Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Crazy Sundays Το πιο ενδιαφερον που βρισκω ειναι το αρκουδακι καμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Tα ΝΟΚΙΑ ηχεια μου ερεσαν στην αρχη, γιατι νομιζα οτι ηταν ασυρματα με ΒΤ. Τελικα ειναι με καλωδιο ομως, και θελουν και 4 μπαραριες. Κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Πήρα το στικάκι ΡΝΥ8gb.Φαίνεται πολύ μικρό και αρκετά γρήγορο για τα λεφτά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Συνεχιζει την παραδοση με τις ψηφιακές φωτογραφικές που ''σκοτώνει'' το crazy sundays. H superzoom της fujifilm δεν αξιζει τιποτα. καλυτερες φωτογραφιες θα βγαλετε με μια compact των 100€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 όλο μούφες πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Συνεχιζει την παραδοση με τις ψηφιακές φωτογραφικές που ''σκοτώνει'' το crazy sundays. H superzoom της fujifilm δεν αξιζει τιποτα. καλυτερες φωτογραφιες θα βγαλετε με μια compact των 100€ Γιατι το λες αυτο? Εχω εδω και 1 χρονο σχεδον την FUJIFILM FINEPIX S2500HD και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Για τα λεφτα της βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Το μοντελο που δινουν τωρα δε νομιζω να ειναι πολυ διαφορετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Γιατι το λες αυτο? Εχω εδω και 1 χρονο σχεδον την FUJIFILM FINEPIX S2500HD και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Για τα λεφτα της βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Το μοντελο που δινουν τωρα δε νομιζω να ειναι πολυ διαφορετικο. μονο που δεν εχει την 2500 το crazy...εχει την 2800 που ειναι τρισαθλια στην ποιοτητα φωτογραφιας. η 2500 ειναι αψογη οπως και οι περισσοτερες φωτογραφικες της fujifilm με χαρακτηριστικο την καλη ποιοτητα φωτογραφιας ανεξαρτητως budget. απλα ηθελα να τονισω οτι οτιδηποτε παγιδα και φολα προιον που και που βγαζει μια καλη εταιρια...που το χανεις που το βρισκεις στο crazy σε τιμη ΄΄σκοτωμα΄΄... να σε ρωτησω αφου εχεις την 2500...βγαζει τοσο καλο βιντεο οσο εχω διαβασει???το σκεφτομαι να την αποκτησω στα 220 € που κανει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εγω λεω να τσιμπισω την καμαριερα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Σε αυτή την κατηγορία τιμής για ψηφιακές compact που συνδιάζουν καλές φώτο με καλό video προτείνω τις κάτωθι: http://www.skroutz.gr/s/254001/Sony-DSC-HX5V.html (€219) http://www.skroutz.gr/s/257745/Samsung-WB650.html (€199) http://www.skroutz.gr/s/266429/Casio-Exilim-EX-FH100.html (€199) http://www.skroutz.gr/s/87943/Sony-DSC-WX1.html (€189) Στο youtube μπορείτε να βρείτε δείγματα από τα video που τραβάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parispau Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ από το e-shop! Το headset λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη! Παιδιά ο δέκτης FINLUX DVB-T SD MPEG-4 AVC/H.264 στα 25 € για την τριτοτέταρτη τV λέει τιποτα?? Link γιατί είναι τόσο φθηνός μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και είναι κι αυτός τελείως μούφα ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μάλλον επειδή δεν παίζει ταινίες από USB, από ότι κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Και δεν είναι HD. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε SD δέκτες. Σύντομα θα ξεκινήσουν HD μεταδώσεις από τα κρατικά κανάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ρε το αρκουδακι λεμε ρεεεεεεεε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ρε το αρκουδακι λεμε ρεεεεεεεε..... εγω λεω να ξεκοιλιασω ενα απο τα jumbo & να βαλω μεσα τη cam Που ηδη εχω & κα8εται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.