Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια σε εμάς το Viber out δεν ειναι τζάμπα όπως στα αντροιτ έτσι,πρέπει να πάρουμε κέρματα για να καλέσουμε

εγώ πάντως μια χαρά είχα καλέσει το καλοκαίρι που ήταν δωρεάν.

Για τώρα δεν ξέρω και είναι αργά να τσεκάρω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να δουλεύει και τώρα λίγο που τσέκαρα σε σταθερό,αλλα δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί η Εφαρμογή την κάρτα και τα λεπτά που Έχω μέσα

Δημοσ.

Πρέπει να δουλεύει και τώρα λίγο που τσέκαρα σε σταθερό,αλλα δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί η Εφαρμογή την κάρτα και τα λεπτά που Έχω μέσα

με αυτή τη λογικη και το skype στο κινητό θα έπρεπε να τραβάει απ την κάρτα,δεν γίνεται αμα δεν έχεις πληρώσει.

Γενικότερα πιστεύω οτι απλά είδαν οτι η ελλάδα ειναι πολύ μπροστά στη χρήση της εφαρμογής οπότε το άφησαν ελεύθερο.

Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/625949-αντί-για-windows-10/#entry55230837

3. Αν αναγκαστικά μείνεις με το ανάπηρο λειτουργικό πήγαινε σε τοπικς σχετικά με τα wp να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι 3-4 φανατικοί πανελληνίως των wp μπας και μπορέσεις να τα αντέξεις.

.....μαλιστα, το ακουσαμε και αυτο! ✔

Δημοσ.

Μακριά από φαστ είναι χάλια.

Έχω δυο κινητά και τα κρατάω σε φαστ μήπως στρώσει. Φυσικά έχω το βασικό σε στάβλο.

Δημοσ.

δεν ασχολούμαι με fast,είναι που είναι σε beta οι stable εκδόσεις :-D

Πάντως δεν με βλέπω να κάθομαι για πολύ ακόμα,το έχω δηλώσει και πιο πριν,ήδη άντεξα 1 χρόνο και κάτι να με τρολλάρει το κινητό :lol:

Ειναι δωρεαν ακομα το Viber για κλησεις απλα το κακο ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα κλεινει και πρεπει να ξαναπαρεις!!

καιρό έχω να μιλήσω πάνω απο 5-6 λεπτά στο τηλέφωνο εκτός κ αν ειναι skype :P

Δημοσ.

Έβγαλα νέα έκδοση. Μάλλον θα σας αρέσει το design.

ναι το είδαμε πρωί πρωί :-D

τα προβλήματά μου τα διάβασες μήπως και έχεις καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω, λύση έχω μόνο. Ή Xiaomi ή Nexus 5x ή αν θες (απλά μην με βρίζεις μετά :) ) Lumia 950.

ΛΟΛ.

Για την εφαρμογή,καλύτερο το νεο λουκ μιας και πριν μου έκοβε πολύ εικόνα απο τις επαφες.

σε nexus δεν παω δεν ειναι δικαρτα και δεν παιρνουν καρτες μνημης,το ιδιο και τα xiaomi,η 2 σιμ ειναι η 1 σιμ 1 καρτα μνημης :-D

δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για αλλη μια φορά γιατι μαλακίστηκε ύστερα απο επαναφορά και δεν έχω και αλλο χρόνο και διάθεση να περάσω 8.1 και μετά να ξαναπεράσει 10αρια,κάνει πάρα πολύ ώρα για όλες αυτες τις διαδικασίες.

Ειδικά την πρώτη φορά που μπηκαν τα 10αρια και μετά πέρασε και την ενημέρωση και μετά hard reset και απο την αρχή έφαγα κοντά 6 ώρες για να το φέρω εκει που ηθελα και οι 3 ηταν να περάσει το λογισμικό.

Δημοσ.

Έβγαλα νέα έκδοση. Μάλλον θα σας αρέσει το design.

Ναι όντως είναι ακόμα πιο βολικό.well done που λεν κ οι Άγγλοι!

Υγ υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να περιλαμβάνει κ mail;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...