Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σας πω δεν ξερω. Εγω τοσα χρονια μαυρο (ή γενικα σκουρο και μονοχρωμο) φοντο ειχα στα κινητα μου. Την προ 8.1 εποχη με χαλαγε το χρωμα απο τα tiles που δεν γινοταν μαυρο και κατεληξα με ελαχιστα σκουρα κοκκινα tiles σε μαυρο φοντο.

Τωρα εχω μαυρο φοντο και σκουρα εικονα με ελαχιστο χρωμα για τα tiles.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. ξερει καποιος αν υπαΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΑς ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 360 ΜΟΙΡΕς? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ναι και λέγεται Photosynth ;)
  • Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να πάρω τις επαφές μου από το κιν. που είναι αποθηκευμένες στο hotmail αλλά δεν ξέρω κωδικό hotmail?

Δημοσ.

Συμφερει να βαλουμε τα wp10 απο τωρα..?? Γιατι κατι ακουσα πως υπαρχει ενα θεμα οτι δεν μπορεις να κλεισεις τα δεδομενα κινητης λογο καποιου bag..!!

Δημοσ.

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? Ξεκίνησε να γεμίζει η μνήμη στο άκυρο, λες και κατέβαζε update, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι για ενημέρωση. Κάποια στιγμή έφτασε 0 bytes...

post-138242-0-97173600-1429900286_thumb.png

post-138242-0-80668100-1429900298_thumb.png

Δημοσ.

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? Ξεκίνησε να γεμίζει η μνήμη στο άκυρο, λες και κατέβαζε update, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι για ενημέρωση. Κάποια στιγμή έφτασε 0 bytes...

εχεις καμια εφαρμογή cache cleaner και συναφή; αν εχεις απεγκατεστησε την. το ειχα παθει και γω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...