Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση παλιου computer φιλου!

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν μερικα χρονια ειχα γνωρισει εναν φανταστικο τυπο που τον ελεγαν Γιωργο, σε μια συναλλαγη απο το emarket. Μετα την πρωτη μας συναντηση γιναμε φιλοι και βγαιναμε ποτε,ποτε για καφε και συζηταγαμε για θεματα computer και οχι μονο. Το 2007 νομιζω ειχαμε κανονισει ενα ραντεβου,και μου ετυχε κατι το απροοπτο,οπως και χαλασε το κινητο μου που ειχε μεσα τον αριθμο του.

Δεν μπορεσα να επικοινωνησω απο τοτε.Εν τω μεταξυ ειχα καποια προβληματα προσωπικα με την τοτε κοπελα μου,πολυ πιεση στην εργασια μου και προσωρινα τον ξεχασα.

Καποια στοιχεια του ωστε αν ειναι μελος του insomnia να μου στειλει pm.

1.Εχει εξαιρετικες γνωσεις για PC.

2. Ηταν AMD cpu tester.(Και πληρωνοταν μεσω τραπεζης απο την AMD.)

3.Στο emarket ειχε δωσει ενα περιεργο username που ειχε σχεση με ενα σκυλακι που ειχε μικρος.Δυστυχως το emarket επαθε καποιο προβλημα πριν μερικα χρονια και εχει σβησει ολες τις αξιολογησεις πριν το 2006,οποτε δεν μπορω να τον βρω απο κει.

4. Ανθρωπος πανεξυπνος που μισουσε τις κοινωνικες συμβατικοτητες.

5.Ειχε πεταξει αεροπλανο στην Αφρικη.(Οχι ''με'' ,ηταν πιλοτος.:devil:)

6.Ηταν αρκετα εκκεντρικος και μερικες φορες οξυθυμος αλλα ποτε προς καποιον που δεν εφταιγε.

7.Ο πατερας του ηταν αστυνομικος.

8.Την τελευταια φορα που ειχαμε βρεθει κανονικα,πριν μου χαλασει το κινητο,ειχαμε παει σε μια καφετερια στα Εξαρχεια και ειχε χτυπησει το κεφαλι του στο πισω μερος ενος τοιχου,οπου υπηρχε μια οντως ηλιθια ξυλινη διακοσμητικη προεκταση κοντα στην θεση που καθοταν ο πελατης.Ειχε γινει εξω φρενων. :devil:

(Λοιπον Γιωργο ειμαι ο Παναγιωτης απο Ανω Πατησια,αν δεις το μυνημα,επειδη εισαι ιδιοφυης θα καταλαβεις ποιος ειμαι,σε παρακαλω στειλε p.m.)

(Θελω να διαβεβαιωσω τον moderator,οτι εξαντλησα τροπους να ερθω σε επικοινωνια με τον παλιο μου φιλο και σκεφτηκα λογω της μεγαλης δημοφιλοτητας του site να γραψω αυτο το θεμα-αγγελια.Αν παραβαινω καποιους κανονες ,παρακαλω διαγραψτε το και συγνωμη. Επισης ζητω συγνωμη και απο τα υπολοιπα μελη του insomia που πιθανον θα θεωρησουν το θεμα βαρετο.Αλλα παιδια,κοπελα βρισκεις ευκολα για παρεα,καλο,πραγματικο φιλο δυσκολα.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

[...]

(Θελω να διαβεβαιωσω τον moderator,οτι εξαντλησα τροπους να ερθω σε επικοινωνια με τον παλιο μου φιλο και σκεφτηκα λογω της μεγαλης δημοφιλοτητας του site να γραψω αυτο το θεμα-αγγελια.Αν παραβαινω καποιους κανονες ,παρακαλω διαγραψτε το και συγνωμη. Επισης ζητω συγνωμη και απο τα υπολοιπα μελη του insomia που πιθανον θα θεωρησουν το θεμα βαρετο.Αλλα παιδια,κοπελα βρισκεις ευκολα για παρεα,καλο,πραγματικο φιλο δυσκολα.)

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν παραβαίνει κανέναν κανόνα.

Καλή επιτυχία. :)

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Λοιπον Γιωργο ειμαι ο Παναγιωτης απο Ανω Πατησια,αν δεις το μυνημα,επειδη εισαι ιδιοφυης θα καταλαβεις ποιος ειμαι,σε παρακαλω στειλε p.m.

so-much-win-face.png

694...

Είπες ένα σημαντικό στοιχείο που ίσως και να σε βοηθήσει να τον βρεις αλλά δεν του έδωσες προσοχή.

Είναι όπως λες AMD tester οπότε σημαίνει οτι παρακολουθεί τα δρώμενα σχετικά με την εταιρία και τους επεξεργαστές της άρα πολύ πιθανό να μπαίνει σε σχετικά με AMD forum.Οπότε εγώ στη θέση σου θα γραφόμουν σε 2-3 τέτοια forum και πολύ πιθανό να τον πετύχαινα.

Μπορείς επίσης να γράψεις σε αυτά τα forum ένα τίτλο όπως πχ AMD tester Very Important για να του τραβήξεις την προσοχή μιας και θα φαίνεται και στο search του google...

Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου , χρόνια πολλά και καλή ανάσταση να έχουμε

... AMD tester Very Important για να του τραβήξεις την προσοχή μιας και θα φαίνεται και στο search του google...

κι αν το κανει και Greek AMD tester Very Important ισως τραβηξει ακομα πιο ευκολα την προσοχη :)

(αληθεια...ισως ενα email στην AMD να βοηθουσε κι αυτο; ποσους πια να εχουν στην ελλαδα, με το ονομα γιωργος, που μενει αθηνα; σαν ονομα και τοπος διαμονης μπορει να ειναι τραγικα κοινα, αλλα η παραμετρος amd cpu tester κανει την τεραστια διαφορα!)

Mεσω μειλ δεν ετυχε να μιλησετε για την τοτε συναλλαγη??

Γεια σου Πανο!

Ασφαλως αλλα αυτο ηταν πανω απο 6 χρονια πριν.Εγω σβηνω τα emails καθε μερα.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 23 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 23 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Χαθηκαν κατα την εγγραφη:

...Γιωργο αγορινα μου σε ξεχασα 4 χρονια αλλα μου τυχε κατι τωρα και σε χρειαζομαι..

Eπισης χασαμε το video reaction αλλα βρηκαμε μια αναπαρασταση εξαιρετικα αυθεντικη:

rmlp8i.jpg

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 23 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 23 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Σορρυ αλλα αυτα ειναι μασιβ μπουλσιτ..Δεν εχω καμμια αναγκη τα κινητρα μου ειναι φιλικα. Λειμ λαικ χελλ.

• Moderators

Ηταν δυσκολη προσπαθεια ουτως η αλλως.

Δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Μηπως να εγραφες το username που ειχε και το username που ειχες εσυ?

Γενικα επειδη ολοι μας εχουμε εκλαμψεις, θα μπορουσε καποια στιγμη να googlαρε το username που ειχε τοτε και να επεφτε στο θεμα αυτο (ιδιαιτερα αν ειναι και περιεργο nick).

Δεν βοηθαω, I know, απλα λεω.

Παρεμπιπτοντως και εγω ψαχνω ενα ατομο απο το 2003 (τρεχα γυρευε) και ειναι ο λογος που εχω το συγκεκριμενο nick εδω (και γενικοτερα :))

Τελος παντων, καλη επιτυχια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...