Προς το περιεχόμενο

back up

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω βαλει εδω και καιρο στο αναβαθμισμενο μου pc τα windows 7 64bit αλλα ειμαι απογοητευμενος καθως αντιμετωπιζω μεγαλα προβληματα με τα windows update οπου τα περισσοτερα δεν τα κανει install(αγνωστο γιατι)...οπως πχ το service pack 1....

σκεφτομαι λοιπον να περασω στα windows 7 32bit.....

Ωστοσο στο pc εχω της παναγιας τα ματια απο αρχεια,προγραμματα,ρυθμισεις κτλ......

ειναι δυνατον να τα κανω αυτα back up?????και μετα να κανω φυσικα format και να βαλω τα 32 bit....

χωρις να χρειαστει να ξαναπερναω ολες τις ρυθμισεις....

δεν εχω ιδεα πως γινεται το back up σε περιβαλλον windows.....

Ευχαριστω πολυ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι με προγραμματα οπως Norton ghost και acronis δεν θα καατφερεις κατι λογω διαφορας σε bit.Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος.

Ακομα και να γινοταν θα επρεπε να εχεις παρει image οταν το pc ηταν στα καλα του.

δεν καταλαβαινω φιλε μου τι μου απαντησες....back up μπορω να κανω???μια χαρα ειναι ο υπολογιστης μου απλα θελω να βαλω τα 32....

Εσυ ειπες οτι :

Παιδια εχω βαλει εδω και καιρο στο αναβαθμισμενο μου pc τα windows 7 64bit αλλα ειμαι απογοητευμενος καθως αντιμετωπιζω μεγαλα προβληματα με τα windows update οπου τα περισσοτερα δεν τα κανει install(αγνωστο γιατι)...οπως πχ το service pack 1....

σκεφτομαι λοιπον να περασω στα windows 7 32bit.....

Αν ειναι μια χαρα τι προβλημα εχεις ?

Αν τα update ειναι το μονο προβλημα θα υπαρχει λυση.

αν μου βρεις λυση εγω υποκλινομαι...δεν κανει install πολλα update....και κυριως με ενδιαφερει το service pack 1....το κατεβαζω και χειροκινητα και παω να το βαλω αλλα ΔΕΝ....πρωτα μου λεγε να κατεβασω ενα windows readiness tool κατι τετοιο...τοι κατεβασα αλλα καμια διαφορα...δεν κανει install updates..... :whistle: :whistle:

αν μου βρεις λυση εγω υποκλινομαι...δεν κανει install πολλα update....και κυριως με ενδιαφερει το service pack 1....το κατεβαζω και χειροκινητα και παω να το βαλω αλλα ΔΕΝ....πρωτα μου λεγε να κατεβασω ενα windows readiness tool κατι τετοιο...τοι κατεβασα αλλα καμια διαφορα...δεν κανει install updates..... :whistle: :whistle:

Εχω windows 7 32bit και δεν μπορω να ξερω αλλα αν σου βγαζει αριθμο καποιου error ισως στο google βρεις λυση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Νομιζω οτι με προγραμματα οπως Norton ghost και acronis δεν θα καατφερεις κατι λογω διαφορας σε bit.Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος.

Ακομα και να γινοταν θα επρεπε να εχεις παρει image οταν το pc ηταν στα καλα του.

Ερώτηση. Με τα Windows 7 - στο τμήμα εκεί του Backup - που κάνει ''Create System Image'', αν το δημιουργήσεις αυτό το image και έπειτα αν κάτι πάθει το pc κλπ bootareis και κάνεις restore απο created system image --> τότε: Επαναφέρει όλα τα προγράμματα με τις ρυθμίσεις τους?? πχ.επιλεγμένους ήχους σε skype,msn ή τρόποι επιλογής εμφάνισης, επιλογές ρυθμίσεων με ports στο modem-router, επιλεγμένα τhemes, φόντο, γραμματοσειρά σε διάφροα προγράμματα?? αυτό είναι το σημαντικοτερο που με ενδιαφέρει εγώ για να κάνω ενα 'backup-system image'. Γνωρίζει κανείς συγκεκριμένα?

Ξεκίνα από το πιο απλό. Καθαρισμό registry... κατέβασε το ccleaner, χρησιμοποίησε τον καθαριστή και μετά στο Μητρώο του ίδιου προγράματος, έλεγχος παραμέτρων και διόρθωση αυτών. Μια επανεκκίνηση και το πρόβλημα θα λυθεί.

Ερώτηση. Με τα Windows 7 - στο τμήμα εκεί του Backup - που κάνει ''Create System Image'', αν το δημιουργήσεις αυτό το image και έπειτα αν κάτι πάθει το pc κλπ bootareis και κάνεις restore απο created system image --> τότε: Επαναφέρει όλα τα προγράμματα με τις ρυθμίσεις τους?? πχ.επιλεγμένους ήχους σε skype,msn ή τρόποι επιλογής εμφάνισης, επιλογές ρυθμίσεων με ports στο modem-router, επιλεγμένα τhemes, φόντο, γραμματοσειρά σε διάφροα προγράμματα?? αυτό είναι το σημαντικοτερο που με ενδιαφέρει εγώ για να κάνω ενα 'backup-system image'. Γνωρίζει κανείς συγκεκριμένα?

Νομιζω αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει σε ολες τις εκδοσεις windows 7.Σε home premium δεν την βλεπω.

Νομιζω αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει σε ολες τις εκδοσεις windows 7.Σε home premium δεν την βλεπω.

το ζήτημα είναι->τα κάνει αυτά που αναφέρω?? εγω τα home εχω και κάνει system image.

Ένα προς ένα αντιγραφή γίνεται,ο,τι έχεις περασμένο την στιγμή που θα πάρεις το image θα υπάρχει «τα πάντα όλα» όπως λένε ρυθμίσεις και τα πάντα.

Το σημαντικό είναι να κάνεις και το δισκάκι εκκινήσεις (ακόμα και να τα έχεις σε dvd τα windows) και να γράψεις το αρχείο που προκύπτει σε τουλάχιστον 2 σκληρούς.

Μα αν επαναφέρει το Image Θα επαναφέρει και τα 64άρια

@ts

Αφού θα πας σε 32άρια τις ρυθμίσεις θα τις ξανακάνεις. Τα αρχεία σου μπορεί να τα επαναφέρεις από το Image αλλά όχι τις ρυθμίσεις καθώς έτσι θα επαναφέρεις και λειτουργικό...

παιδιά τι εννοείτε? εχω φτιάξει 3 bootable default dvds για τα Windows 7 Home απο την εφαρμογή των win7 που έχω (υπολογιστής στα 64) και σκέφτομαι να κάνω αυτό το system image έτσι ώστε αν γίνει τίποτα, να κάνω ενα boot με τα default dvds όπου επανέρχεται στην αρχική κατάσταση και μετά με το restore point απο την εφαρμογή πάλι των win7 επαναφέρει το σύστημα όπως το έχω τώρα. Δεν υπολογίζω κάτι σωστά?

Άν σκέφτεσαι να το κάνεις επαναφορά πάλι σε 64άρια καλά τα λες, αν και δεν χρησιμοποιώ τα windows για επαναφορά αλλά image.

Όμως ο ts θέλει από 64άρια να πάει σε 32άρια (άλλα windows δηλαδή) και θέλει εκτός από τα αρχεία του (word,excel,photos,songs,...) να κρατήσεις ΚΑΙ τις ρυθμίσεις που έχει κάνει σε Χ προγράμματα.

Ο τρόπος που ειπώθηκε για image, θα τον καλύψει ΜΟΝΟ στα αρχεία του (word,excel,photos,songs,...). Από εκεί και πέρα

1. Αν μπει με το bootable cd του acronis πχ και κάνει επαναφορά το Image, έχοντας περάσει τα 32άρια στο σύστημα, αυτό που θα καταφέρει είναι, να επαναφέρει το pc, στη στιγμή που πήρε το Image ΜΑΖΙ με τα 64άρια. Αρα άδικα έβαλε 32άρια...

2. Από τη στιγμή λοιπόν που θέλει να αλλάξει windows, τις ρυθμίσεις προγραμμάτων θα τις ξανακάνει.

εκτός αν έχω χάσει κανένα επεισόδιο που αν υπάρχει είμαι όλη αυτιά

αυτο που λες 'O τρόπος που ειπώθηκε για image, θα τον καλύψει ΜΟΝΟ στα αρχεία του (word,excel,photos,songs,...). Από εκεί και πέρα..' ισχύει και όταν κάνεις system image απο τα 64αρια Win7 (64 pc) και κάνεις restore απο τα default dvds (Win7 - 64)??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...