Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τί ακριβώς αγοράζεις όταν διαλέγεις το ένα από το άλλο WinPho; Όλοι λένε ότι το λογισμικό δεν κολλάει και είναι εξαιρετικά smooth, όποιοα συσκευή και να έχεις. Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί hardware για να (ονομαστικά) επεξεργαστής δεν φαίνεται να έχει νόημα για να πάρεις ακριβότερο. Από την άλλη, οι διαφορές στην τιμή είναι τεράστιες από το ένα μοντέλο στο άλλο. Αν η εμπειρία χρήσης είναι η ίδια σε όλα, τί αγοράζεις με τα παραπάνω λεφτά; Οθόνη, μπροστά κάμερα και εσωτερική μνήμη;

Δημοσ.

Τελικά τί ακριβώς αγοράζεις όταν διαλέγεις το ένα από το άλλο WinPho; Όλοι λένε ότι το λογισμικό δεν κολλάει και είναι εξαιρετικά smooth, όποιοα συσκευή και να έχεις. Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί hardware για να (ονομαστικά) επεξεργαστής δεν φαίνεται να έχει νόημα για να πάρεις ακριβότερο. Από την άλλη, οι διαφορές στην τιμή είναι τεράστιες από το ένα μοντέλο στο άλλο. Αν η εμπειρία χρήσης είναι η ίδια σε όλα, τί αγοράζεις με τα παραπάνω λεφτά; Οθόνη, μπροστά κάμερα και εσωτερική μνήμη;

Θα έλεγα και ποιότητα κατασκευής , design , και apps

Δημοσ.

Θα έλεγα και ποιότητα κατασκευής , design , και apps

Εννοείς τα apps που μπορεί να βάζει μια κατασκευάστρια εταιρία επιπλέον των προεγκατεστημένων στα WinPho από την MS; Όπως πχ οι χάρτες που δίνει η Νοκια με τα δικά της; Και πάλι βέβαια, δεν ξέρω αν το δικαιολογεί η διαφορά τιμής, όταν το ένα κάνει 180 και το άλλο 350+.

Δημοσ.

Ναι αυτά εννοώ.. Και έχεις δίκαιο..

Αλλά εγώ αγοράζοντας το δεν κοίταξα τι παραπάνω μου προσφέρει (το lumia)

από το radar ας πούμε ή ένα άλλο wp , αλλά μόνο αν αξίζει τα λευτά του.

Και τα 350 κατα τη γνώμη μου τα αξίζει.. Αν ψάχνεις να βρεις μεμονομένα τα

χαρακτηριστικά στα οποία το ένα είναι καλύτερο το ένα από το άλλο νομίζω δεν

βγάζεις άκρη..

Αν βάλεις όμως το lumia και το radar στο χέρι σου σαφώς και θα πεις οτι το lumia τα αξίζει περισσότερο..

Δημοσ.

Το radar έχει χαμηλότερο επεξεργαστή. Έχει μια μικρή διαφορά στην πλοήγηση στα menu, αλλά αισθητή διαφορά στον browser.

Για εμένα όλα τα wp7 είανι value for money, και απλά επιλέγεις την κατηγορία τιμής.

Το lumia αξίζει τα λεφτά του, όπως και το omnia W όπως και το radar. Αλλά δικαιολογούν και τη διαφορά τιμής σε μεγάλο βαθμό. Ε δεν γινόταν να έχουν 20€ διαφορά το ένα με το άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...