jimarass Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Παιδιά έχω δύο απορίες: 1) Στις δαπάνες του κωδικού 49 περιλαμβάνονται ασφάλιστρα αυτοκινήτου? 2) Έχω δώσει ένα ποσό 50 ευρώ στο χαμόγελο του παιδιού. Που το γράφω αυτό? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Από όσο θυμάμαι όχι. Στο 49 βάζεις τις απλές αποδείξεις, ενώ υπάρχουν άλλες κατηγορίες που σου μειώνουν το εισόδημα (ιατρικές, ενοίκια, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ετσι νομίζω και εγώ,τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου δέν λογίζονται πουθενά στην φορολογική δήλωση. Για δωρεές στο πεδίο 725 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Για ξηγηθητε λιγο,με αγγαρεψε η μανα μου να της την κανω ονλαιν.Οι κωδικοι που σου δινουν ισχυουν για παντα εαν δεν τους αλλαξεις ωστε να την κανεις ονλαιν?Τους την ειχα κανει περισυ μου ειχαν στειλει ημεηλ αλλα η το εχασα η δεν μπορω ακομα να το βρω για καποιο λογο.Τι γινεται με τους ονλαιν κωδικους αμα τους εχεις χασει? ΕΝΤΙΤ Ακυρο το παραπανω ,τους βρηκα τους κωδικους για ονλαιν, εκανα ομως την εξης βλακεια.Στη αρχικη επιβεβαιωση των στοιχειων της μανας μου αφησα εκ παραδρομης το ''εγγαμος'' απο περισυ, ενω αυτη την στιγμη η μητερα μου τελει σε χηρεια.Βασικα δεν νομιζω να εππηρεασει σε κατι,αλλα ξερει κανεις πως αλλαζει αυτη η παπαριτσα?Ολα τα εψαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 [...] Ακυρο το παραπανω ,τους βρηκα τους κωδικους για ονλαιν, εκανα ομως την εξης βλακεια.Στη αρχικη επιβεβαιωση των στοιχειων της μανας μου αφησα εκ παραδρομης το ''εγγαμος'' απο περισυ, ενω αυτη την στιγμη η μητερα μου τελει σε χηρεια.Βασικα δεν νομιζω να εππηρεασει σε κατι,αλλα ξερει κανεις πως αλλαζει αυτη η παπαριτσα?Ολα τα εψαξα Αν δεν κάνω λάθος, για ν αλλάξει κάποια απ τα «σταθερά» στοιχεία, πρέπει να πάει από εφορία. Γι αυτό εδώ και 3 χρόνια δεν έχω δηλώσει τον νέο αριθμό ταυτότητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, για ν αλλάξει κάποια απ τα «σταθερά» στοιχεία, πρέπει να πάει από εφορία. Γι αυτό εδώ και 3 χρόνια δεν έχω δηλώσει τον νέο αριθμό ταυτότητας... Κοιτα,θυμαμαι χαρακτηριστικα πριν πατησω επιβεβαιωση μου εβγαζε στο εγγαμος ενα μπλε πλαισιακι με λινκ υποθετω για επεξηγηση αλλα ξεχαστηκα κ εκανα την επιβαιωση χωρις να το διορθωσω σε χηρεια (αν δλδ οντως προβλεποταν).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Το συγκεκριμένο πεδίο δεν το έλεγξα αλλά τον αριθμό ταυτότητα που μ ενδιέφερε, έλεγε πως θα πρεπε να πάω από εφορία. Δεν είμαι βέβαιος αν έλεγε για όλα το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, για ν αλλάξει κάποια απ τα «σταθερά» στοιχεία, πρέπει να πάει από εφορία. Γι αυτό εδώ και 3 χρόνια δεν έχω δηλώσει τον νέο αριθμό ταυτότητας... Ισχύει.Συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση,οτι είμαι ο τάδε και η ταυτότητα απο Χ έγινε Ψ.Υπογραφή σφραγίδα και γειά σας. Το σπαστικό είναι οτι πρέπει να πας ο ίδιος απο εκεί,εκτός και αν έχεις κάνει κάποια εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.