jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Now available: the new Microsoft Lumia 550 https://blogs.windows.com/devices/2015/12/07/now-available-the-new-microsoft-lumia-550/ 1
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 επειδή τα νεύρα μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση και άκρη δεν βγάζω. θέλω να μεταφέρω κάτι αρχεία(φώτο-μουσική)απο το τηλέφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να περαστεί συσκευή,όπως γινόταν με ολα τα τηλέφωνα με κουμπακια τοσο καιρό καθώς δεν επιθυμώ να πηγαίνουν οι ήχοι στα ηχεία του υπολογιστή κλπ κλπ. ΠΩΣ γίνεται αυτο το ρημάδι το πράγμα; επίσης,δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω τι παίζει με τις εντάσεις. πχ όταν γράφω στο viber και κάνει τον ήχο παράδοσης του μηνύματος,αυτός ελέγχεται απο την δευτερη που λεει πολυμέσα και εφαρμογές ενω οταν μου έρχεται απάντηση και χτυπάει ελέγχεται απο το κουδουνισμα και ειδοποιήσεις;
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε τι λειτουργικο το συνδεεις και ποιο κινητο ειναι? Κανονικα, αναγνωριζεται σαν mtp device και εχει μεσα του 4-5 συγκεκριμενους φακελους με το σχετικο περιεχομενο, πχ photos, videos κλπ, απ' οπου παιρνεις οτι θες. Για το αλλο με το viber, ναι. Ο ηχος που βαραει οταν σου ερχεται μνμ ειναι αυτος της ειδοποιησης του τηλεφωνου, οποτε ελεγχεται απο το slider "κουδουνισμα και ειδοποιησεις". Ο ηχος που κανει οταν φευγει το μνμ ειναι της εφαρμογης, οποτε ελεγχεται απο το slider "πολυμεσα και εφαρμογες". Το κακο ειναι πως το viber δεν πιανεται για εφαρμογη του λειτουργικου, οπως πιανεται πχ το store, ο mail client ή το φιλτρο κλησεων, οποτε η συμπεριφορα του δεν μπορει να ρυθμιστει απο το ρυθμισεις > ειδοποισεις και ενεργειες. 1
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε τι λειτουργικο το συνδεεις και ποιο κινητο ειναι? Κανονικα, αναγνωριζεται σαν mtp device και εχει μεσα του 4-5 συγκεκριμενους φακελους με το σχετικο περιεχομενο, πχ photos, videos κλπ, απ' οπου παιρνεις οτι θες. δικό μου το λάθος,δεν ανέφερα οτι ειναι για συνδεση με bluetooth.Λειτουργικό 7αρια. Για το αλλο με το viber, ναι. Ο ηχος που βαραει οταν σου ερχεται μνμ ειναι αυτος της ειδοποιησης του τηλεφωνου, οποτε ελεγχεται απο το slider "κουδουνισμα και ειδοποιησεις". Ο ηχος που κανει οταν φευγει το μνμ ειναι της εφαρμογης, οποτε ελεγχεται απο το slider "πολυμεσα και εφαρμογες". Το κακο ειναι πως το viber δεν πιανεται για εφαρμογη του λειτουργικου, οπως πιανεται πχ το store, ο mail client ή το φιλτρο κλησεων, οποτε η συμπεριφορα του δεν μπορει να ρυθμιστει απο το ρυθμισεις > ειδοποισεις και ενεργειες. ποιο καμάρι το σκέφτηκε αυτο με τις ειδοποιήσεις απορώ. Δηλαδη εαν θελω να τηλέφωνα και τα μηνύματα να χτυπάνε στο 3 και το viber στο 10 απλα το ξεχνάω. εμπρός για πίσω ενα πράγμα. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εχει κανεις την εκδοση 10586.29 (windows 10 mobile);;Παει καλα σε σχεση με τα 8.1;Απο μπαταρια;Εννοω κραταει περισσοτερο απτα 8 ισως;Ειναι stable?
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εχει κανεις την εκδοση 10586.29 (windows 10 mobile);;Παει καλα σε σχεση με τα 8.1;Απο μπαταρια;Εννοω κραταει περισσοτερο απτα 8 ισως;Ειναι stable? Nαι κομπλε ειναι και απο μπαταρια ενα 10% καλυτερη θα ελεγα. Ειναι πολυ stable και αλλαζει αρκετα στο χειρισμο και στην ομορφια του UI. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια @aris1986 Ευχαριστω!Τα βαζω τωρα!Να φανταστω κανω και reset κλασσικα αφου μπουν ε; 1
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια @aris1986 Ευχαριστω!Τα βαζω τωρα!Να φανταστω κανω και reset κλασσικα αφου μπουν ε; Nαι κανε καλου-κακου αμα πας απο 8.1. Σημερα εγω πηγα στην εκδοση 10586.29 απο την .11 αλλα δεν χρειαστηκε. 1
Supes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ που πηγα από 8.1 δεν έκανα reset και πάνε όλα ρολόι... 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ WINDOWS HELLO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΡΙΑ Η ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ LUMIA ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!
jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για να δουλεψει το windows hello θελει και το καταλληλο hardware, που σημαινει high end κινητο, δηλαδη lumia 950/950 xl... 1
Tragic! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μάγκες, κανείς να πήρε lumia 950/xl να μας πει γνώμες για το νέο store;;;
dimosthenis1984 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για να δουλεψει το windows hello θελει και το καταλληλο hardware, που σημαινει high end κινητο, δηλαδη lumia 950/950 xl... ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 930 ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΣΣΟΟΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ???? 1
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά αύριο θα πάρουμε μήνυμα για αναβάθμιση αν διάβασα σωστά; Ξέρει κανείς αν τα 10ρια χρειάζονται περισσότερο ελεύθερο χώρο; Γιατί τώρα έχω πολύ λίγο ελεύθερο (200-300mb) και φοβάμαι ότι δεν τα πάρει... (στο 640 xl αναφέρομαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα