YiN Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Απλά,η συζήτηση γίνεται για να εντυπωθεί στη κοινή γνώμη η άποψη πόσο ωραίοι/ψηλοί/λεφτάδες είναι οι πούστηδες και πως όλα τα μειράκια πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματά τους. «Δυναμωμένος με θεωρία και μελέτη, εγώ τα πάθη μου δεν θα φοβούμαι σα δειλός. Το σώμα μου στες ηδονές θα δώσω, στες απολαύσεις τες ονειρεμένες, στες τολμηρότερες ερωτικές επιθυμίες, στες λάγνες του αίματός μου ορμές, χωρίς κανέναν φόβο, γιατί όταν θέλω - και θάχω θέλησι, δυναμωμένος ως θάμαι με θεωρία και μελέτη - στες κρίσιμες στιγμές θα ξαναβρίσκω το πνεύμα μου, σαν πριν, ασκητικό.» Πώς τα έγραφε έτσι ο πούστης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αν μερικά μέλη δεν μπορούν να συγκρατηθούν ως προς: α. τις εκφράσεις τους για άλλα μέλη και β. τη δημόσια έκφραση απόψεών τους για την εφαρμογή των Όρων Χρήσης καλύτερα να ξανασκεφτούν το πλαίσιο συμμετοχής τους στο παρόν forum.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 1ον) Προτιμώ ενα παιδί να μεγαλώσει με ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που θα το αγαπαει, απ οτι σε ενα ορφανοτροφείο. 2ον) Οκ καταλαβαίνω πως ενα Gay parade γίνεται για συμβολικούς λόγους. Δηλ. "δεν κρύβομαι - δεν φοβάμαι κλπ.." Αλλα κατα την άποψή μου ειναι λίγο κιτσατο και... ξερω γω...καπως. Δηλαδη, αμέσως αμέσως περιθωριοποιείς τον εαυτο σου. Τι σημασία εχει οτι εισαι Στρέιτ ή Γκέι? Ξατα τα αλλα, αν γουστάρουν ας κάνουν. Οφ τοπικ: Ο απο πανω μου μιλάει σοβαρά!!! Το κόκκινο χρώμα δεν ειναι τυχαίο, αλλα πότισε απο το αιμα του πρώτου κακομοίρη που βρέθηκε στο διάβα του και έγραψε με την μούρη του πλήκτρο πλήκτρο το παραπάνω σχόλιο!!! Ξερω αυτοεξορίζομαι...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οχι δεν μου απαντάς φιλοσοφικά μου απαντάς εντελώς υποθετικα, κοινώς δεν εχεις ιδεα τι πας να κανεις. Η χρήση λέξεων οπως υποθέτω, θα προσπαθήσω και ελπιζω το κανουν παραπανω απο προφανές. Ελπίζω λοιπόν και γω το str8 παιδί σας να μην τραβήξει τα πανδεινα εξαιτίας των gay γονιών του γιατί εν τέλη ειναι το μόνο που δεν φταίει! Ναι ομως δεν βοηθας κ πολυ.Το εαν εχω ιδεα τι παω να κανω,πως κ γιατι αστο περισσοτερο σε μενα κ ασε την ''ευαισθησια'' για το τι ενδεχεται να περασει η οχι το παιδι μου σε εκεινους που θα πονεσουν οντως για αυτο παιδι.Δεν γεννηθηκα με μανιουλ γονεα αλλα τουλαχιστον εχω την διαθεση να προσπαθησω. Σίγουρα το σχόλιο μου φαντάζει ατυχές, ειδικά αφού εχει απέναντί του εσενα. Από την άλλη πάλι βλέπω σχόλια του τύπου κλισέ συμπεριφοράς και απόψεων. Όμως βλεπεις πως είμαι εδώ και προσπαθω με πολιτισμενο τρόπο να συζητήσω μαζί σου, χωρίς να σε προσβάλλω και να καταλάβω εν τέλη γιατι θεωρείς τόσο σημαντική την γ@!%@#$παρέλαση που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας. Θα το διαβάσω. Τοτε προσπαθησε περισσοτερο,διοτι αφενος α)σχολια περι μη φυσιολογικοτητας δεν θα μου κατσουν κ ιδιαιτερα καλα κ β)δεν θα εκτιμησω κ ιδιαιτερα ''κλισε'' αποψεις που τσουβαλιαζουν μεριδα ανθρωπων.Οσο για την γκει παρελαση per se εχω μιλησει στις πρωτες σελιδες.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Σορρυ κιόλας που δεν μπορώ να μιλήσω με την μαιμού για να μου πει αν γουσταρει περισσότερο τον μαιμούδο, ή την μαιμούδα για σεξ, αλλα το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να παρατηρήσω πως όλοι οι μαιμούδοι κανουν μαιμουδάκια με μια μαιμού και δεν κανουν αρσενικά μαιμουδοζευγάρια και μετά αρπάζουν ενα αδέσποτο μαιμουδάκι για να το μεγαλώσουν για δικο τους!! Αυτό ήταν;
TwitterLover Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και το θέμα ποιο είναι; Έχουμε Δημοκρατία, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει!
apd453 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και το θέμα ποιο είναι; Έχουμε Δημοκρατία, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει! Καλά που το είπες. Πάντα ήθελα να τρυπήσω αμυγδαλές σε κοινή θέα. Τεσπά δημοκρατία ΔΕΝ έχουμε. Όποιος στο είπε είναι ψεύτης, υποκριτής, μαζοχιστής, αντιπρόσωπος και υποκριτής. Όσο αφορά την παρέλαση αφού θέλουν να την κάνουν ας την κάνουν. Δεν βρίσκω το λόγο βέβαια. Δεν με ενοχλεί όμως. Από τη στιγμή που δε με ενοχλεί no problemos. Για την υιοθεσία λόγο του ότι παίρνεται μια απόφαση για λογαριασμό τρίτου χωρίς τον τρίτο είναι λίγο δύσκολο να εκφέρω άποψη. Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας ψηφίζω όχι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Παντως στην δημοκρατια της Ελλαδας μια χαρα η Λουκα εξεφρασε την αντιθεση της περισυ,καθως απο πισω της φασωνονταν τα παλικαρια
TwitterLover Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλά που το είπες. Πάντα ήθελα να τρυπήσω αμυγδαλές σε κοινή θέα. Τεσπά δημοκρατία ΔΕΝ έχουμε. Όποιος στο είπε είναι ψεύτης, υποκριτής, μαζοχιστής, αντιπρόσωπος και υποκριτής. Όσο αφορά την παρέλαση αφού θέλουν να την κάνουν ας την κάνουν. Δεν βρίσκω το λόγο βέβαια. Δεν με ενοχλεί όμως. Από τη στιγμή που δε με ενοχλεί no problemos. Για την υιοθεσία λόγο του ότι παίρνεται μια απόφαση για λογαριασμό τρίτου χωρίς τον τρίτο είναι λίγο δύσκολο να εκφέρω άποψη. Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας ψηφίζω όχι. Είναι μια λεεεεεραααα λεεεραααα φτου στον κόρφο μας!
Dark_Duck Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι ομως δεν βοηθας κ πολυ.Το εαν εχω ιδεα τι παω να κανω,πως κ γιατι αστο περισσοτερο σε μενα κ ασε την ''ευαισθησια'' για το τι ενδεχεται να περασει η οχι το παιδι μου σε εκεινους που θα πονεσουν οντως για αυτο παιδι.Δεν γεννηθηκα με μανιουλ γονεα αλλα τουλαχιστον εχω την διαθεση να προσπαθησω. Απο φαουλ σε φαουλ το πας. Γονεας = πατερας + μητερα, ενω εδω εχουμε Πατέρα + ιμιτασιον μητέρα. Βεβαια η Ευρωπαική Ενωση προσπαθει καταργόντας τους όρους και αντικαθιστόντας τους με γονέας Α και γονέας Β αλλά η πικρή αλήθεια παραμένει. Κανένας δεν γεννιέται με manual στο χερι για το πως θα γίνει καλός γονέας, αλλα τουλάχιστον ολοι γεννιόμαστε απο μια φυσική βιολογική μανα με την συνδρομή ενος βιολογικού πατερα. Τοτε προσπαθησε περισσοτερο,διοτι αφενος α)σχολια περι μη φυσιολογικοτητας δεν θα μου κατσουν κ ιδιαιτερα καλα κ β)δεν θα εκτιμησω κ ιδιαιτερα ''κλισε'' αποψεις που τσουβαλιαζουν μεριδα ανθρωπων.Οσο για την γκει παρελαση per se εχω μιλησει στις πρωτες σελιδες. Προσωπικά οτι ειχα να πω και ν ακούσω πανω στο θέμα το ειπα. α)Το πως θα σου κάτσουν τα σχόλιά μου γκουχχου γκουχχχ... ας μην συνεχισω. β)Κάνε μου μια χάρη ανεβα στην ταράτσα και πήδα σκεπτόμενος πως είτε θα πας προς τα πάνω είτε πως οταν σκασεις κάτω θα κάνει γκελ και θα ξανανεβεις στην ταράτσα. Τοσο τρομακτικές ειναι οι απόψεις σου περι κλισε και τσουβαλιάσματος. BTW τα παιδάκια στο Athens Pride 2010 παλικάρια δεν τα λες...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απο φαουλ σε φαουλ το πας. Γονεας = πατερας + μητερα, ενω εδω εχουμε Πατέρα + ιμιτασιον μητέρα. Βεβαια η Ευρωπαική Ενωση προσπαθει καταργόντας τους όρους και αντικαθιστόντας τους με γονέας Α και γονέας Β αλλά η πικρή αλήθεια παραμένει. Κανένας δεν γεννιέται με manual στο χερι για το πως θα γίνει καλός γονέας, αλλα τουλάχιστον ολοι γεννιόμαστε απο μια φυσική βιολογική μανα με την συνδρομή ενος βιολογικού πατερα. Προσωπικά οτι ειχα να πω και ν ακούσω πανω στο θέμα το ειπα. α)Το πως θα σου κάτσουν τα σχόλιά μου γκουχχου γκουχχχ... ας μην συνεχισω. β)Κάνε μου μια χάρη ανεβα στην ταράτσα και πήδα σκεπτόμενος πως είτε θα πας προς τα πάνω είτε πως οταν σκασεις κάτω θα κάνει γκελ και θα ξανανεβεις στην ταράτσα. Τοσο τρομακτικές ειναι οι απόψεις σου περι κλισε και τσουβαλιάσματος. BTW τα παιδάκια στο Athens Pride 2010 παλικάρια δεν τα λες... Συγνωμη,αλλα οταν μου λες οτι οι γκει γενικα κ αοριστα εμφανιζουν την ταδε συμπεριφορα ,αυτο δεν ειναι τρομακτικο?Δεν δειχνει ιδιαιτερα ελευθερη σκεψη βασικα.Οπως κ να εχει αυτες ακριβως οι στερεοτυπικες αντιληψεις πρεπει να εκλειψουν.Κατανοεις οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι μια σημαντικη μεριδα του γενικου πληθυσμου κ συμπεριφερονται,ενεργουν κ συμμετεχουν στην κοινωνια με διαφορετικους τροπους.Δεν ειμαι εδω για να μιλησω υπερ των ομοφυλοφιλων,αμφιφυλοφιλων γενικα κ αοριστα,απλα να προσβαλω με τον τροπο που μπορω τα ''τσουβαλιασματα'' της ανθρωπινης συμπεριφορας που ισως βοηθουν σε ανεπιτρεπτες στεροτυπικες αντιληψεις κ ενδεχεται να οδηγησουν σε ομοφοβια. Επισης μιλας για το πως γεννιομαστε,ενω το ζητουμενο ειναι πως μεγαλωνουμε επι της ουσιας.Καλιστα βλεπεις γυρω σου μονογονεικες οικογενειες,διαλυμενες οικογενειες κ σιγουρα οχι το προτυπο του μοντελου ''μαμα-μπαμπας''.Τωρα εαν το πως γεννιομαστε ειναι επιχειρημα για την προσβολη της φυσιολογικοτητας των ομοφυλοφιλων εμενα για ακυρο μου φαινεται.Σε καθε περιπτωση φυσιολογικος κοινωνιολογικα/κοινωνικα κτλ ειναι διαφορετικο απο το επι της ουσιας ''φυσιολογικος'' ,φυσιολογικοτητα για την οποια η επιστημη μας πληροφορει πως ηδη απανταται στην ομοφυλοφιλια κ αμφιφυλοφιλια.Απο την στιγμη που το ενα εχει ηδη απαντηθει απο την Ψυχολογια κ Ψυχιατρικη εκεινο που μενει ειναι ο περιορισμος των ανταγωνιστικων αντιληψεων περι μη φυσιολογικοτητας σε κοινωνικο επιπεδο. Εκει λοιπον (κ για να απαντησω στην ερωτηση σου για το πως θα επρεπε το παλεψουμε το θεμα με τις κοινωνικες δομες)πρεπει να δρασουμε διτα.Αφενος συστηματικη ενημερωση στην σωστη βαση περι του επιστημονικου κεκτημενου για την φυσιολογικοτητα της ομοφυλοφιλης κ αμφιφυλοφιλης σεξουαλικοτητας κ αφετερου συστηματικη προωθηση της ομοφυλοφιλιας/αμφιφυλοφιλιας ως υγιη προτυπα στην κοινωνια.Αρχικα βηματα θα μπορουσαν να αφορουν την προωθηση της εικονας της συντροφικοτητας γκει ζευγαριων ως κατι υγιες αλλα κ θεμιτο μεσα στην κοινωνια (κατι που νομιζω ηδη καμπανια του Υπουργειου Εσωτερικων εχει αρχισει στην Ελλαδα) καθως κ παραλληλα συστηματικη παρουσια των επισημων κρατικων μηχανισμων σε εκδηλωσεις που αφορουν ζητηματα γυρω απο την ομοφυλοφιλια(καλη ωρα οπως γινεται τωρα με την παρελαση).Απο την μια αυτο δειχνει πως το θεμα δεν αποτελει ταμπου για το κρατος κ αναγνωριζει πως μονο μεσα απο μια λογικη αποδοχης η ομοφοβια κ οι στερεοτυπικες αντιληψεις θα εκλειψουν. Βασικα το οτι υπαρχουν ακομα κ σημερα ανθρωποι που θεωρουν οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι φυσιολογικο κ ειναι παρεκλιση,ανωμαλια γουαεβερ,ειναι αυτο που πρεπει να χτυπηθει κατα κρατος κ για εμενα αλυπητα.Σπαζωντας τα στερεοτυπα προκαλουμε αντιδρασεις απο την μια αλλα παραλληλα δινουμε κ χωρο στην κοινωνια να εξελιχθει.Αφενος διοτι περιοριζουμε συστηματικα προβληματικες αντιληψεις οπως πχ οι δικες σου, περιορισμος των οποιων βοηθαει σε μεγαλο βαθμο στην αποδοχη του γενικου πληθυσμου κ παραλληλα δρα ψυχοπροφυλακτικα κ για τους ιδιους τους ομοφυλοφιλους (ειδικα νεαρους ενηλικες,εφηβους)μιας κ γνωριζουμε πως θυματα της ομοφοβιας δεν ειναι μονο οι ετεροφυλοφιλοι αλλα κ οι ιδιοι οι ομοφυλοφιλοι (κατι που ενδεχομενος μπορει να εχει σημαντικες επιπλοκες στην λειτουργικοτητα ειδικα των νεαροτερων ομοφυλοφιλων/αμφιφυλοφιλων).
Aztec Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Βασικα το οτι υπαρχουν ακομα κ σημερα ανθρωποι που θεωρουν οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι φυσιολογικο κ ειναι παρεκλιση,ανωμαλια γουαεβερ,ειναι αυτο που πρεπει να χτυπηθει κατα κρατος κ για εμενα αλυπητα. Γιατί θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό εσύ ?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γιατί θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό εσύ ? Παντως χωρις πλακα,ελπιζω οτι μελλοντικες γενεες θα βλεπουν τετοια ποστ απο κοινωνιολογικης αποψης για τις αντιληψεις που επικρατουσαν ακομα κ το 2011 σε καποια μεριδα πληθυσμου. Καλο το βιντεακι του youtube αλλα παρε με μεγαλυτερη λεπτομερια τις θεσεις που αποτελουν το επιστημονικο κεκτημενο υστερα απο 70 κ πλεον χρονια καλοσχεδιασμενης επιστημονικης ερευνας. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Is homosexuality a mental illness or emotional problem? No. Psychologists, psychiatrists, and other mental health professionals agree that homosexuality is not an illness, a mental disorder, or an emotional problem. More than 35 years of objective, well-designed scientific research has shown that homosexuality, in and itself, is not associated with mental disorders or emotional or social problems. Homosexuality was once thought to be a mental illness because mental health professionals and society had biased information. In the past, the studies of gay, lesbian, and bisexual people involved only those in therapy, thus biasing the resulting conclusions. When researchers examined data about such people who were not in therapy, the idea that homosexuality was a mental illness was quickly found to be untrue. In 1973 the American Psychiatric Association confirmed the importance of the new, better-designed research and removed homosexuality from the official manual that lists mental and emotional disorders. Two years later, the American Psychological Association passed a resolution supporting this removal. For more than 25 years, both associations have urged all mental health professionals to help dispel the stigma of mental illness that some people still associate with homosexual orientation. Since 1975, the American Psychological Association has called on psychologists to take the lead in removing the stigma of mental illness that has long been associated with lesbian, gay, and bisexual orientations. The discipline of psychology is concerned with the well-being of people and groups and therefore with threats to that well-being. The prejudice and discrimination that people who identify as lesbian, gay, or bisexual regularly experience have been shown to have negative psychological effects. This pamphlet is designed to provide accurate information for those who want to better understand sexual orientation and the impact of prejudice and discrimination on those who identify as lesbian, gay, or bisexual.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν χρειάζεται επιστήμη. Common sense είναι Μπα για mindfucks τα κοβω με σκοπο την συντηρηση στερεοτυπων που υποδαυλιζουν την ομοφοβια.Κοινως,φτηνη πολεμικη για να ειμαστε σε κουβεντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.