι στο να έχουν παιδιά. Καλώς ή κακώς ενα παιδί χρειάζεται να έχει και την αρσενική και τη θυληκή ενέργεια όσο μεγαλώνει. Το να μεγαλώσει με 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες, αν και δεν είναι απολύτως 100%, θα του δημιουργήσει 'κενά'. Αυτό είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται να δωθεί προσοχή. (εννοείται πως το απλώς να έχει στρέιτ γονείς δεν είναι η λύση, αφου και εκεί μπορεί ο πατέρας του να είναι μέθυσος και να τα κακοποιεί για παράδειγμα..)

Ενα άλλο που με παραξένεψε είναι η διαφορετική αντιμετώπιση απο ομοφοβικούς εδώ σχετικά με τους γκέι αντρες και τις γκέι γυναίκες. Απ τη μιά στη πυρά τα πουστράκια.. απ την άλλη καλή φάση να βλέπουμε δυο ξανθούλια πιπινάκια να χαριεντίζονται.. Είναι λίγο παράλογο.

Με λίγα λόγια, όσο ασχολούμαστε και όσο βάζουμε ταμπέλες εσύ είσαι γκέι, εσύ είσαι βάζελος και ο άλλος απ τον πλούτωνα.. δε πάμε πουθενά.

Δημοσ.

Μόνο που το ωραιο πραγματι ποστ του Κορκ δεν λεει αυτα τα εξωπραγματικα και ανυποστατα που λες εσυ, οτι:

-οι στρειτ ανθρωποι ευκολα ή σχετικως ευκολα θα πηγαιναν με αλλους ιδιου φιλου για τα λεφτα(FOR GOD'S SAKE!!!!)

-πρεπει να προωθησουμε την ομοφυλοφιλια ως υγιες προτυπο(FOR GOD'S SAKE!!!!)

-το προβλημα ομοφυλοφιλιας μας αφορα ολους(εμενα πχ προσωπικα δεν με αφορα καθολου, εχετε προβληματα στα τετοια μου, λυστε τα μονοι σας, εγω εχω να ασχοληθω με καλυτερα πραγματα, σιγα μην αγωνιστω και μαζι σας. Αν το παιδι μου γινει ομοφυλοφιλο το ιδιο θα οτυ πω. Γιε μου η κοινωνια ειναι σκληρη. Πρεπει να δουλεψεις σκληρα για να λυσεις τα προβληματα σου)

-το κρατος πρεπει να δωσει ιδιαιτερη βαση και αυξημενη βαρυτητα(σε σχεση με τα προβληματα του γενικου πληθυσμου) στα προβληματα των ομοφυλοφιλων.

Μόνο στο 4ο σημειο εχετε σημειο επαφης με τον Κορκ αλλά αυτος δεν προτεινει οτι και εσυ. Αυξημενη ευαισθησια και ιδιαιτερη αντιμετωπιση και μεταχειριση οπως εσυ. Αυτος προτεινει να κατσουν εστω και λιγο να βρουνε καποιες λυσεις στο θεμα. Διοτι μαλλον αυτη τη στιγμη νομικα δεν πρεπει να υπαρχει κανενα πλαισιο για τα προβληματα που περιεγραψε των ομοφυλοφιλων.

Και εκει ειναι η διαφορά σου στα ποστ σου. Εσυ νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι ομοφυλοφιλοκεντρικος. Γυριζει γυρω απο τα προβληματα των ομοφυλοφιλων.

Οτι καθε ατομο μια ή περισσοτερες φορες στην ζωη του θα θελησει να δοκιμασει και την ομοφυλοφιλια.

Οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι ωραιο.

Οτι ολοι εμεις πρεπει να σχοληθουμε παραπανω με το θεμα της ομοφυλοφιλιας.

Ε μαθε λοιπον οτι εισαι τραγικα λαθος σε ολα!

Και επισης μαθε οτι ο κοσμος ΔΕΝ γυριζει γυρω απο την ομοφυλοφιλια.

Δεν λεω οτι η ομοφυλοφιλια ειναι ψυχασθενεια ή αρρωστια. Ξεκαθαρο αλλά αναγκαιο να το πω εαν δεν κατεστη σαφες απο τα παραπανω.

Αλλά οπως ειπα ειναι σαφες οτι 2 απο τις πιο φερομενες ως επικρατεστερες θεωριες για την αναπτυξη ομοφυλοφιλιας σε ενα ατομο ειναι διαταραχες στα επιπεδα της τεστοστερονης στην εμβρυικη ηλικια οπου και προκαλει αυξημενες πιθανοτητες(οχι πιθανοτητα 1 βεβαια) για δημιουργια ομοφυλοφιλιας, καθως και διαταραχες στα επιπεδα της τεστοστερονης στην εφηβικη ηλικια οπου και προκαλει το ιδιο πραγμα, σε συνδιασμο ή και οχι με τον περιβαλλοντολογικο παραγοντα και τις επιδρασεις του κοινωνικου περιβαλλοντος.

Και ολα αυτα σε συνδιασμο με μια γενετικη προδιαθεση η οποια ειναι αδιευκρινιστη το ποια ειναι αλλά ειναι σαφες και εχει αποδειχτει οτι υπαρχει.

Το σημαντικο για εμενα ειναι οτι ΔΕΝ γινεται συνειδητα καποιος ομοφυλοφιλος! Δεν το θελησαν οι ομοφυλοφιλοι το να γινουν ομοφυλοφιλοι.

Και οποτε ολος αυτος ο σκοταδισμος και η προκαταλειψη γυρω απο αυτους ειναι εκτός απο αδικη και τραγικη.

Παντως χωρις πλακα νομιζω οτι εισαι τρολ φιλε μου η παιζει καποιο θεματακι.Αντε τωρα να χυνω μελανι να εξηγω ξανα οτι απανταω στο πνευμα της απολυτοτητας του Τζονι.Για την ουσια τα ειπαμε.Οσο για την τραγικοτητα της προσπαθειας να μας εξηγησεις τους λογους εμφανισης της ομοφυλοφιλιας τι να πει κανεις.Παντως ψησου για κανα νομπελ.Πιστευω το χεις,ηδη εχεις βρει τους λογους εμφανισης της ομοφυλοφιλιας

Δημοσ.

Δηλαδη θα γινει αυτοβουλως ο διασκεδαστης μου? Καλο ακουγεται :)

Ναι σου ειπα πολλες φορες, γνωριζω πολλα απο την (στρειτ)πορνοβιομηχανια. Ποσες φορες ακομα να λεμε τα ιδια πραγματα?

Τη λεξη ιδιωτης τη χρησιμοποιησα για σενα, για να καταλαβεις τη διακριση μεταξυ του επαγγελματια και του απλου ανθρωπου.

Τα σχολια μου ειναι παντα λογικα και χωρις τις ακροτητες και τις εξαλλοσυνες των δικων σου. Απο τη τελευταια σου προταση βλεπω οτι δεν γινονται παντα αντιληπτα. 'Οποτε δε καταλαβαινεις κατι να μου το λες να στο διευκρινιζω πρωτου βγαλεις το λαθος συμπερασμα(οπως εκανες τωρα).

Με κουρασες ρε Τζονι.Τα ''παραμυθια της χαλιμας'', το οτι γνωριζεις ολους τους αντρες πορνοσταρ στην υφηλιο κ εαν η οχι εχουν κανει γκει σκηνες καθως κ το οτι συγχεεις την σεξουαλικη συμπεριφορα με την σεξουαλικοτητα ειναι ενδεικτικα των ''παντα λογικων'' σχολιων σου ε? :devil:

Μπορει καποιος να μου δωσει τον ορισμο του ομοφυλοφιλου?

η σεξουαλικοτητα αναφερεται στην παγια και σταθερη ελξη που νιωθουμε για το ενα η το αλλο φυλο η κ τα δυο.Μπορει να εκφραζεται σεξουαλικα η και συναισθηματικα και ειναι συνηθως enduring.Γνωριζουμε οτι τις περισσοτερες φορες δεν εχουμε δυνατοτητα επιλογης του ποιο φυλο θα μας ελκει καθως κ οτι η σεξουαλικοτητα ειναι emergent συνηθως απο μικρη ηλικια.

Πιο πανω θιγεις μεταξυ αλλων κ την σεξουαλικη συμπεριφορα την οποια ο ανθρωπος ειναι σε θεση να ελεγξει. Ενας ανθρωπος μπορει να εχει ομοφυλοφιλη σεξουαλικοτητα χωρις να εχει κανει ποτε στην ζωη του σεξ με ατομο του ιδιου φυλου. Ειναι στην προαιρεση του καθενος εαν η οχι θα κανει act upon στις επιθυμιες του.

Δημοσ.

Γιατι δεν ησουν καθολου προσεχτικος στο τι ειπα.

Γιατι παρελειψες ενα ΚΑΙ. Ενα συζευκτικο ΚΑΙ. Το οποιο δεν υπηρχε στο κειμενο αλλά ηταν σαφες απο το νοημα.

Κάνεις πλάκα τώρα έτσι;

Δηλαδη παρεκλιση απο τον μεσο ορο ΚΑΙ αυτη να ειναι στο θεμα των ορμονων.

Ναι, πλάκα. Αυτό κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...