_chris_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ένας υπολογιστής για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να έχει: Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ κάρτα ήχου/ μητρική πλακέτα Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ κάρτα ήχου/ επεξεργαστή/ ψύκτρα επεξεργαστή Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ κάρτα ήχου/ επεξεργαστής/ τροφοδοτικό/ μητρική πλακέτα Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ ηχεία/ επεξεργαστής/ οθόνη/ μητρική πλακέτα στην προσπάθεια μου να βρω δουλειά μου τέθηκε αυτή η ερώτηση. γιατί εμένα μου φαίνεται κάπως; (δεν με ικανοποιεί απόλυτα καμία απάντηση) το τελευταίο δεν στέκει καλύτερα;
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Η κάρτα ήχου,η οθόνη, και τα ηχεία είναι παραπλανητικά. Η 3 απάντηση είναι η πιο λογική μιας και έχει και το τροφοδοτικό που είναι φυσικά απαραίτητο...
_chris_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εγώ λέω το 3. σημειώστε λάθος. κι εγώ το 3 ήθελα να γράψω. οπότε συμφωνούμε
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Η κάρτα ήχου,η οθόνη, και τα ηχεία είναι παραπλανητικά. Η 3 απάντηση είναι η πιο λογική μιας και έχει και το τροφοδοτικό που είναι φυσικά απαραίτητο... Τook the words right out of my keyboard. εδιτ: Και αντε το τροφοδοτικό είναι το απαραίτητο για να παρουν όλα μπρος, που είναι ενας δίσκος οέο? Σωστή απάντηση: None of the above ή Νο3 +δίσκος -καρτα ήχου lol
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 απο περιεργια, για τι δουλεια προκειτε? Διανομή τεχνικού διαφημιστικού φυλλαδίου πόρτα-πόρτα
_chris_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 απο περιεργια, για τι δουλεια προκειτε? πωλητής
tarantules Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τook the words right out of my keyboard. εδιτ: Και αντε το τροφοδοτικό είναι το απαραίτητο για να παρουν όλα μπρος, που είναι ενας δίσκος οέο? Σωστή απάντηση: None of the above ή Νο3 +δίσκος -καρτα ήχου lol Εαν υποθέσουμε οτι και μόνο το BIOS να φορτώσει σημαίνει οτι ο υπολογιστής δουλεύει (ακόμα και χωρίς φόρτωση λειτουργικού), πάει κι έρχεται σαν απάντηση.Όχι σαν ολοκληρωμένη απάντηση όμως. Πάντως υποψιάζομαι οτι μπορεί να είναι και από εξετάσεις της comptia για τεχνικούς hardware μιας και είχα περάσει τις εξετάσεις και είχε (τότε) αρκετά μαργαριτάρια.Μάλιστα στο Comptia Network που είχα επίσης δώσει , μας είχαν στείλει ένα demo με ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις όπου τα λάθη έβγαζαν μάτι.Σε 100 ερωτήσεις είχαν 20-30 κραυγαλέα λάθη.Τους είχα στείλει με mail τις σωστές απαντήσεις με φόβο μη μπω και στο ματι τους και με κόψουν...
gtroza Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 το BIOS "σχεδόν λειτουργικό είναι ή κάνω λάθος; .
Mvpgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά υπάρχουν και diskless συστήματα (thin clients, clusters etc). Το "3" είναι το πιο σωστό.
scullyist Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 To σκέφτηκα μωρέ τo ΒΙΟS αλλά και πάλι είναι αυτό που είπες. Βασικά όλα ξεκινάνε από την ασάφεια της ερώτησης τους. Δηλαδή απλά για να πούμε ότι είναι έστω το 3, πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι ρωτάνε για βασική λειτουργία, απλά να πάρει μπρος, όχι εν πλήρη λειτουργία/χρήση Η/Υ. Είπαμε να βάζουν παγίδες ερωτήσεις αλλά μήπως το παρακάνανε? Αν δεν είναι απλά λάθος τους όπως λες LOL Παιδιά υπάρχουν και diskless συστήματα (thin clients, clusters etc). Το "3" είναι το πιο σωστό. οκ, αυτό δεν το κατείχα/ω. Αλλά και πάλι λες "το πιο", οπότε προφανώς ισχύει το περί ασάφειας πάλι. Σκόπιμης-ξεσκόπιμης..
AnOldFriend Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ένας υπολογιστής για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να έχει: Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ κάρτα ήχου/ μητρική πλακέτα Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ κάρτα ήχου/ επεξεργαστή/ ψύκτρα επεξεργαστή Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ κάρτα ήχου/ επεξεργαστής/ τροφοδοτικό/ μητρική πλακέτα Μνήμη/ κάρτα γραφικών/ ηχεία/ επεξεργαστής/ οθόνη/ μητρική πλακέτα στην προσπάθεια μου να βρω δουλειά μου τέθηκε αυτή η ερώτηση. γιατί εμένα μου φαίνεται κάπως; (δεν με ικανοποιεί απόλυτα καμία απάντηση) το τελευταίο δεν στέκει καλύτερα; Χωρις τροφοδοτικο δεν λειτουργει τιποτα οποτε αν θεωρησουμε οτι η ερωτηση ειναι σωστη, μόνο το 3 υπαρχει που να την κανει σωστη. Γενικα γελοια ερωτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.